Ωραία προσέγγιση, όντως κάπως έτσι γίνεται, εσύ Δημήτρη για εργασίες βελτίωσης σε κάννη ποιον θα πρότεινες;η ταπεινη μου γνωμη είναι μετα από πολλα οπλα και σε σχεδόν σε ολους τους οπλουργούς της ελλαδας ότι ο καθενας φτιαχνει τελεια καποια συγκεκριμενη δουλεια , κωνους ο Α , σκανδαλη ο Β , κερακοτε ο Γ , πορτινγκ ο Δ , κα παει λεγοντας
Αν αναφέρεσαι σε μένα μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλον. Εγώ χθες ήμουν σπίτι μουχθες παρελαβα τις κανες από ένα 682 σκητ που εχω , μπροστα ησουν δεν τις ειδες ?
Οκ, έμμεσος και κατατοπιστικόςτελος παντων , δημοσια δεν είναι σωστο να διαφημιζω οποινδηποτε , απλως θα πω ότι μου αρεσει η δουλεια που κανει ο φιλος που εφτιαξε την Α400 την σπορτινγκ του φιλου σου
Και 'γω καπως έτσι το' χω στο μυαλό μου, έκαστος στο είδος του...η ταπεινη μου γνωμη είναι μετα από πολλα οπλα και σε σχεδόν σε ολους τους οπλουργούς της ελλαδας ότι ο καθενας φτιαχνει τελεια καποια συγκεκριμενη δουλεια , κωνους ο Α , σκανδαλη ο Β , κερακοτε ο Γ , πορτινγκ ο Δ , κα παει λεγοντας
Οχι φιλε δεν εχω φωτο,εχουν περαση αρκετα χρονια απο τοτε.ομως το πεδιο βολης μας ειναι σραθερο στα 45 μετρα και ολες οι δοκιμες μας ηταν εκει παντα οποτε ξεραμε πως συμπεριφεροταν τα οπλα μας σε αυτη την αποσταση με καθε τσοκ.ομως η διαφορα δεν ηταν στο πινακα μονο αλλα και στις καταβολες.Εχετε απο 5 τουφεκιες ο καθε ενας και τις συγκεντρωσεις τους απο εκεινει την ημερα?
αυτος ειταν και ολογος που εστηλα και εγω το οπλο αμεσος μετα για ρετουςΝα γραψω και εγω την εμπειρια μου παιδια.καποια στιγμη το οπλο μου επρεπε να παει σε οπλουργο οποτε εγινε και επιμυκηνση κωνου συναρμογης και εφτασε στους 5.5 μιση ποντους,στο τηλ που μιλαγαμε του τονιζα που ηθελα να ειναι γυαλι και οχι σαν κατι μα.....κιες που ειχα δει.οταν πηρα το οπλο στα χερια μου γεμισα 4 φυσιγγια ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια στα 40 γρ 3αρια αρκετα φορτομενα και εκανα τεστ με το οπλο του sky fall αυτος με τα 2 αστρα και εγω με το 3 αστρα,τα τσοκ κρυο πλας μαμα benelli τα δικα μου,βληθηκαν 2 φυσιγγια απο καθε οπλο σε μεγαλο στοχο και πισω του χοντρο μπητονι.το οπλο μου εκανε ποιο σφικτες συγκετροσεις και η διαφορα στη διατρηση ηταν τεραστια ακομα και στα περιφεριακα σκαγια σε σχεση με το οπλο του που φορουσε και ενα τσοκ ποιο σφιχτο.εκεινο το απογευμα δεν πηγαμε για κυνηγι απλα τεσταραμε τα οπλα μας σε στοχους για να πιστουμε καλυτερα.να πω πως μεχρι εκεινη τη μερα το οπλο του sky απεδιδε λιγο καλυτερα στις απειρες δοκιμες που καναμε σχεδον καθε μερα.
ετσι ακριβως , επιδοσεις κανης , μηδενικο καθαρισμα , απαραμιλλη αξιοπιστια , ματζιβελο οπλο , δεν σταματάει πουθενα , καμια ζημια , τι άλλο θελουμε από ένα απλο εεργοστασιακο οπλο σειρας για τον λαο τον φτωχο ??? οσο αφορα το μπαφερ Σαραντο κανεννα πρόβλημα με το πορτινγκ δεν θα εχεις , καντο οπωσδήποτε , μεγαλη βελτιωση σε κάθε οπλο το πορτινγκΕγω προσωπικα ενα τσοκ φρενου θα εβαζα και τιποτε αλλο,ας μην εχει σταθερα κεντρα σε χοντρα-ψιλα, δεν με πειραζει,την ατρακτο θα την μαζεψει,ψιλα θα ριχνει αμα θες και τελος, Ο κωννος ο μακρυς τα χοντρα δεν τα βελτιωνει,οποτε δεν με ενδιαφερει.Ποιοτητα εχει,καθαρη σαν δικαννο ειναι,εγω τα αερια τα βαριεμαι,εννοειται αν διωξω τη 391 παω για αδρανειας.Τη 391 και σχ3<αυτο εφυγε>,τα δοκιμασα,και στα χοντρα τα ιδια κανουν που με ενδιαφερει εμενα,οποτε ειναι μια απο τα ιδια.Γυριζω παλι απο εκει που ξεκινησα δηλαδη σε 2 Μπενελλι.Πορτινγκ στη καννη θε θελω για να ριχνω μπαφερ.
Σαραντο,εκανα στο οπλο 18,6 αυλο επ ευκεριας και των αλλον φτιαξ.λογο του οτι το οπλο χρησ. ποιο πολη για κην. παπιου,και φορτομ. set up.Και δεν το μετανηοσα.Τι επιδιωκεις με μια τετοια ενεργεια?
Ντινος ?ποια η γνωμη σας για το ανηγμα του αυλου απο 18,3σε18,6+τα παραπανω φτιαξιματα+την αποχρομ.?