Να πω και γω την ιστορία μου , όσο αφορά το άγριο αυτό θήραμα . Είναι Σάββατο πρωί και είμαι στο καρτέρι για τα γαλάζια κορίτσια , δεν κουνιέται ούτε το ματόκλαδο , γιατί τα έχω και γυρνοβολάνε ,και θέλουν να κάτσουν . Ξαφνικά ακούω ενα θόρυβο σαν αμάξι απο μακριά , στην πλάτη μου , αστραπηαια σκεφτομαι οτι δεν υπάρχει δρόμος εκεί . Όμως δεν θέλω να κουνηθώ , Τότε καταλαβαίνω οτι ο θόρυβος θα μου έρθει απο δεξιά , και στα επόμενα δευτερόλεπτα βλέπω καμιά 25 αρια γουρούνια να με περνάνε , ούτε καν σκέφτηκα να σηκώσω το όπλο , απο το χαμό που σηκώσανε τα γαλάζια κορίτσια μου έκλεισαν το μάτι και ανανέωσαν το ραντεβού για μετά απο 1 ώρα όπου και ηρθαν μαζί μου 4 τσούπρες . Να αναφέρω οτι στη συνέχεια με ρώτησαν κάτι παιδιά αν είδα γουρούνια να περνάνε , και βέβαια τους ενημέρωσα ακριβώς τη είχε συμβεί νωρίτερα , με οση λεπτομέρεια μπορούσα , την επόμενη μέρα , ξανά πιστός στο ραντεβού μου με τα κοριτσόπουλα τα γαλάζια , και όπως φορτώνομαι τα φυσεκλίκια μου και τον κουβά με τον καφέ . Έρχεται ενα τζιπ σταματάει και , αφού είπαμε τις καλημερες μας , διότι ήταν τα παιδιά που με ρώτησαν για τα γουρούνια , βγάζουν δυο σακούλες με κρέας , και μου είπαν οτι είναι κρέας απο τα γουρούνια που χτύπησαν εχθές. Βέβαια , θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το φίλο , και βέβαια το κοκκινιστο και τα πιοτά θα είναι στην υγειά τους . Να είναι καλά
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά .