Οκ θα δω αν έχω τίποτα και θα σφάξω αλλά δεν έχω ζυγαριά ακριβείας θα δω μήπως βρω πουθενά δανεικιαΕχω σφαξει εγω απο αυτα που παιρνουμε εδω, τα 12βολα! Αν σου τυχει σφαξε κ ενα απο αυτα της Βουλγαριας να δουμε τι γινεται.....
Οκ θα δω αν έχω τίποτα και θα σφάξω αλλά δεν έχω ζυγαριά ακριβείας θα δω μήπως βρω πουθενά δανεικιαΕχω σφαξει εγω απο αυτα που παιρνουμε εδω, τα 12βολα! Αν σου τυχει σφαξε κ ενα απο αυτα της Βουλγαριας να δουμε τι γινεται.....
Εδω ειναι η παρουσιαση και οι φωτογραφιεςΟκ θα δω αν έχω τίποτα και θα σφάξω αλλά δεν έχω ζυγαριά ακριβείας θα δω μήπως βρω πουθενά δανεικια
Κοιτα τη φρανκι λεω μηπως λεω τωρα εχει ξεβιδωση η ουρα της κανηςΤα Ρεμί λίγα είχα και τα έριξα παγανα μηδέν διάτρηση..... άσχετα το τι ακούς να σου πω ότι τα έριχνε μια Φράνκι prestige αρκετά παλιά τα 4+1 πήρε γουρούνα στα 90 μετρημένα μέτρα ο θείος μου πρώτου πάρει την rafaello crio comfort και κανένα θέμα έτσι και έριξε αρκετά οπότε μην ακούς ότι σου λένε μέχρι να δεις και εδώ σε εμάς από όσα λένε κάνεις δεν έχει δει κάτι τέτοια ότι λέγεται ότι γίνεται μπορεί να οφείλεται σε άλλους λόγους αυτά από εμένα και τους φίλους συγγενείς που τα ρίχνουμε πολλά χρόνια!!!!
Έχουν ελεχτει όλα κομπλέ είναι...Κοιτα τη φρανκι λεω μηπως λεω τωρα εχει ξεβιδωση η ουρα της κανης
Με τον διαφανη καλυκα? Τα ειχα δοκιμασει με την montefeltro οταν ειχαν τον γκρι καλυκα και δεν μου τα πηγαινε καλα, μου τα ανοιγε!!
Αντε ρε μαλακα αλλο supreme μαυρα kai αλλο turbo x και double x μαυραΕδώ κλέβουν ρε για τράβα Βουλγαρία 17 λέβα έχουν και μην ακούσω είναι μαϊμού ίδια ακριβώς και οι κωδικοί και όλο το φυσίγγι εκ πείρας στο λέω απλά επειδή χάνουν πολύ τα ελληνικά μαγαζιά στο πετάνε το τυράκι για να μην πάρεις απο εκεί
Φιλε Γιάννη αφού είσαι απο Αρτα πήγαινε στον Καψαλη στον οπλουργο φτιάχνει πολυ καλα τσοκ εφτιαξε και του αδερφού μου για την special lusso παει φωτια και ενα δικό μου που έφτιαξε παλυ φωτιά και πολυ διατρησηΠαίδες κάποιο καλό τσοκ για benelli Raffaello special lousso?? Για χρήση δραμιων διότι τα μαμά δεν με εντυπωσιαζουν και βλέπω μεγάλο σκορπισμα
Σωπα φιλε εχουμε ανθρωπο που μας βγαζει τσοκ για τν κανη μας για δωσε πληροφοριεςΦιλε Γιάννη αφού είσαι απο Αρτα πήγαινε στον Καψαλη στον οπλουργο φτιάχνει πολυ καλα τσοκ εφτιαξε και του αδερφού μου για την special lusso παει φωτια και ενα δικό μου που έφτιαξε παλυ φωτιά και πολυ διατρηση
Δοκιμασα το 1, το 2 & το 3!!Άνοιξε τσοκ
Κοιτα εγω εχθες τα δραμια που βρηκα μεσα στο γουρουνι ειταν ολοστρογγυλα δεν ακουμπισαν μεταξυτους λογο buffer το μονο που τα αλιωσε ηταν το περασμα απο το στενο τσοκ οποτε δες αυτο που λεει ο outlanderΔοκιμασα το 1, το 2 & το 3!!
Οταν παρω καινουριο κουτακι nsi θα δοκιμασω και το 4 και το 5 τσοκ! Προς το παρον εχω καβα απο remington και winchester!!Κοιτα εγω εχθες τα δραμια που βρηκα μεσα στο γουρουνι ειταν ολοστρογγυλα δεν ακουμπισαν μεταξυτους λογο buffer το μονο που τα αλιωσε ηταν το περασμα απο το στενο τσοκ οποτε δες αυτο που λεει ο outlander
Ευχομε να σου τελιωσουν γρηγωραΟταν παρω καινουριο κουτακι nsi θα δοκιμασω και το 4 και το 5 τσοκ! Προς το παρον εχω καβα απο remington και winchester!!
Ευχαριστω φιλε!Ευχομε να σου τελιωσουν γρηγωρα
Τόλη supreme μαύρα δεν βγαίνουν τα κάνανε doublex ενημερωτικά.....μας το είπαν μαγαζιά και εδώ και στην Βουλγαρία επίσης όσο ήταν supreme ήταν καλύτερα όσους έχω ρωτήσει μόλις τα κάνανε doublex κάτι σαν να άλλαξεΑντε ρε μαλακα αλλο supreme μαυρα kai αλλο turbo x και double x μαυρα
Άμα θες σφιχτά τσοκ πάρε τα κικς...αλλο φρούτο!Παίδες κάποιο καλό τσοκ για benelli Raffaello special lousso?? Για χρήση δραμιων διότι τα μαμά δεν με εντυπωσιαζουν και βλέπω μεγάλο σκορπισμα
Πριν κανα δυο χρωνια ετσι τα λεγανε και νομιζαν ολοι οτι ειναι εξυπνοι που τα πηραν πιο φθηναΤόλη supreme μαύρα δεν βγαίνουν τα κάνανε doublex ενημερωτικά.....μας το είπαν μαγαζιά και εδώ και στην Βουλγαρία επίσης όσο ήταν supreme ήταν καλύτερα όσους έχω ρωτήσει μόλις τα κάνανε doublex κάτι σαν να άλλαξε
Ναι σου λέω το άλλαξαν και τώρα το ξανά άλλαξαν και το βγάζουν με 1210fpsΠριν κανα δυο χρωνια ετσι τα λεγανε και νομιζαν ολοι οτι ειναι εξυπνοι που τα πηραν πιο φθηνα