Τρελοκομείο τον ΡοδίτηΜάριος δε ρε'ι'σιστξέχασα τον Ροδίτη το τρελοκομείο......................
Πλάκα κάνεις...Μπορεί να γράφω και μαλακίες
Όχι ρε σοβαρά τα έγραψα απλά το παίζω μετριόφρωνΠλάκα κάνεις...
λέω κι εγώ τι εννοεί ο ποιητής;;;;;;
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ
ΚΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΟΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!
είπα κι εγώ τι τρέχει,,,,,
να ξέρεις σου μιλούσε κάποιος που έχει - εξ αιτίας του κυνηγιού - φίλους σε όλη την Ελλάδα και κάθε χρόνο ΦΙΛΟΞΕΝΕΊ ΚΥΝΗΓΟΎΣ από άλλα μέρη!!!!! κάποιους τους γνώρισα από το διαδίκτυο!!!
οι περισσότεροι συνκυνηγοί μου ΔΕΝ είναι συμπατριώτες μου!!!! μιλάω για το 80% και βάλε
η μισή Αθήνα με παίρνει τηλέφωνα για πληροφορίες
χώρια καταγωγές, συγγένειες, φιλίες και κουμπαριές στα 4 σημεία του ορίζοντα
χώρια που έχω κατηγορηθεί ως "υπερβολικά αντιρατσιστής" από "κάποιους" με περιέργη προαίρεση.....
Δεν θα μπορούσε να ναι αλλιώς σχεδόν τα μισά κυνήγια μου τα κάνω εκτός όχι νομού αλλάς περιφέρειας καταγωγής και διαμονής μου............
Λεω να βαλω την δικιά σου ... τις αποκριες ... να κανω τον μ.....α .....ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
ειλικρινά μ έκανες και γέλασα!!!!!!
υ.γ. ξαναβάλε το αβαταρ με τον κιμ ή την παρουσιάστριά του, σου πάει γάντι........
θέλω να πω ότι είσαι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ψάχνεις αφορμές να δημιουργήσεις φασαρίαΕχεις δει μάστορα τα μούτρα μου και ξέρεις πως είναι ή μήπως θες να πεις κατι ?
Μόνο από αυτό που έγραψες φαίνεται ποιος είσαι!Εισαι ο απόλυτος τοπικιστής ... συμπατριώτες σου είναι οσοι ζουν στον ιδιο νομο ... ..
δεν χρειάζεται με το ποιόν σου !!!!!Λεω να βαλω την δικιά σου ... τις αποκριες ... να κανω τον μ.....α .....
Κλείσε πουλάκι μου το στόμα σου ... μυριζει σιφώνι ..θέλω να πω ότι είσαι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ψάχνεις αφορμές να δημιουργήσεις φασαρία
βαλτός ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ από άλλους!
Μόνο από αυτό που έγραψες φαίνεται ποιος είσαι!
Είσαι ο απόλυτος κακοπροαίρετος κομπλεξικός, ποιος ξέρει τι τραβάς στην ξενιτειά φουκαρά μου.... και βγάζεις τέτοιο κομπλεξ και γίνεσαι τσιράκι
α, και για να μαθαίνεις Ελληνικά:
https://el.wiktionary.org/wiki/συμπατριώτης
συμπατριώτης < ελληνιστική < συν + πατριώτης
συμπατριώτης αρσενικό
Ουσιαστικό
Συνώνυμα
- που είναι από την ίδια χώρα
- (ειδικότερα) που είναι από τον ίδιο τόπο
- ομοεθνής
https://ti-einai.gr/simpatriotis/
Τι είναι συμπατριώτης;
Συμπατριώτης είναι το άτομο που είναι από την ίδια πατρίδα με κάποιον άλλον.
Για παράδειγμα, αν κάποιοι Έλληνες συναντηθούν στη Γερμανία, είναι συμπατριώτες: από την ίδια πατρίδα.
Ο συμπατριώτης είναι δηλαδή το άτομο που έχει την ίδια καταγωγή με κάποιο άλλο. Μπορεί να μην είναι μόνο χώρα, αλλά και πόλη, χωριό, κλπ.
