H βιδουλα είχε από μόνη της πάνω ένα μπλε υλικό στις βόλτες μάλλον για να μην ξεσφυγει εύκολα.
Και εμένα η δικιά μου είχε
H βιδουλα είχε από μόνη της πάνω ένα μπλε υλικό στις βόλτες μάλλον για να μην ξεσφυγει εύκολα.
Loktite μπλε είναι και κάθε φορά που ξεβιδωνεις τη βίδα θέλει ανανεωση.H βιδουλα είχε από μόνη της πάνω ένα μπλε υλικό στις βόλτες μάλλον για να μην ξεσφυγει εύκολα.
10-11€ κάνει θα πάρω μια να υπάρχει..Loktite μπλε είναι και κάθε φορά που ξεβιδωνεις τη βίδα θέλει ανανεωση.
Loktite μπλε είναι και κάθε φορά που ξεβιδωνεις τη βίδα θέλει ανανεωση.
Είχαμε ΣΥΡΙΖΑ τότε που την πήρες εσύ.Εμένα είχε κόκκινη Γιάννη
Η κόκκινη είναι strong strength για περισσότερο μόνιμες εφαρμογές η μπλε medium strength,δηλαδή να κρατάει, αλλά να μπορείς σχετικά εύκολα να την ξεβιδώσεις αν το θελήσης.Εμένα είχε κόκκινη Γιάννη
Είχαμε ΣΥΡΙΖΑ τότε που την πήρες εσύ.
Τώρα είναι μπλέ....
Α ρε πασοκα!Σε πράσινο δεν βγαίνει τίποτα?
Η κόκκινη είναι strong strength για περισσότερο μόνιμες εφαρμογές η μπλε medium strength,δηλαδή να κρατάει, αλλά να μπορείς σχετικά εύκολα να την ξεβιδώσεις αν το θελήσης.
Α ρε πασοκα!
To παλεύουν...Σε πράσινο δεν βγαίνει τίποτα?
Κάνε υπομονή, κάτι μπορεί να γίνει!Σε πράσινο δεν βγαίνει τίποτα?
Ε μην νομίζεις ότι είναι και για πάντα.......επηρεάζονται και από τα λάδια.Και η κόκκινη όμως εύκολα ξεβίδωσε. Ίσως με το κατσαβίδι να ξεβιδώνει εύκολα. Για το σπίτι και εγώ μπλε έχω πάρει
Βάλε ότι έχεις ,είναι μικρή η διαφορά σε τόσο μικρές βίδες.Εμένα είχε κόκκινη Γιάννη
Πάρε μια μπλε και μια κίτρινη και κάνε αλχημείες. Αν σε ρωτήσει η γυναίκα σου, ψάχνεις χρώμα για το μαγαζί.Σε πράσινο δεν βγαίνει τίποτα?
Του φίλου μου του @sam13 το όπλο δεν έχει ανάγκη από τέτοια.
Aπλα θέλει προσοχή γιατί αν χαθεί άντε να βρεις τέτοια βίδα...Να σου πω την αλήθεια από όταν έλυσα πρώτη φορά την Ρίγα, δεν της ξαναέβαλα τίποτα και δεν μου λύθηκε απ τις τουφεκιες ποτέ. Την έλεγχα όμως την βιδιτσα
Θα΄χει ανταλλακτικό η benellοberetta. Με κανά 40άρι θα καθαρίσεις.Aπλα θέλει προσοχή γιατί αν χαθεί άντε να βρεις τέτοια βίδα...