Τους μέτρησα πρόχειρα με το παχύμετρο Γιώργο και δεν πρέπει να είναι πάνω απο 1,5 εκ.Εγώ θα σου πρότεινα στο κουκλί σου να μην κάνεις τίποτα. Αχρωμείωτο είναι, 18,5 είναι και το βασικότερο στην δεξιά φώτο, στην δεξιά κάννη φαίνεται εμφανώς ο κώνος προσαρμογής που μόνο μικρός δεν είναι. Εγώ το βλέπω μια χαρά, μην σου πω ότι μπορεί να έχει και μεγαλύτερους κώνους από την δικιά μου την 391.
Ένα δαχτυλίδι που φαίνεται στη μέση του κώνου είναι το σημείο που τελείωνε ο εργοστασιακός?ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑXUS ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 6,5 ΜΕ ΤΕΛΙΑ ΛΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΦΥΣΙΓΓΙ..
imageupload
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΟ ΣΤΑ 31 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΦΥΣΙΓΚΙ ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΝΑ ΣΤΑ 32 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 ΚΑΙ ΤΣΟΚ PATTERNMASTER CODE BLACK DUCK
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΝΟ
photo hosting
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΟΥ
upload picture
Μπακαλίστικα Γιώργο...Πως μετράτε με το παχύμετρο τους κώνους; .xm.Άντε το που αρχίζει το καταλαβαίνεις από το μήκος της θαλάμης, το που τελειώνει πως το καταλαβαίνεις;
Οκ! Στέλιο τώρα φαίνεται σαφές το μάζεμα της ντουφεκιάς...ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑXUS ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 6,5 ΜΕ ΤΕΛΙΑ ΛΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΦΥΣΙΓΓΙ..
imageupload
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΟ ΣΤΑ 31 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΦΥΣΙΓΚΙ ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΝΑ ΣΤΑ 32 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 ΚΑΙ ΤΣΟΚ PATTERNMASTER CODE BLACK DUCK
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΝΟ
photo hosting
image hosting over 5mb
kalispera giorgo kaneis lathos gia ton kono tis 391 den einai mikros,einai enas apo tous megaliterous se karabina, einai giro sta 6,5 me 7,apla einai poli kala gializmenos.Όχι Χρήστο δεν έχω κάνει τίποτα. Το τι είναι επαρκές ή όχι νομίζω ότι μια ζωή δεν μας φτάνει για να το ανακαλύψουμε. Όταν ωστόσο αγόρασα το όπλο, άκουγα και για μακρύ κώνο. Όταν έπιασα την κάννη στα χέρια μου και σε έντονο φως προσπάθησα να δω αυτόν τον μακρύ κώνο, μόνο μακρύ δεν τον είδα.Ωστόσο δεν έχω παράπονο τόσο από τα ψιλά όσο και από τα χοντρά σκάγια, το αντίθετο μάλιστα. Στο Baikal θα το έκανα με κλειστά μάτια απλά δεν το χρησιμοποιώ γι'αυτό δεν το έχω κάνει.
wrea douleia stin kanni stelio,k h toufekia fenete oti esfi3e toulaxiston ena tsok.ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑXUS ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 6,5 ΜΕ ΤΕΛΙΑ ΛΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΦΥΣΙΓΓΙ..
imageupload
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΝΟ
photo hosting
image hosting over 5mb
ναι Σπύρο 18,7 ειναι μετρημένο και απο τον οπλουργό με όργανο .Φαίνεται αρκετά μακρύς και προοδευτικός ο κώνος στο B525, Χρήστο...
Το μοντέλο με τον 18,7 αυλό είναι?
Σε σχέση με την εσωτερική διαμόρφωση των καννών του Β725 μόνο στα τσοκ έχει διαφορα?
Όπως το είχα δει οι κωνοι του είναι εξαιρετικοί. Στην πρωτη φωτο φαίνεται καλά.
Μου έβαλες δουλειές, αν και το θεωρώ απίθανο να είναι τόσο, θα τον ξαναδώ με φακόkalispera giorgo kaneis lathos gia ton kono tis 391 den einai mikros,einai enas apo tous megaliterous se karabina, einai giro sta 6,5 me 7,apla einai poli kala gializmenos.
Στελιο το τσοκ που χρησιμοποιησες ποσα αστερια ειναι??? Παντως η διαφορα ειναι μεγαλη και υποδειγματικη!!!ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑXUS ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 6,5 ΜΕ ΤΕΛΙΑ ΛΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΦΥΣΙΓΓΙ..
imageupload
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΝΟ
photo hosting
image hosting over 5mb
Παντως και πριν τη βελτιωση κωννου ηταν αρκετα καλη η συγκεντρωση,μετα ομως σου εκανε μεγαλη διαφορα!!ειδατε τι μπορει να κανει ενα αλεζουαρ???ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ LONG RANGE ME WAD STOPER..ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΣΑΝ LONG RANGE.ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΣΤΡΑ..
Πως μετράτε με το παχύμετρο τους κώνους; .xm.Άντε το που αρχίζει το καταλαβαίνεις από το μήκος της θαλάμης, το που τελειώνει πως το καταλαβαίνεις;
Όντος μπακαλίστικα Σπύρο χαχαχ!Μπακαλίστικα Γιώργο...
Μετράω το βάθος μέχρι το τέλος του ''δαχτυλιδιού'', στο σημείο δηλ. που τελειώνει ο κώνος και αρχίζει ο αυλός και αφαιρώ 76 χιλ που είναι το μήκος της θαλάμης, η διαφορά που προκύπτει είναι το μήκος του κώνου...
και παλι ξαναλέω ''μπακαλίστικα'' δεν ξέρω αν είναι σωστος τρόπος...