Μια χαρά θα είναι οι κατανομές φτάνει να βρεις το φυσίγγι που να του ταιριάζει.
Μην σε απασχολεί αυτό.
Μην σε απασχολεί αυτό.
Δεν ειναι θεμα εργαλειου Αρι,το εχω δει το αλεζουαρ του Παπατσαρουχα μπορει να το κανει οσο θελει,ομως μεχρι 4 cm εχει βαλει σημαδι πανω στο αλεζουαρ και ως εκει κοβει!!θα εχει το λογο του κατι ξερει επαγγελματιας μια ζωη και εξαιρετικος μαστορας απ τους λιγους!!Νομιζω το δευτερο Γιαννη...
Παντως μετα απο κωνο η αισθση της ανακρουσης ειναι οντως μικροτερη ειδικα σε οπλα με στενους αυλους...
Συνολο,Τολη!4,5 συνολο ή τον μαμα +4,5 ποντους? Λογικα ολικο θα ειναι ....αλλα ρε παιδια αν εχει π.χ. 3,5 ποντους ειδη....ο +1 θα κανει την διαφορα?? εδω ακουμε για κωνους ....που ειναι μιση κανη
Για δώσε κανένα παράδειγμα;Εγώ παντός δεν είδα αισθητή διαφορά απο το δικό μου 692 που ρίχνω με ενα 686 ενός φίλου που δοκίμασα στο σκοπευτήριο. Επίσης έχει δοκιμάσει και όπλα με με 2-2,5 (πιο βαριά ίσως) εκ κώνο που είχαν μικρότερο λάκτισμα απο το δικό μου. Μήπως ο κωνος είναι καθαρά ψυχολογική υπόθεση όσον αφορά το λάκτισμα ?
Αναφέρομαι μόνο σε σκοπευτική φισυγγια.
Ειδικά το δικό σου Θεοφραστε είναι το πιο γλυκό απ´ολα, μου έχει αφήσει πολύ μεγάλη εντύπωση.Για δώσε κανένα παράδειγμα;
Φαντάσου ότι το δικό μου έχει δεκαπλάσιο κώνο σε μήκος και διπλάσιο λάκτισμα. Για αυτό λέω, μήπως είναι ψυχολογικό το θέμα, και έχουν σχέση άλλοι παράμετροι ?Διονύση το δικό μου είναι 4 κιλά και έχει και ανοιγμένους κώνους, έχει μπει χειρουργείο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι περί τα 3,5εκ οι κώνοι του πλέον αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας, απλά μου το είχε πει ο άνθρωπος όταν το αγόρασα.
4,5 cm στο συνολο Τολη.4,5 συνολο ή τον μαμα +4,5 ποντους? Λογικα ολικο θα ειναι ....αλλα ρε παιδια αν εχει π.χ. 3,5 ποντους ειδη....ο +1 θα κανει την διαφορα?? εδω ακουμε για κωνους ....που ειναι μιση κανη
καναμε τους εμπορους δισεκατομυριουχους φιλε , τελικα το σκοπευτηριο μπορει να το πλερώνεις αδρα αλλα είναι μεγαλο σχολειο , αυτά που εμαθα στο σκοπευτηριο θα τα μαθαινα στο κυνυγι σε 50 χρονια , αν ζουσα τοτε φυσικατί μου θυμίζεις τώρα Δημήτρη τα σκέφτομαι και γελάω,πριν μερικά χρόνια στην Μαλακάσα να βλέπω να φεύγουν σε τιμές χώμα κάτι perazzi κάτι dt δράααααααμα
ολόσωστος φίλε μου !