μονο αυτα ριχνω κ εγω μετα απο δοκιμες...οταν σφιγγει το κρυο....Nsi 10βολο buffer magnum
μονο αυτα ριχνω κ εγω μετα απο δοκιμες...οταν σφιγγει το κρυο....Nsi 10βολο buffer magnum
AT, Sonic και Winchester double x magnum 12βολο(υπόψιν το συγκεκριμένο 13€ στην Βουλγαρία αυτή την στιγμή ανέβηκα πριν 5-6 μέρες)Ποια θεωρείτε τα καλύτερα φυσίγγια για αγριογουρουνο;
O συνδυασμός "Τσιμεντόλιθος + μεταλλική Κεραία/ Π" ...σκοτώνει!!!Όλη μέρα μας έτρεχες......THE END..
View attachment 81055
Τώρα που κάνει ζέστη τη ριχνεις;μονο αυτα ριχνω κ εγω μετα απο δοκιμες...οταν σφιγγει το κρυο.
AT..απλά 8 βολα....!!!...Τώρα π
Τώρα που κάνει ζέστη τη ριχνεις;
Μπορείς να τα φέρεις χωρίς να έχεις θέμα με το τελωνείο;AT, Sonic και Winchester double x magnum 12βολο(υπόψιν το συγκεκριμένο 13€ στην Βουλγαρία αυτή την στιγμή ανέβηκα πριν 5-6 μέρες)
Remington 10βολο magnum , nsi buffered 10p magnum τα λευκά.Ποια θεωρείτε τα καλύτερα φυσίγγια για αγριογουρουνο;
Ένας φίλος που ρώτησε στα σύνορα του είπαν ότι με την άδεια κατοχής μπορείς να φέρεις κάποια ποσότητα τώρα κατά πόσο ισχύει και ποια είναι η ποσότητα αυτή δεν ξέρω....Μπορείς να τα φέρεις χωρίς να έχεις θέμα με το τελωνείο;
μου θυμηζη τον κομη δρακουλαααα,,μπραβω ρε παιδεςςςςΜε ένα σκυλί κομμένο ευτυχώς ελαφρά σε 2 σημεία.......Έπεσε στη στάμπα ..... στης 3 το μεσημέρι δεν περπατούσε καθόλου διάβαζε όλα τα καρτερία.....5 κουτιά παγανοσφαιρες.κ
1 μολύβι ήταν αρκετά για να τον καρπωθουμε
Εξαιρετική μέρα με πολυ διώξει κ αδρεναλίνη
View attachment 81408
Πάντως την παραδέχομαι γιατί δεν τα παράτησε..... ούτε έψαχνε δέντρο να ανέβει σαν κάτι άλλους μεγαλογουρουναδες του YouTube.....τον φουκαρα τον άντρα της σκέφτομαι.......Όταν το όπλο γίνεται σκούπα
Μετα απ αυτο πρεπει να ριχνει κανα μετρο πιο ψιλα η κανη αχαχαχαχαχαΌταν το όπλο γίνεται σκούπα
Μετά από αυτό έβαλε και φαράσι στην κάννηΜετα απ αυτο πρεπει να ριχνει κανα μετρο πιο ψιλα η κανη αχαχαχαχαχα
Ο σκύλος μου (Εγγλέζικο σέττερ 12 ετών ) τα τρία τελευταία χρόνια όταν καταλάβει γουρούνια τα πλησιάζει σε απόσταση ασφαλείας και τα φερμάρει ! ... δεν ξέρω αν είναι σωστό να τουφεκίσω γιατί θα του δώσω το μήνυμα να τα κυνηγάει και ίσως μετά να τα πλησιάζει επικίνδυνα !... υπάρχει εμπειρία για κάτι τέτοιο ; ξέρει κανείς ;
Έχει φίλος μου στην βόρεια Εύβοια έναν σεττερα που τα πάει γαζί! Τα φερμαρει πάντα από απόσταση και πότε κάποιο δεν κατάφερε να τον χτυπήσει! Κάθε χρόνο καρφώνεται 3-4! Δε όταν φερμαρει αγριογουρουνο σηκώνει την τρίχα στην ράχη και αλλάζει το φιλαράκι σε μονοβολα!Ο σκύλος μου (Εγγλέζικο σέττερ 12 ετών ) τα τρία τελευταία χρόνια όταν καταλάβει γουρούνια τα πλησιάζει σε απόσταση ασφαλείας και τα φερμάρει ! ... δεν ξέρω αν είναι σωστό να τουφεκίσω γιατί θα του δώσω το μήνυμα να τα κυνηγάει και ίσως μετά να τα πλησιάζει επικίνδυνα !... υπάρχει εμπειρία για κάτι τέτοιο ; ξέρει κανείς ;
Τα σέττερ και λόγω χαρακτήρα δεν έχουν τάσεις να γίνονται επιθετικά γενικά με τα τριχωτάΟ σκύλος μου (Εγγλέζικο σέττερ 12 ετών ) τα τρία τελευταία χρόνια όταν καταλάβει γουρούνια τα πλησιάζει σε απόσταση ασφαλείας και τα φερμάρει ! ... δεν ξέρω αν είναι σωστό να τουφεκίσω γιατί θα του δώσω το μήνυμα να τα κυνηγάει και ίσως μετά να τα πλησιάζει επικίνδυνα !... υπάρχει εμπειρία για κάτι τέτοιο ; ξέρει κανείς ;