gvp9000
Banned
Μεγάλη καταπιώνα ... αχαχαΤρώει πολύ το HL?
Μεγάλη καταπιώνα ... αχαχαΤρώει πολύ το HL?
Εδώ υποκλίνομαι!!!Ειπα να σπασω τα κεντρα και την μεγαλη συγκεντρωση που δινει ο Ελληνικος LB6 , Aλλα μαλλον
το παρακανα ( ? ) !!!
Τι λετε παλικαρια ???
Σχεδον διασπορας εβγαλα !!!
View attachment 45645View attachment 45646
μεχρι στιγμης δεν με εχουν πουλησει πουθενα απλως η τιμες τσιμπανε.
Εδώ υποκλίνομαι!!!
Αυτό με τα σωστά σκάγια είναι βασικό.Eαν εχει σταθερο....... και οπως ειδαμε και απο το σφαξιμο αξιολογο φυσιγγιο ας ειναι τσιμπημενες
οι τιμες του !!!!
Εδω με αλλα ακριβα και ''επωνυμα''.....φυσιγγια.....Τα καντηλια απο τους κυνηγοτοπους ακουγονται
μεχρι την Σαμο !!!!
Αυτό με τα σωστά σκάγια είναι βασικό.
Φαντάσου να είχε τίποτα 8αρο7αρα μέσα σε αυτό το φυσίγγι κ να πήγαινε ο άλλος για λαγο η πάπια πχ
Τούτα εδώ πάνε για χοντρά θηραματα σε δύσκολες συνθήκες κ έχουν σωστά σκάγια κ λίγο πιο χοντρά από αυτά που έχουμε συνηθίσει
Κύριε Νίκο θα μπορούσατε να μας πείτε το στήσιμο αυτού το φυσιγγίου; Εμένα προσωπικά μου αρέσει φαινομενικά πολύ αυτή η διασπορά! ΕυχαριστώΕιπα να σπασω τα κεντρα και την μεγαλη συγκεντρωση που δινει ο Ελληνικος LB6 , Aλλα μαλλον
το παρακανα ( ? ) !!!
Τι λετε παλικαρια ???
Σχεδον διασπορας εβγαλα !!!
View attachment 45645View attachment 45646
Κύριε Νίκο θα μπορούσατε να μας πείτε το στήσιμο αυτού το φυσιγγίου; Εμένα προσωπικά μου αρέσει φαινομενικά πολύ αυτή η διασπορά! Ευχαριστώ
Αν το 1.75 στα 37 γρ.δινει 808bar...Καλό ταξίδι να έχεις και καλή Βοήθεια!
Εσύ που δουλεύεις τη Tecna, σου βρήκα αυτό...
View attachment 45776
Ευχαριστώ πολύ ΓιάννηView attachment 45780
...προσωπικά δεν θα πήγαινα εκεί , θα κάνα την 2η με 1,85-1,90 Χ 40 με 616 η 686 και θα είχα 385 m/s με Pmax 700 bar...
Y.Γ...ο μάγειρας Γιάννη μου...
Γιάννη στο 1.75x37 έχουμε ανεβασμένα μπαρ λόγω 688, sg 22 κ ογκομετριας του t5 fiocchi.Αν το 1.75 στα 37 γρ.δινει 808bar
Πόσα Μπάρια... το 2+ στα 40γρ.
Παλιά έπαιζε μια σειρά η κρατική τβ Οι Ιερόσυλοι
Βουρ
Άι ρε σι μαγκιάάμεσους βουρΒουρ
Ρε παίδες, πολύ αισθητή η απουσία του Νίκου Π. τι έγινε ρε Νικόλα, όλα καλά ;