Είδα ένα τέτοιο ζώο να καλπάζει στο δέλτα μέσα στα νερά κ να τα σηκώνει δύο μέτρα κ ομολογώ ότι ήταν από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα που έχω να θυμάμαι...
Είδα ένα τέτοιο ζώο να καλπάζει στο δέλτα μέσα στα νερά κ να τα σηκώνει δύο μέτρα κ ομολογώ ότι ήταν από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα που έχω να θυμάμαι...
Ασφαλεια απο γεωργικο μηχανημα.
Κανα breneke δεν ειχες προχειρο?Είδα ένα τέτοιο ζώο να καλπάζει στο δέλτα μέσα στα νερά κ να τα σηκώνει δύο μέτρα κ ομολογώ ότι ήταν από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα που έχω να θυμάμαι...
Καπιος το ειχε πεταλωσει παλειοτερα αχαχαχαχαχα
Φανταζεσε να το χτυπισε αυτος που εχασε την ασφαλειαΑσφαλεια απο γεωργικο μηχανημα.
Το καπρι οργωννννιιειιιιι λεμε!
Η τελευταια ντουφεκια ολα τα λεφτα!!Πρίν λίγο θυμήθηκα ότι είχα κάτι τουφεκιές από την έναρξη τον Σεπτέμβρη, οπότε τα σύνδεσα σε ένα βιντεάκι και το ανέβασα.
Η τελευταια ντουφεκια ολα τα λεφτα!!
Ενας μονιας ακομα επεσε ειστε ωραιοιΗ παρεα μου ολο το διαστημα δεν εχει σταματησει να βαρει ζωα και γενικα εχει αρκετο ενδιαφερον μιας και τα ζωα ειναι παρα πολλα και γινεται παιχνιδι..το σημερινο τους που τους παιδεψε λιγο αλλα ο βασικος σκυλος που μολις επανηλθε απο τραυματισμο 1 μηνα τωρα εδωσε ρεστα
View attachment 8079
Να σαι καλα Τολη..εχουμε γεμισει μονιαδες και αυτος φαντασου ειναι σχετικα μικρος..σαν χαζα πανε πισω απο το κοπαδιΕνας μονιας ακομα επεσε ειστε ωραιοι
Ορε γιωργο που τη πετυχες τετοια φαση!
Εχει αρχεισει και ο οιστροςΝα σαι καλα Τολη..εχουμε γεμισει μονιαδες και αυτος φαντασου ειναι σχετικα μικρος..σαν χαζα πανε πισω απο το κοπαδι
Απο εξωστρακισμο ειναι??? Γτ βλεπω λειπει το μισο και παραπανω βλημα και εχει μπει το σπειρωμα στην οπλη
Έτσι φενεται τολη.. στο φμπ το πέτυχα.. πολύ σπάνιο!Απο εξωστρακισμο ειναι??? Γτ βλεπω λειπει το μισο και παταπανω βλημα και εχει μπει το σπειρωμα στημ οπλη