Θα σε βάλω στη διαχείριση, αλλά κοίταξε να το τουμπαρεις λίγο με τις Ρεμί. Θέλουμε διαφήμιση το ΔιαμαντόπουλοΜην με παρεξηγείς ... είμαι ο αρχιερέας της ισοπέδωσης
Θα σε βάλω στη διαχείριση, αλλά κοίταξε να το τουμπαρεις λίγο με τις Ρεμί. Θέλουμε διαφήμιση το ΔιαμαντόπουλοΜην με παρεξηγείς ... είμαι ο αρχιερέας της ισοπέδωσης
Το ίδιο είναι και ε 76cm κάννες; ;;Με ότι όπλο και να ρίξεις τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις.
ps
Μην με παρεξηγείς ... είμαι ο αρχιερέας της ισοπέδωσης
Ναι ... Κάνε δοκιμήΤο ίδιο είναι και ε 76cm κάννες; ;;
Δεν βολεύει στην φερμα και δεν εχει κάνεις..Ναι ... Κάνε δοκιμή
Γιατί άραγε ;;;Δεν βολεύει στην φερμα και δεν εχει κανείς..
Οι φασσες παντως με αυτα στα 30μ και οι κυριαρες στα 40μ παθαινουν σοκ.
Εσυ τα ξέρεις αυτά από εσένα διαβάζω μπας και μάθω...Γιατί άραγε ;;;
Σώθηκες αχαχαχαΕσυ τα ξέρεις αυτά από εσένα διαβάζω μπας και μάθω...
Οι φασσες παντως με αυτα στα 30μ και οι κυριαρες στα 40μ παθαινουν σοκ.
κι εγω μετα σοκ σαν τον Πουτιν που τον πεταξαν απο το swift
Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ.Δεν πρέπει να έχει μείνει τενεκές για τενεκές στη γειτονιά.
Η Ελλάδα δεν ξεμένει από τενεκέδεςΔεν πρέπει να έχει μείνει τενεκές για τενεκές στη γειτονιά.
Ούτε από κουβάδες.Άντε πήγαινε σε ένα κοντινό προπό να δεις κόσμο και κοσμάκι!Η Ελλάδα δεν ξεμένει από τενεκέδες
Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ.
Που τους βρίσκει τόσους τενεκέδες ;;;
Έναν έχω και τον φυλάω σαν κόρη οφθαλμού ...
Κλέβω τους ΓΎΦΤΟΥΣ που τους μαζεύουνΔεν πρέπει να έχει μείνει τενεκές για τενεκές στη γειτονιά.
Ποιός χρησιμοποιεί 60 και σε τι κυνήγι;;;εχω την αίσθηση ότι μια 60 κάνη με μια 76 με τα ιδια χαρακτηριστικα και το ιδιο φυσιγγι εχει ένα μειονέκτημα οσο αφορα την ταχυτητα !!!!!
Απο 61 ποντους 18,4 αυλος σε 70 ποντους 18.5 αυλος σταθερα πανωΠοιός χρησιμοποιεί 60 και σε τι κυνήγι;;;
Ναι 66 και 76 έχουν μικρές διαφορές στην ταχύτητα, ανούσιες στο τεραίν.
Αν η 76 σκότωνε και η 66 όχι, όλοι θα είχαν 106 !!!