Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Διάβασα παραπάνω για mb32 - S4 κ θέλω να καταθέσω το εξης
Όσες φορές κατέβασα καντηλια κτλπ με σκαγιωμενους λαγούς, πέρδικες κ άλλα καλά θηραματα να φεύγουν σκαγιωμενα ήταν με mb32 σε συνθήκες υγρασίας κ όχι μόνο.
Η s4 δεν με πούλησε ποτέ.
Αυτα για νορμάλ σεταπ κ σε όποιες συνθήκες μπορεί να επικρατούν στο ΒΑ Αιγαίο.
Με ιδιογομωση αλλάζουν τα πράγματα κ ακόμα κ με psb1 ( σιχαίνεται την υγρασία) μπορεί να βγει κάτι καλό.
Ειδηκα με κατι κοντρα δοση με 450 μ/δ psb1 κενταει και ιχνος ακαυτης κιωλας αχαχαχαχ

Όσες φορές κατέβασα καντηλια κτλπ με σκαγιωμενους λαγούς, πέρδικες κ άλλα καλά θηραματα να φεύγουν σκαγιωμενα ήταν με mb32 σε συνθήκες υγρασίας κ όχι μόνο.
Με ιδιογομωση αλλάζουν τα πράγματα κ ακόμα κ με psb1 ( σιχαίνεται την υγρασία) μπορεί να βγει κάτι καλό.
Το ίδιο καρμπόν με εμπορικά της Β&P με αντίστοιχες F2 X 32 & F2 X 36 στο 16αρι...στο ΝΑ Αιγαίο. Τυχερός που στο τέλος τα έπαιρνα...αλλα οχι ξερά...τραυματισμενά και με δευτέρωμα η και τρίτη τουφεκιά(!)...εκτός τα πραγματικά πολύ κοντινά...

Η S4 καρμπόν, μια χαρά όλες τις ώρες τις μέρας...

εικόνα_Viber_2022-04-12_19-31-28-109.jpg

Aυτα εκτος απο μαιμου....δλδ ειναι Καναδεζικα και οχι USA.....
Ειναι και σκετη φολα!!! Στα 40 μετρα με φουλ τσοκ της Μπερετα 65% συγκεντρωση .
Στα 50 μετρα περναει ελεφαντας απο τα κενα...Μονο απο τυχη θα πεσει το πρασινοκεφαλο !!!

View attachment 46362

Aυτα εκτος απο μαιμου....δλδ ειναι Καναδεζικα και οχι USA.....
Ειναι και σκετη φολα!!! Στα 40 μετρα με φουλ τσοκ της Μπερετα 65% συγκεντρωση .
Στα 50 μετρα περναει ελεφαντας απο τα κενα...Μονο απο τυχη θα πεσει το πρασινοκεφαλο !!!
Το λάθος είναι ότι έριξες μόνο ένα. :)
Αν έριχνες συγκρατημένα (πχ 3-4) η συγκέντρωση θα έφτανε στο 150 % ;)

Στην δοκιμή στους -22 τα πήγαν καλούτσικα και οι δύο, ίσως η mbx32 ελάχιστα καλύτερα, η μεγάλη διαφορά φάνηκε στους +55 όπου η s4 ,αντίθετα από ότι θα περίμενε κανείς όχι μόνο δεν ανέβασε πιέσεις αλλά είχε και μια μικρή μείωση. Οι διβασικές όπως sipe. ,s4, είναι σταθεροτατες σε θερμοκρασίες έως. - 7. ,- 8 ° c, πιο κάτω αρχίζουν να παίρνουν το πάνω χέρι οι ποιοτικές μονοβασικες, οι οποίες χάνουν αισθητά σε απόδοση αλλά όχι όσο οι κλασικές διβασικές. Η μόνη εξαίρεση από όλες τις πυρίτιδες ( και μονοβασικες και διβασικές) είναι η IMR 800x ,η οποία μέχρι και τους -25 παράγει σχεδόν τις ίδιες πιέσεις και ταχύτητες.
Και τον λογο τον ξερετε γιατη τραβανε η αμερικανικες παντου

Μετά από ένα εξάμηνο στη Λέσβο συμφωνώ ότι η υγρασία εκεί το πρωί είναι άλλο πράγμα Στέλιο....αν δε πάει 9 10 η ώρα δε λέει να φύγει.

Μετά από ένα εξάμηνο στη Λέσβο συμφωνώ ότι η υγρασία εκεί το πρωί είναι άλλο πράγμα Στέλιο....αν δε πάει 9 10 η ώρα δε λέει να φύγει.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει που επηρρεάζει η υγρασία την τουφεκιά.
Εκτός αν εννοείτε ομίχλη.

Status
Not open for further replies.
Back