ποιος θα σε βαρεσει φιλε αν γραψεις για ρασπα και γυαλοχαρτο ? απαγορευεται να γραφουμε για εργαλεία και κοντακια ???????Βάλε κανέναν φίλο να σε βγάλει μια δυο φώτο όπως ο Γιάννης αλλά επειδή αν μιλήσω για ράσπες και γυαλόχαρτα θα φάω ξύλο, λογικά ένας καλός οπλουργός με το όπλο και την φωτογραφεία σου το φέρει ποιο κοντά ανώδυνα
σαν εικονα φιλε οι δυο τελευταίες τουφεκιες είναι και οι καλυτερες , αλλα η ταπεινη ου γνωμη είναι η εξης , κανε κυκλο 70 εκ , κανε ένα μικροτερο μεσα 45 εκ , και το κεντρο εντονο , μετρησε σκαγια και μετα μιλαμε με ποσοστα κατανομης , παντως το cheddite και το φ2 φαινεται να εχουν καψουρα με την κανη σουμερικές δοκιμές σήμερα με το 930 και kicks smoke mod στα 35μ
το cheddite tordo εξακολουθεί να μου δίνει την καλύτερη τουφεκιά , το alectoris special / f2 classic / rc32 τα οποία είναι πιο χειμωνιάτικα δεν τα πηγαν άσχημα εκτός βέβαια το RC32 το οποίο έδωσε την πιο χάλια τουφεκιά
τις εντυπώσεις σας κύριοι για να πω και εγώ τις δικές μου μετέπειτα
δεν το ηξερα ότι εχεις φτιαξει κωνο στο mosberg , προχωράμε λοιπον , αν θελεις κατανομες αλατιέρες κανε πορτινγκ στην κανη , τα τσοκ φρενου για να κανουν αυτό που φτιαχτηκαν πρεπει να φρεναρουν το κυαθιο , μηπως ξερεις οι φουστες στους συγκεντρωτηρες ποση διαμετρο εχουν ?Δημήτρη πόσο ακόμα ; 9εκ περίπου έχει η 930 απλά νομίζω πώς τα kicks δουλεύουν καλύτερα σε στενούς αυλούς από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα με τα όπλα μου ( 18.65 - 18.8 ) και τα όπλα φίλων με 18.4 - 18.5
η λαβη στην φωτο του προφιλ σου πολύ μου αρεσει φιλεΜηπως να γινοταν,με περισσοτερα του ενος φυσιγγια,η δοκιμη?
Παντως η τελευταια......
Ειναι με #9 ,βεβαια, σε σχεση με τις υπολοιπες που ειναι #8.Αααν ειναι!
Εχει αλλα 10m χαλαρα!
Κι εμενα Μητσο!Γι'αυτο την προτιμησα!η λαβη στην φωτο του προφιλ σου πολύ μου αρεσει φιλε
Δεν εχουν και τα πολλα λεφτα...αγορασε μια 100αδα αφρεζαριστους και οσο ποιο σκληρους μπορειςΚαλησπέρα, Βαγγέλης και εγώ. Στροφεία αγόρασα δύο ατσάλινα του Λανάρα ,ένα για αστέρι και ένα για στρογγυλό ρέλι ,έχει μια λακκούβα στην βάση πάνω για να το ξεχωρίζεις) και χρησιμοποιώ αυτό που προβλέπεται κάθε φορά . Οι κάλυκες είναι φρεζαρισμένοι και αμέλησα να πάρω εργαλείο για να τους κόβω, οπότε τους χρησιμοποιώ ως έχουν.
Λιγο πιο πανω,Δημητρη,εγραψα ακριβως αυτο!Δειγμα τουλαχιστον 3ων φυσιγγιων!Δε σου λεω να κοψεις 5-6 και να τα ζυγισεις.......buy buy.Περιμένω να βάλει ο Χρήστος μια γωτογραφία ,σπο την οποία θα συμπεράνουμε πολλά περι σταθερότητας των εμπορικών φυσιγγίων.Θα εχει πολύ ενδιαφέρον νσ δειτε δυο ντουφεκιές με το ίδιο φυσίγγι σε διαφορά ενός λεπτού και φυσικά με την ίδια κάνη.Θα τραβάτε τα μαλλιά σας
Αναμείνατε.
Στο 1,65/31 ρελι μπορει και να.......της εκανε αερα στα παρασιταΤο 80% από τις τουφεκιες σου είναι λίγο δεξιά ή είναι ιδέα μου;
Στα 25 μέτρα αν πήγαινε αυτό το νέφος από σκάγια σε χήνα, θα έπεφτε.