Γιάννη μετά από αυτό,ανοιξε θεραπευτηριο σκοπευτων και γραφομαι τώρα για σέρβις.
Πιο σωστά δεν μπορούσες να τα γράψεις !!!Τίτλος: Πάρτο αλλιώς
Αντί λοιπόν να βάζουμε το κάρο μπροστά απ' το άλογο κυνηγώντας χίμαιρες και ιερά δισκοπότηρα, πάμε το πράγμα ανάποδα:
- Εντοπίζεις το σκοπευτικό σου σφάλμα και το αποδέχεσαι (πρώτο πλήγμα στον εγωισμό μας ) σε σκοπευτήριο με δάσκαλο ή άνθρωπο που ξέρει
- Σετάρεις το όπλο απάνω σου με άνθρωπο που ξέρει (δεύτερο πλήγμα)
- Επαναλαμβάνεις το βήμα 1
- Βρίσκεις σε ποια καμπύλη του παραπάνω διαγράμματος ανήκεις
- Βρίσκεις το μέγιστο της, παραγωγίζοντας και μηδενίζοντας την πρώτη παράγωγο βρίσκεις το τοπικό μέγιστο (πλάκα κάνω, απλά βρίσκεις την κορυφή που αντιστοιχεί στο δικό σου ¨λοφάκι"-καμπύλη)
- Τραβάς κάθετη στον οριζόντιο άξονα και βλέπεις πόσο σκορποσκάγιασμα σου αντιστοιχεί και τραβάει ο οργανισμός σου (τρίτο πλήγμα)
- Εντοπίζεις και παραδέχεσαι τις αληθινές αποστάσεις που χτυπάς τα περισσότερα θηράματά σου (4ο πλήγμα - ο εγωισμός φλετάρει με αρνητικές τιμές πλέον)
- Βρίσκεις φυσίγγι που γουστάρεις σε συνδυασμό με τσόκ που γουστάρεις , σε συνδυασμό με την απόσταση του βήματος 7 (που δε γουστάρεις), για την περίπτωσή σου!
- Πας για τσίπουρα - μπύρες - μάσα με τους κολλητούς για να 'ρθεις ξανά στα ίσια σου!
ΥΓ: όλα τα παραπάνω σε χιουμοριστικό τόνο και με καλή διάθεση!
Πρώτος γράφομαι εγώ!Γιάννη μετά από αυτό,ανοιξε θεραπευτηριο σκοπευτων και γραφομαι τώρα για σέρβις.
Όποιος τα "διαβάζει" να ρίξει μια στον αέρα@giannis_k
Είπα να μην το βάλω αυτό το διάγραμμα γιατί μερικοί θα χάσουν τον ύπνο τους αλλά αποφάσισα να το βάλω.
Θήραμα λαγός (23cm διάμετρος), σκάγια #3 ιταλικό, 36γρ, περίπου 170 σκάγια, 3 πλήγματα για άμεση καταβολή.
Το πρώτο διάγραμμα μας δείχνει τουφεκιές όπως φαίνονται δίπλα στην φωτό, δηλαδή η πράσινη κουκίδα είναι το θήραμα και η τουφεκιά το κόκκινο σημείο.
Έχουν δηλαδή μόνιμη απόκλιση ίση με "r".
Οι καμπύλες από πάνω προς τα κάτω μας δίνουν τις πιθανότητες καταβολής και η μια από την επόμενη έχουν διαφορά 10 cm.
Ότι έχω βάλει και στο φόρουμ δηλαδή μέχρι τώρα.
Στο δεύτερο διάγραμμα δεν υπάρχει απόκλιση (το "r" είναι μηδέν).
Τα σκάγια πάλι είναι το κόκκινο σημείο και το θήραμα έχει ίσες πιθανότητες να βρεθεί οπουδήποτε μέσα στον πράσινο κύκλο με ακτίνα "R".
Το "R" κυμαίνεται πάλι από 0cm μέχρι 100cm.
Οι καμπύλες από πάνω προς τα κάτω στο δεύτερο διάγραμμα έχουν διαφορά μεταξύ τους 10cm στο "R".
Εντύπωση προκαλεί η παντελής αναισθησία στην συγκέντρωση ... το μόνο που μετράει είναι η διάμετρος του κύκλου μέσα στην οποία θα βρεθεί ο λαγός !!!!
Σε σημείο που με κάνει να αναρωτιέμαι αν έχω κάνει μαλακία
Με απλά λόγια για τις παραπάνω παραμέτρους ότι συγκέντρωση και να έχετε σε 170 σκάγια στην γόμωση ανεξαρτήτως απόστασης αλλά σε συγκεντρώσεις από 30% μέχρι 90% (51-153 σκάγια στον κύκλο), η διαφορά παίζεται σε 1 λαγό στους 10 για κάθε ακτίνα "R".
Όσο μικραίνει η σκοπευτική ικανότητα (μεγαλώνει το R) από R=0cm μέχρι και R=100cm τόσο ελαττώνονται οι πιθανότητες καταβολής.
Αν οι τουφεκιές πέφτουν πάντα μέσα σε κύκλο 20-30-40 εκατοστά από το κέντρο χτυπιέται από την πρώτη βολή με οποιαδήποτε συγκέντρωση.
