Από πότε πας στα γουρούνια εσύ ρε χαχα μπράβο φιλαράκι μου!!!!
Από πότε πας στα γουρούνια εσύ ρε χαχα μπράβο φιλαράκι μου!!!!
Μπράβο Τόλη και στα ταίρια του!
Ωραιος! Συγχαρητηρια! Σκoτωνει η Benelli ??(Αστειευομαι)
Και που να παω οτι εχει τι να κανουμεΑπό πότε πας στα γουρούνια εσύ ρε χαχα μπράβο φιλαράκι μου!!!!
Με λαχανο το τρωω πολυ καλοΜπράβο Τόλη, το έκαψες. Ωραίο γουρούνι για φαγητό.
Φυσιγγι nsi 10βολο buffer tecnaΩραιος! Συγχαρητηρια! Σκoτωνει η Benelli ??(Αστειευομαι)
Με τον διαφανη καλυκα? Τα ειχα δοκιμασει με την montefeltro οταν ειχαν τον γκρι καλυκα και δεν μου τα πηγαινε καλα, μου τα ανοιγε!!Φυσιγγι nsi 10βολο buffer tecna
Αχα πως δεν έριξες golden??Φυσιγγι nsi 10βολο buffer tecna
Τελευταια στηγμη αποφασισα να παω και βρηκα τα nsi στο ντουλαπι τι να παρω ρε δραμια δεν πολυπαω γουρουνι το πολυ να παρω μια δεκαδα μονοβολα του lampro pallaΑχα πως δεν έριξες golden??
Αχα κατάλαβα!!!Τελευταια στηγμη αποφασισα να παω και βρηκα τα nsi στο ντουλαπι τι να παρω ρε δραμια δεν πολυπαω γουρουνι το πολυ να παρω μια δεκαδα μονοβολα του lampro palla
Τι να σου πω εγω με 2* στα 25 μετρα τα πηρε ολα πισω στο αυτι και ενα δυο στον ομω και βγηκαν απο την κοιλια μπρωστα αποτο μπουτι της αλλης μεριας και μειναν στο δερμαΜε τον διαφανη καλυκα? Τα ειχα δοκιμασει με την montefeltro οταν ειχαν τον γκρι καλυκα και δεν μου τα πηγαινε καλα, μου τα ανοιγε!!
Το καθε οπλο θελει τα δικα του!! Και παλι μπραβο σου!!Τι να σου πω εγω με 2* στα 25 μετρα τα πηρε ολα πισω στο αυτι και ενα δυο στον ομω και βγηκαν απο την κοιλια μπρωστα αποτο μπουτι της αλλης μεριας και μειναν στο δερμα
Τα nsi ρίξαμε μερικά απλά και μαγκουμ δοκιμαστικά πήγαν πολύ καλά και σε συνάρτηση με την τιμή τους άριστα μπορώ να πω!!!!Το καθε οπλο θελει τα δικα του!! Και παλι μπραβο σου!!
Και εμενα η beretta a300 ('75) καλα τα πηγε και φιλος με την 390 τα δουλευει αποκλειστικα! Καλα φυσιγγια! Τωρα ππυ αλλαξαν πυριτιδα δεν ξερω αν θα μου τα πηγαινει το ιδιο ...Τα nsi ρίξαμε μερικά απλά και μαγκουμ δοκιμαστικά πήγαν πολύ καλά και σε συνάρτηση με την τιμή τους άριστα μπορώ να πω!!!!
Γενικά μοιάζει με doublex αλλά είναι λίγο πιο καλό νομίζω πάνε σχεδόν όλα στον στόχο ενώ στο doublex από τα 12 τα 3 πάντα πήγαιναν πάνωΚαι εμενα η beretta a300 ('75) καλα τα πηγε και φιλος με την 390 τα δουλευει αποκλειστικα! Καλα φυσιγγια! Τωρα ππυ αλλαξαν πυριτιδα δεν ξερω αν θα μου τα πηγαινει το ιδιο ...
Α300 τανκς με ριγα ειναι η χωρις?Και εμενα η beretta a300 ('75) καλα τα πηγε και φιλος με την 390 τα δουλευει αποκλειστικα! Καλα φυσιγγια! Τωρα ππυ αλλαξαν πυριτιδα δεν ξερω αν θα μου τα πηγαινει το ιδιο ...
Με ριγα 76cm full choke και αυλο 18.5 και φαρδια ριγα...δεν θυμαμαι ποσα χιλιοστα...Α300 τανκς με ριγα ειναι η χωρις?