Και ενα καλο καπρακι απο τα τελευταία φέτος το Γενάρηupload jpg
Ωραίο ζώο ρε φιλαράκι μου.Και ενα καλο καπρακι απο τα τελευταία φέτος το Γενάρηupload jpg
Το καλύτερο δώρο και μετά η συκωταρια για μεζε στο καφενείο με την παρέα μπράβο ρε παιδιά.Χαιρετώ τους γουρούναδες και για να τους ανάψω λίγο τα αίματα να βάλω ένα καλό καπρι πρωτοχρονιάτικο upload a gif
2 φορές πήγες για αγριογούρουνο, βάρεσες και ένα κωλόφαρδε, και μου έγινες και ειδικός με τέτοιες ερωτήσεις??Πω ρε μάγκα ένα κοκκινιστό. Κώστα τα μέρη σου επιτρέπουν το μονόβολο ή μόνο με δράμια κάνεις δουλειά;
Αυτά είναι και μεις τρώμε plastic foodΦάτε και λίγο στιφάδο τωραααααfree screenshot software
Γτ ρε φιλε σε χαλανε να mcdonalds?Αυτά είναι και μεις τρώμε plastic food
εργενης Μπιλακο και όλο στα εστιατόρια τη βγάζω, πάλι καλά που υπάρχουν κάτι θειοι και τρώω καμία φακη ποτέ ποτέ .Γτ ρε φιλε σε χαλανε να mcdonalds?
Φίλε αν έχεις τον χρόνο μάθε να μαγειρεύεις! Εγώ όταν σπούδαζα στην Κρήτη και ήμουν μόνος τα 4 από τα 5 χρόνια μαγείρευα συνεχώς. Το μαγείρεμα είναι απίστευτη αίσθηση και το γουστάρουν και οι γυναίκεςεργενης Μπιλακο και όλο στα εστιατόρια τη βγάζω, πάλι καλά που υπάρχουν κάτι θειοι και τρώω καμία φακη ποτέ ποτέ .
Μας ανοίγεις την όρεξη και ετοιμάζομαι να χτυπήσω κάτι παιδάκια από τράγο φουριαρικο..παντως φαίνεται πραγματικά καταπληκτικό αυτό το πιάτο!!Και για να μην ξεχνιόμαστε γουρουναδες gifs upload αγριογούρουνο με κονιάκ και δαμάσκηνα
.seveys..seveys.Και για να μην ξεχνιόμαστε γουρουναδες gifs upload αγριογούρουνο με κονιάκ και δαμάσκηνα
Εκπαιδευτικό Κώστα?
Ναι σημερα το πρωι ενα καπρι το βάρεσε 40αρι και φύγαμε κατ'ευθειαν για κτηνίατρο.Εκπαιδευτικό Κώστα?
Περαστικά να ναι φίλε και εύχομαι να μην αφήσει κάνα κουσούρι στον κουταβο.Ναι σημερα το πρωι ενα καπρι το βάρεσε 40αρι και φύγαμε κατ'ευθειαν για κτηνίατρο.