Αγγλικό Σέττερ

Κραταω μικρο καλαθι Αντωνη, θα δουμε... Ευχομαι να με ευχαριστει, τιποτα αλλο...
Το θεμα ειναι οτι το προσπαθεις και η προσπαθεια θα αποδωσει στο βαθμο που της επιτρεπουν τα γονιδια της...στους σκυλους παντοτε θα υπαρχει το καλυτερο τουλαχιστον αυτο λεω πολλες φορες στον εαυτο μου και οσους σκυλους περασαν απο τα χερια μου....και πολλες φορες λεω μεσα μου να ειχε και αυτο...Ενα ομως πραγμα δεν πρεπει να μας διαφευγει ως κυνηγοι τον σκυλο τον κρινουμε εκ του αποτελεσματος.

Αντωνη δικιο εχεις, ο καθενας εχει καποια ονειρα γυρω απο το καθε σκυλι του κ αναλογα με τον τροπο που βλεπει το κυνηγοσκυλο τα εκφραζει κιολας... Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι τρελαμενοι με τα σκυλια, αλλοι ειναι αντικειμενικοι κ ισσορροπημενοι στις αποψεις τους κ αλλοι βλεπουν τον σκυλο σαν προεκταση του ανδρισμου τους κ τροπο επιδειξης... Εγω δεν κατακρινω κανεναν, αλλα καλως η κακως ειμαι απαλαγμενος απο την παρπανω τρελλα... Δεν προκειται ποτε να πω πραγματα περισσοτερα απο αυτα που μου δινει ενας σκυλος αλλα δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησω και τις δυνατοτητες του για να δειχθω...
Καλως η κακως, ισως γιατι ετσι μεγαλωσα, μου αρεσει το μοναχικο κυνηγι με ενα σκυλο φερμας, δεν εχω μεγαλες απαιτησεις αλλα θελω να με ευχαριστει... Εχω κ ενα "βιτσιο" με τη φωτογραφια βλεπεις κ μου αρεσει να κυνηγαω κ με αυτη περα απο το οπλο μου... Ελπιζω ο σκυλος μου να μου χαρισει αυτη τη δυνατοτητα, θα το παλεψω οσο μπορω κ με οτι μεσα διαθετω (κακα τα ψεμματα η ελλειψη ενδημικου θηραματος, ειναι προβλημα) και ο χρονος θα δειξει... Περιμενα ειναι η αληθεια να μπει λιγο πιο δυνατα φετος στο παιχνιδι, αργησε λιγο, οποτε μενω συγκρατημενος, το παλευω και θα δουμε...
Σε ευχαριστω κ παλι για τη βοηθεια... ;).shake hands.

Αντωνη δικιο εχεις, ο καθενας εχει καποια ονειρα γυρω απο το καθε σκυλι του κ αναλογα με τον τροπο που βλεπει το κυνηγοσκυλο τα εκφραζει κιολας... το παλευω και θα δουμε....
Ανεξάρτητα από τη πυκνότητα των θηραμάτων, τις γονιδιακές ικανότητες της σκύλας και τις δικές σου ικανότητες σαν εκπαιδευτής, η σκύλα σου θα έχει ένα Συν (κάτι παραπάνω). Θα της το χαρίσει η "νοοτροπία" σου. Συγχαρητήρια.
Υ.Γ.... και αν καμιά φορά φτάσει κάποιος σκύλος σου σε αγώνες να ανοίγεις αυτό το ποστ και να το διαβάζεις.

Το μόνο σκυλί που ετυχε να δω από κοντα να κυνηγάει( ορτυκι μπεκατσα πέρδικα )ηταν ένα σεττερ και ηταν σπουδαίο σκυλί στα αλήθεια..
Ένας λόγος παραπάνω που μου αρέσε ειναι γιατί ειναι πολύ όμορφα και χαριτωμένα ζώα...love.
Κατά πολλούς το απόλυτο μπεκατσοσκυλο..

Bολτα σημερα σε ελατο σε ενα πολλα υποσχομενο μερος που ανακαλυψα φετος κ θα ειναι ιδανικο για τα πρωτα μπασιματα του χρονου αλλα τιποτα ιδιαιτερο... Λιγες μυρωδιες σε καποιο σημειο αλλα μαλλον λαγος...

Σαν να το ξέρω κάπου αυτό το βουνό! Να προσέχεις Αντώνη γιατί το μέρος έχει πολλά κρούσματα κλοπής κυνηγόσκυλων απο γύφτους...το ξέρω όμως οτί έχει και πολλά κοπαδάκια απο πέρδικες!

Σαν να το ξέρω κάπου αυτό το βουνό! Να προσέχεις Αντώνη γιατί το μέρος έχει πολλά κρούσματα κλοπής κυνηγόσκυλων απο γύφτους...το ξέρω όμως οτί έχει και πολλά κοπαδάκια απο πέρδικες!
Ευχαριστω φιλε μου ειναι εκπαιδευτηριο κυνηγετικων σκυλων μεχρι 31/3

Πολυ ομορφα σκυλια και πολυ ωραια προσεγγιση... Σχεδον αερινη...Μου εφτιαξε τη διαθεση...
Καλοτυχα να ειναι Αντωνη και να σου χαριζουν ομορφες στιγμες...

Πολυ ομορφα σκυλια και πολυ ωραια προσεγγιση... Σχεδον αερινη...Μου εφτιαξε τη διαθεση...
Καλοτυχα να ειναι Αντωνη και να σου χαριζουν ομορφες στιγμες...
Ευχαριστω πολυ Αρη να εισαι καλα αντευχομαι..!!!!!

Back