Αν οι τουφεκιές έχουν ίσες πιθανότητες να πέσουν σε οποιοδήποτε σημείο μέσα σε κύκλο 100 εκατοστά από το κέντρο οι πιθανότητες άμεσης καταβολή είναι 50% με οποιαδήποτε συγκέντρωση. (Χάνεις τους μισούς λαγούς με την πρώτη τουφεκιά).
Κουφό η παντελής αδιαφορία για την συγκέντρωση ...
Δεν το έχω εφαρμόσει σε άλλο θήραμα να δω τι παίζει ...
View attachment 46753
Μπαμ!Όποιος τα "διαβάζει" να ρίξει μια στον αέρα
Δεν είμαι γραμμικός εγώ για αυτόΜπαμ!
...αλλα ζαλίστηκα ρε συ , ντεπόν και δυο κουβάδες πετρέλαιο, απ' τους μηχανικούς!!!
.....ήταν πάνω απο 430m/s...δεν εισαι εσυ για τέτοια....Μπαμ!
...αλλα ζαλίστηκα ρε συ
Εντωμεταξύ, από την ώρα που πατήθηκε η σκανδάλη μέχρι να φτάσουν τα σκάγια, ο λαγός είναι ταυτόχρονα και ζωντανός και νεκρός και ο μπάρμπα-Schrödinger χαμογελάει, ενόσω εμείς περιμένουμε να δούμε αν η benelli μας ανήκει στο σύμπαν που σκοτώνει ή στο παράλληλο που δε σκοτώνει!@giannis_k
Είπα να μην το βάλω αυτό το διάγραμμα γιατί μερικοί θα χάσουν τον ύπνο τους αλλά αποφάσισα να το βάλω.
Θήραμα λαγός (23cm διάμετρος), σκάγια #3 ιταλικό, 36γρ, περίπου 170 σκάγια, 3 πλήγματα για άμεση καταβολή.
Το πρώτο διάγραμμα μας δείχνει τουφεκιές όπως φαίνονται δίπλα στην φωτό, δηλαδή η πράσινη κουκίδα είναι το θήραμα και η τουφεκιά το κόκκινο σημείο.
Έχουν δηλαδή μόνιμη απόκλιση ίση με "r".
Οι καμπύλες από πάνω προς τα κάτω μας δίνουν τις πιθανότητες καταβολής και η μια από την επόμενη έχουν διαφορά 10 cm.
Ότι έχω βάλει και στο φόρουμ δηλαδή μέχρι τώρα.
Στο δεύτερο διάγραμμα δεν υπάρχει απόκλιση (το "r" είναι μηδέν).
Τα σκάγια πάλι είναι το κόκκινο σημείο και το θήραμα έχει ίσες πιθανότητες να βρεθεί οπουδήποτε μέσα στον πράσινο κύκλο με ακτίνα "R".
Το "R" κυμαίνεται πάλι από 0cm μέχρι 100cm.
Οι καμπύλες από πάνω προς τα κάτω στο δεύτερο διάγραμμα έχουν διαφορά μεταξύ τους 10cm στο "R".
Εντύπωση προκαλεί η παντελής αναισθησία στην συγκέντρωση ... το μόνο που μετράει είναι η διάμετρος του κύκλου μέσα στην οποία θα βρεθεί ο λαγός !!!!
Σε σημείο που με κάνει να αναρωτιέμαι αν έχω κάνει μαλακία
Με απλά λόγια για τις παραπάνω παραμέτρους ότι συγκέντρωση και να έχετε σε 170 σκάγια στην γόμωση ανεξαρτήτως απόστασης αλλά σε συγκεντρώσεις από 30% μέχρι 90% (51-153 σκάγια στον κύκλο), η διαφορά παίζεται σε 1 λαγό στους 10 για κάθε ακτίνα "R".
Όσο μικραίνει η σκοπευτική ικανότητα (μεγαλώνει το R) από R=0cm μέχρι και R=100cm τόσο ελαττώνονται οι πιθανότητες καταβολής.
Αν οι τουφεκιές πέφτουν πάντα μέσα σε κύκλο 20-30-40 εκατοστά από το κέντρο χτυπιέται από την πρώτη βολή με οποιαδήποτε συγκέντρωση.
Αν οι τουφεκιές έχουν ίσες πιθανότητες να πέσουν σε οποιοδήποτε σημείο μέσα σε κύκλο 100 εκατοστά από το κέντρο οι πιθανότητες άμεσης καταβολή είναι 50% με οποιαδήποτε συγκέντρωση. (Χάνεις τους μισούς λαγούς με την πρώτη τουφεκιά).
Κουφό η παντελής αδιαφορία για την συγκέντρωση ...
Δεν το έχω εφαρμόσει σε άλλο θήραμα να δω τι παίζει ...
View attachment 46753
........ήταν πάνω απο 430m/s...δεν εισαι εσυ για τέτοια....
....Κώστα Καλημέρα!.....ήταν πάνω απο 430m/s...δεν εισαι εσυ για τέτοια....
Οι κατανομές δεν μ'αρεσουνΔοκιμή με mb32 κάλυκας fiocchi
Κάψουλι 616
Βύσμα z2m21
mb32 1,75x34 Νο7
κλείσιμο 8* 57,50
απόσταση 36,50
τσοκ 3*
Σκαγια250 συγκέντρωση 66,80%
View attachment 46833
ποσο ηθελες παραπανω?80%?90%?Οι κατανομές δεν μ'αρεσουν