Λέμε μερικές φορές: "Που 'σαι ρε συμπατριώτη!"
δεν χρειάζεται με το ποιόν σου !!!!!
*Μάτημα ελληνικών:
εντω στο ελλάντα όταν συναντάμε κάποιον ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ μας ντεν λέμε: "Που 'σαι ρε συντοπίτη!"
λέμε: "Που 'σαι ρε συμπατριώτη!"
λέμε: "Που 'σαι ρε πατριώτη!"
λέμε: "Που 'σαι ρε πατρίδα!"
λέμε: "Που 'σαι ρε ΑΣΜ!"
** scripta manent και στο διαδίκτυο τα πάντα καταγράφονται μηνύματα, επαφές, κ.λ.π. βαι βαι βαι
δεν είπα ότι λες ψέμματαΜάριε ψέματα δεν λένε αλλά ψέματα δεν λέω ούτε και εγώ
Ορεινή Ναυπακτία και Φωκίδα υπάρχουν παρέες που πήγαιναν αποκλειστικά για γουρούνια από την δεκαετία του 70 σίγουρα,για να πήγαιναν σίγουρα είχε σταθερούς πληθυσμούς όχι ένα στην Δύση και το άλλο στην Ανατολή
Ο μακαρίτης ο πατέρας μου ξεκίνησε το 78 όταν φτιάχτηκε η παρέα τότε που πρωτοπηγε
Ότι τα τελευταία αρκετά χρόνια υπάρχει όχι αύξηση αλλά υπερπλυθυσμός δεν έχει να κάνει με το παρελθόν,λιγότερα ήταν αλλά ήταν και καθαρά όχι υβρίδια
Ο λόγος που πιστεύω ότι εδώ είχε μεγαλύτερο πληθυσμό από παλιά σε σχέση με περιοχές σχετικά κοντά είναι η διαδρομή,από βόρεια Πίνδο προς τα εδώ τα φέρνει εδώ ο δρόμος
Είναι μονοκόμματη ορεινή και δασώδης χωρίς να την κόβει κάμπος πουθενά μέχρι να φτάσεις Πίνδο γι'αυτό είχαμε και εμφάνιση αρκούδας πρίν από μερικά χρόνια
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν πιστεύω ότι είναι άσχετο ότι έφτασε αρκούδα έτσι τυχαία,η διαδρομή την έφερε όπως μπορεί να έφερε και τα γουρούνια κάποτε ενώ προς Παρνασσό να είχε πολύ λιγότερα
https://www.agrinionews.gr/arkouda-evale-sto-mati-ta-melissia-tis-orinis-nafpaktias/
Σαφώς και ξέρεις καλύτερα από μέναγιατί είχε;
Ρουμελιώτες μου είπανε για τον Σπερχειό ως όριο
είχε γουρούνια η Αττικοβοιωτία;
ή η Πελλοπόνησος;
ρωτάω δεν ξέρω...................
Κλείσε πουλάκι μου το στόμα σου ... μυριζει σιφώνι ..
Εχεις ζαλήσει τους αναγνώστες του θέματος τόση ωρα με τα ψυχολογικά σου ... μα καλά ένας διαχειριστης δεν βλέπει ?
ΒΑΙ ΒΑΙ ΒΑΙ ελλείψει επιχειρημάτων τι να πει ο καημένος!!!!
άντε στείλε πμ να σου πουν τι να πεις φουκαρά μου
** scripta manent και στο διαδίκτυο τα πάντα καταγράφονται μηνύματα, επαφές, κ.λ.π. βαι βαι βαι
Τρόπος του λέγειν δεν λέω ότι με λές ψεύτηδεν είπα ότι λες ψέμματα
εγώ ΔΕΝ γνωρίζω τους τόπους σας
η πλάκα είναι ότι μετέφερα τα λόγια Ρουμελιωτών περί Σπερχειού (έγραψα και τα ονόματά τους και οι συμπατριώτες τους θα κατάλαβουν ποιοι είναι - μικροί τόποι - λίγοι κυνηγοί)
και τόνισα περί αττικοβοιωτίας και Μοριά