Καλημέρα. Ναι Νικόλα μάζεψα και μακρολεπιώτες. Όχι πολλές όμως. 5-6 την μία φορά και άλλες 3 την επόμενη.Μας άνοιξες την όρεξη για εξόρμηση πιο νωρίς φέτος Τάσο!
Μακρολεπιωτες συνάντησες;
Καλημέρα. Ναι Νικόλα μάζεψα και μακρολεπιώτες. Όχι πολλές όμως. 5-6 την μία φορά και άλλες 3 την επόμενη.Μας άνοιξες την όρεξη για εξόρμηση πιο νωρίς φέτος Τάσο!
Μακρολεπιωτες συνάντησες;
ΝικοΣαββατιάτικη βόλτα για φθινοπωρινά μανιτάρια στην ορεινή Αρκαδία κυρίως σε καστανοδάση.
Τόσο νωρίς δεν είχα ξαναπάει και μου έκανε εντύπωση το πόσους βωλίτες βρήκα αλλά σε πολύ ώριμο στάδιο.
Καισαρικά αρκετά με λίγα όμως αυγά ( μου αρέσουν σαλάτα).
Μάζεψα και τα πρώτα μου ραδίκια, μικρά αλλά γευστικότατα!!!
Πρέπει να φανεί και πόδι, αλλά κάτα πάσα πιθανότητα ζαρκαδίσιο.Macrolepiota proceraΣτην Βοσνία Ερζεγοβίνη που βρέθηκα πρόσφατα είχε πάρα πολλά από αυτά. Είχε και κόσμο που μάζευε μανιτάρια. Το συγκεκριμένο στην φώτο τι είδος είναι?
View attachment 91845
Apemploutisious uranium.Στην Βοσνία Ερζεγοβίνη που βρέθηκα πρόσφατα είχε πάρα πολλά από αυτά. Είχε και κόσμο που μάζευε μανιτάρια. Το συγκεκριμένο στην φώτο τι είδος είναι?
View attachment 91845
βυζομανιταρο!Στην Βοσνία Ερζεγοβίνη που βρέθηκα πρόσφατα είχε πάρα πολλά από αυτά. Είχε και κόσμο που μάζευε μανιτάρια. Το συγκεκριμένο στην φώτο τι είδος είναι?
View attachment 91845
Κινεζα ειναι ρεΣτην Βοσνία Ερζεγοβίνη που βρέθηκα πρόσφατα είχε πάρα πολλά από αυτά. Είχε και κόσμο που μάζευε μανιτάρια. Το συγκεκριμένο στην φώτο τι είδος είναι?
View attachment 91845
Από πόδι, βράσε ορυζα.
Μουλωχτοοοοος!!!!!
Κουφαλίτσα....Μουλωχτοοοοος!!!!!
Κουφαλίτσα....
μαζι πατε για μανιταρια?εισαι μανιταροφιλος!!
Και όχι μόνο...εισαι μανιταροφιλος!!