Θα σας καταστρέψουν αυτοί!2 Καλαματιανους
Θα σας καταστρέψουν αυτοί!2 Καλαματιανους
σε ποιον το λες;Ντροπής κουβέντες ... Διχαστικός ο λόγος σου Φιλτατε ...
μπα τους έχουμε καταστρέψει εμείςΘα σας καταστρέψουν αυτοί!
Σε εσένασε ποιον το λες;
Φουντούνια-δρακουλινια έχςΈβαλα 6 ακόμα.
Φυστίκια αράπικα.Φουντούνια-δρακουλινια έχς
Πολύ προχωΦυστίκια αράπικα.
Με τέτοια ζέστη δεν πάω περίπτερο που να χτυπιέσαι χάμο!!Πολύ προχω
why?Σε εσένα
Διότι ξεχωρίζεις τους κυνηγούς … οι Έλληνες κυνηγοί είναι Ενα …why?
είδες να ξεχωρίζω τους γουρουνάδες από τους τσιχλάδες ή τους λαγάδες;Διότι ξεχωρίζεις τους κυνηγούς … οι Έλληνες κυνηγοί είναι Ενα …
Ξεχωρίζεις τους κυνηγους αναλόγως με τον τόπο καταγωγής ή κατοικίας ! Ακομα χειρότερα δηλαδή ...είδες να ξεχωρίζω τους γουρουνάδες από τους τσιχλάδες ή τους λαγάδες;
αι ντοντ αντερσταντ
Γιώργο αυτό για τον Σπερχειό μου το πε ο μπαρμπα Σπύρος από την Ελάτεια και μου το επιβεβαίωσε ο Δημήτρης από την Καλοσκοπή που το σοι του κυνηγούσε γουρούνια στον παρνασσόΌχι για Αττικοβοιωτία και φυσικά όχι Πελοπόννησο αλλά ορεινά Αιτωλοακαρνανιας, Φωκίδας,Φθιώτιδας είχε από αρκετά παλιότερα,σίγουρα όχι σε τόσους μεγάλους πληθυσμούς όσο Μακεδονία αλλά υπήρχαν παρέες
Βασικά τα μέρη που σου έγραψα είναι στην ουσία το τέρμα της οροσειράς της Πίνδου
Ξεχωρίζεις τους κυνηγους αναλόγως με τον τόπο καταγωγής ή κατοικίας ! Ακομα χειρότερα δηλαδή ...
Πέρα απο διχαστικά είναι και ρατσιστικά ( κάτα μια εννοια ) τα σχόλιο αυτά ...
ξέχασα τον Ροδίτη το τρελοκομείο......................κι επειδή ειπώθηκε κάτι για τοπικισμούς
στην παρέα που είμαι σήμερα έχουμε
1 Αθηναίο
4 από άλλους γειτονικούς νομούς
2 Καλαματιανους
και 2 Λεμεσιανούς
οι 4 τελευταίοι έρχονται μια φορά τον χρόνο και κάνουν 5 κυνήγια μαζί μας...
σε άλλη παρέα που πήγαινα μαζί τους στα ελληνοβουλγαρικά, μια μέρα μου λέει ο αρχηγός ήρθαν κάτι παιδιά θα τους πάρετε από έναν στα καρτέρια
οκ έρχεται λοιπόν μαζί μου ο νεαρός ΑΟΠΛΟΣ
παραξενευτηκα! ρωταω τον αρχηγό!
άσε μου λέει τις προάλλες που βάλαμε διπλοκάρτερο "ξένους" ο ένας τουφέκισε ΠΙΣΩ από τον δικό μας! ΟΠΟΤΕ ΚΟΜΜΕΝΟ το ΟΠΛΟ σε ξένους μέχρι να τους μάθουμε καλά
* εμένα μου έτυχε μια φορά να τουφεκίσει "κοντοχωριανός" μου "πίσω από το αυτί μου", ε, δεν ξανάδε κυνήγι μαζί μας. το ίδιο έκανε άλλος συμπατριώτης μου σε Θεσσαλό φίλο μου, κι αυτός κόκκινη!
Μάριε ψέματα δεν λένε αλλά ψέματα δεν λέω ούτε και εγώΓιώργο αυτό για τον Σπερχειό μου το πε ο μπαρμπα Σπύρος από την Ελάτεια και μου το επιβεβαίωσε ο Δημήτρης από την Καλοσκοπή που το σοι του κυνηγούσε γουρούνια στον παρνασσό
"μέχρι τον Σπερχειό είχε κι όχι παρακάτω! τώρα φτάσαν στην αταλάντη, περάσανε την υλίκη"
"στην καλοσκοπή στον παρνασσό είχε, όχι τοσο πολλά τώρα γέμισε ο τόπος μέχρι στον κάμπο φτάσανε, στην Λαμία δεν είχε έπρεπε να πας Ν. Λαρίσσης"
Στην Καλοσκοπή και στην Γραβιά υπήρχαν γουρουνάδες στην Ελάτεια και στην Λαμία όχι
ψέμματα μου λέγανε;
είχαμε πάρε δώσε με παρέες που κυνηγούσαν Ευρυτανία και Βελούχι και μας λέγανε πως δεν έχει γουρούνια πέρα από ένα μοναστήρι κάπου στην αράχωβα;
ψέμματα μας λέγανε;
εγώ αυτά τα μέρη δεν τα ξέρω ούτε καν στον χάρτη δεν τα βρίσκω καλά - καλά