Έχω ακουστικά αλλά από την βιασύνη μου τα ξέχασα σπίτι…Δεν το ξανακάνω αυτό το λάθοςΠρέπει να πάρεις ακουστικά
Έχω ακουστικά αλλά από την βιασύνη μου τα ξέχασα σπίτι…Δεν το ξανακάνω αυτό το λάθοςΠρέπει να πάρεις ακουστικά
Άμα δεις εμένα στο καρτέρι είμαι σαν μηχανικός εδάφους.Ωτοασπιδες ανοιχτές και καλωδιωμενες στο σιμπι με διακόπτη.Έχω ακουστικά αλλά από την βιασύνη μου τα ξέχασα σπίτι…Δεν το ξανακάνω αυτό το λάθος
Τι είναι αυτό !?Ptt και ξεμπερδευεις
Δεν έχω εικόνα, τι είναι αυτό;Καλύτερη λύση είναι το μικρομεγαφωνο.... και με απλό ακουστικό από τηλέφωνο ή ραδιόφωνο γίνεται το ίδιο....
Ευχαριστώ ΒασίληView attachment 61725
Αυτό είναι το μικρομεγαφωνο. Έχει και υποδοχή για κοινό ακουστικό..... μιλάς πιο εύκολα με αυτό...
Εγώ όταν περιμένω γουρούνι είτε φοράω ακουστικά είτε όχι κλείνω την φωνή ...Έχω ακουστικά αλλά από την βιασύνη μου τα ξέχασα σπίτι…Δεν το ξανακάνω αυτό το λάθος
ενα δυο....εν ...εν ....ενα δυο....φφφφφ...φσσσσσ....ρε μελαχροινακι με ποτισες φαρμακι....νιναραϊναϊ...........View attachment 61725
Αυτό είναι το μικρομεγαφωνο. Έχει και υποδοχή για κοινό ακουστικό..... μιλάς πιο εύκολα με αυτό...
Αυτός είναι παγανιερης όχι χαζα.....Έχε το νου σουουου.....View attachment 61743
- Βασίιιιιιιλ' που είν' τα σκλιά ?Ακούει οβερ....σήματα σου δυνατά καθαρά.Διαβιβασε... View attachment 61742
Ειχα τυχει σε παρομοιο περιστατικο, αλλα οχι να μαλακιζονται.- Βασίιιιιιιλ' που είν' τα σκλιά ?
Κυνηγάν' ?
- Μ@λακίζονται ....
με τι πυραυλάκι έριξες αν επιτρέπεται?View attachment 61937View attachment 61938 αντε εκανα σεφτε για φετος !!!!
Σα σκαντζόχοιρος είναι πιτView attachment 61937View attachment 61938 αντε εκανα σεφτε για φετος !!!!