Το ζήτημα είναι ότι ο wilson, ο Jones κ.λ.π. έχουν ρίξει δεκάδες χιλιάδες φυσίγγια ενώ εμείς ας πούμε εκατοντάδες..... συνεπώς ακόμα κι αν θεωρήσουμε τους εαυτούς μας αυθεντίες οι άλλοι είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς.......
όχι βρε τι λες; πως σου 'ρθε αυτό;Με εχεις για καβαλημενο ''καλαμι'' ??
Ποτέ δεν θεωρησα τον εαυτο μου αυθεντια φιλε !!!
πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται
αυτό που θέλω να πω είναι πως ακόμη κι ο Αινσταιν να είσαι, άμα ο άλλος έχει απείρως περισσότερα δεδομένα από εσένα, θα είναι πιο μπροστά σου!
οκΕιναι ποτε δυνατον να σε παρεξηγησω ??? Τουλαχιστον ΕΣΥ με ξερεις....συζητηση κανουμε φιλε !!
Συζήτηση, αλλά το colt το τράβηξες κ οπλισες κ τον κοκκορα αν δε σήκωνε τα χέρια ψηλά ο Μάριος θα τον κλαιγαμε αστειεύομαι εγώ σε πιάνω....οι νιουμπις ομως εδώ λιμουτουριαζονταιΕιναι ποτε δυνατον να σε παρεξηγησω ??? Τουλαχιστον ΕΣΥ με ξερεις....συζητηση κανουμε φιλε !!
Όταν έγραψα ο randy κ ο Wilson αναφέρομουν σε χρήστες του φόρουμ που παρέθεσε ο Βασίλης όχι στους γνωστούς που αναφέρεις εσύ Μάριε...Το ζήτημα είναι ότι ο wilson, ο Jones κ.λ.π. έχουν ρίξει δεκάδες χιλιάδες φυσίγγια ενώ εμείς ας πούμε εκατοντάδες..... συνεπώς ακόμα κι αν θεωρήσουμε τους εαυτούς μας αυθεντίες οι άλλοι είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς.......
ασφαλώς!!!Γενικά πλέον αν δεν δώ κάτι με τα μάτια μου δεν πειθομαι γιατί έχω δει κ έχω ακούσει πολλά...
Αλίμονο αν αμφισβητούσα την προσπάθεια των μελετητών της βλητικής που έχουν μείνει στην ιστορία...
Γιατί έχει τα διπλάσια σκάγια στην ίδια σχεδόν απόσταση?View attachment 47271View attachment 47272
να πω ένα παράδειγμα δείτε τις δυο κατανομές
λόγοι ισοκατανομής 1,72 η πάνω 1,76 η κάτω = ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟΙ
βαθμολογίες κατά Oberfell & Thompson ΧΑΛΙΑ η πάνω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η κάτω
ΓΙΑΤΙ;;;;;
θα σας αφήσω να το σκεφτήτε.....................
View attachment 47271View attachment 47272
ΓΙΑΤΙ;;;;;
Συγκρίνεις δύο διαφορετικα φυσίγγια όσον αφορά αριθμό σκαγιων και ποσοστού συγκέντρωσης και το ίδιο βαθμό ισοκατανομής να είχες αυτό με τα περισσότερα σκάγια θα υπερίσχυε και εφόσον πετυχαίνει και μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης εννοείται είναι αυτονοητο.View attachment 47271View attachment 47272
ΓΙΑΤΙ;;;;;
Ασε το μονόβολο, αν τα νερά είναι ρηχά ρίξε πεζόβολο.... ΧαχαχαΔεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά βλέπω 5-6 τεσσάρια πεντάρια λαβράκια στο λιμάνι και τα λιμπίζομαι ...
Λέω να τους τραβήξω κανένα μονόβολο
Είχα ένα φίλο στον αλμυρό....με το δίκανο πήγαινε για ψάρεμα...καλά ρε του λέω πως κ δε σε δέσανε ακόμαγελούσεΔεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά βλέπω 5-6 τεσσάρια πεντάρια λαβράκια στο λιμάνι και τα λιμπίζομαι ...
ΚενάView attachment 47271View attachment 47272
ΓΙΑΤΙ;;;;;
Μαζί με την προσκόπευση λάβε και την διάθλαση υπ'όψιν σουΔεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά βλέπω 5-6 τεσσάρια πεντάρια λαβράκια στο λιμάνι και τα λιμπίζομαι ...
Γιάννη σοβαρά τώρα, αυτό το κάνανε οι παλαιοί κυρίως για μπάφες που κινιόντουσαν στην επιφανεια,κάποιοι τις μαλαγρωναν κιολας...Είχα ένα φίλο στον αλμυρό....με το δίκανο πήγαινε για ψάρεμα...καλά ρε του λέω πως κ δε σε δέσανε ακόμαγελούσε