Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λευτέρη η τουφεκιά του Νίκου είναι 1,80×35,5. Στο φορτίο υπολόγισε και το 1.5 γρ. από το αλεύρι.
Βασίλη σην τουφεκιά του Βαγγέλη αναφέρομαι,αυτή του Νίκου είναι με αλεύρι, εκεί νομίζω όσο ανεβαίνουν οι πιέσεις η συγκέντρωση αυξάνεται.

ΟΚ...Εγω δεν το εχω για αμορτισερ . Αυτα που δουλευω εγω ( απο κενταυρο ) για να συμπιεστουν
θελουν μεγκενη....
Γι'αυτο και αλλαζει ΟΛΗ η τουφεκια βαζοντας φελλο για αμορτισερ Λαμπη μου...
Δεν την δουλευω....παρα μονο σε διασπορας φυσιγγια !!!
Καλημέρα Νίκο........ Συγκρίνεις φυσίγγια με αλεύρι και χωρίς......ακόμη κι έτσι η άλλη δοκιμή στο 1,75 mb32x34 έχει πολύ κοντινή στο αλεύρι κατανομή...... Εξάλλου βύσμα σκληρό κι ασυμπιεστο δίνει έντονα κέντρα...... Πέρα από όλα αυτά ξέρω ότι το 1,80 είναι πολύ ακόμη και αν αυτό συνδυάζεται με 686 ειδικά με αυτή τη ζέστη..... Και πάλι πήρε το 60% που είναι η τυπική απόδοση για 3*...... Το 1,5 μέτρο στην απόσταση βολής παίζει κι αυτό τον ρόλο του........

Καλημέρα Νίκο........ Συγκρίνεις φυσίγγια με αλεύρι και χωρίς......ακόμη κι έτσι η άλλη δοκιμή στο 1,75 mb32x34 έχει πολύ κοντινή στο αλεύρι κατανομή...... Εξάλλου βύσμα σκληρό κι ασυμπιεστο δίνει έντονα κέντρα...... Πέρα από όλα αυτά ξέρω ότι το 1,80 είναι πολύ ακόμη και αν αυτό συνδυάζεται με 686 ειδικά με αυτή τη ζέστη..... Και πάλι πήρε το 60% που είναι η τυπική απόδοση για 3*...... Το 1,5 μέτρο στην απόσταση βολής παίζει κι αυτό τον ρόλο του........
Τυπική απόδοση του μισού τσοκ είναι το 50 άιντε 55% το 60%ειναι έργο του βελτιωμένου Ντέμι‼️

Για παντού είναι...
Έχω πάρει κ εγώ πολλά υδρόβια κ φάσσες...

Υ.γ η μβ32 δεν θέλει sg να ξέρεις... Εκτός κ αν δεν τον πιέσεις καθόλου....
Το καλύτερο βύσμα κΑι αυτά που μου έδωσαν πολύ καλά αποτελέσματα στην mb32 diamante21/joovvani22/καρδαρα22/z2m.. κατέληξα όμως στο διαμάντι μου τεριαζει περισσοτερο

Να καταλάβαινα κ τι γράφεις‼️πως το γράφεις κ τι εννοείς,καλά θα ήταν‼️
για τουν Λαμπ'
η τ΄φεκια παιρν΄εινα ειφταρ' μει αριστα του 10
του φουσεκ' είνει κλεισμενου μει αστερ' 6 πτυχουν
αν του φτιαξ' μει αστερ' 8 πτυχουν
κει μει 1,90 μπαρουτ' ίσους πιασ΄ του ΤΟΠ'
(όχ' την μπάλλα αριε χαμέν'!!!!! την κουρφή ουρε!)

υ.γ. τι΄ν τουτοι αριε Τζων΄!!!! μητες φουσκέκια ξέρνε να φτιαν' !!! μητες ειλληνικά να γράφνε!!!

Νίκο συγκρίνεις με αλεύρι και χωρίς, δεν γίνεται να περιμένεις ίδια συγκέντρωση. Το 1,80x34 και με ισχυρό καψυλιο είναι υπερβολικό για mbx32, και μόνο να αλλάξει την δόση σε 1,75 ή καλύτερα σε 1,70 ,με όλα τα υπόλοιπα ίδια θα βλέπει μεγάλη αύξηση στην συγκέντρωση.

Εδω στο νησι το 686 -1,80χ34 προφανως λογω υγρασιας το φυσιγγιο δεν ''δουλευει''....ειναι ''τζιουφιο''...
και στον ηχο ,,,,,και στην αποδοση....
Ζωντανευει μονο με CX2000 - To 1,70 -175 δεν το συζηταω....σαν σεταπ για εδω στο νησι...
Παντα για τα μερη που κυνηγαω λεω Λευτερη....
Τωρα οσον αφορα το αλευρι....δικιο εχεις...αλλα και παλι οι διαφορές πολυ μεγαλες φιλε !!!

για τουν Λαμπ'
η τ΄φεκια παιρν΄εινα ειφταρ' μει αριστα του 10
του φουσεκ' είνει κλεισμενου μει αστερ' 6 πτυχουν
αν του φτιαξ' μει αστερ' 8 πτυχουν
κει μει 1,90 μπαρουτ' ίσους πιασ΄ του ΤΟΠ'
(όχ' την μπάλλα αριε χαμέν'!!!!! την κουρφή ουρε!)

υ.γ. τι΄ν τουτοι αριε Τζων΄!!!! μητες φουσκέκια ξέρνε να φτιαν' !!! μητες ειλληνικά να γράφνε!!!
Να μασουμει υπουγραφες να τσ διωξουμει‼️

Ζωντανευει μονο με CX2000 - To 1,70 -175 δεν το συζηταω....σαν σεταπ για εδω στο νησι...
Το έχεις δοκιμάσει κ δεν σου άρεσε το 1,75-34? Άν κ εσύ δουλεύεις 5σταδια οπότε θα έκλεισες με χαμηλότερο συγκέντρωτηρα λογικά που δεν έχω άποψη...
Το 34αρι πάντως επειδή πρέπει να έχω ρίξει κανα 4.000 σίγουρα σε βάλτο σίγουρα δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγρασία κ κρύο... Μόνο στη ζέστη είναι υπερβολικό...

Το έχεις δοκιμάσει κ δεν σου άρεσε το 1,75-34? Άν κ εσύ δουλεύεις 5σταδια οπότε θα έκλεισες με χαμηλότερο συγκέντρωτηρα λογικά που δεν έχω άποψη...
Το 34αρι πάντως επειδή πρέπει να έχω ρίξει κανα 4.000 σίγουρα σε βάλτο σίγουρα δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγρασία κ κρύο... Μόνο στη ζέστη είναι υπερβολικό...
Άρη ,για ποιο λόγο γεμίζεις 34 γρ.για παπί‼️❓(βάλτο)

Γιατί τι έχει το 34+2 αλεύρι με 450+ σε #2 ;
137 σκαγάκια.
Λουκούμι.
Ατσα.... Αρχίσαμε τα +2 και τα 450+ τώρα???? Μπαρούτι πόση βάζεις για να βγει αυτή η ταχύτητα? :p
33-34 κ κάποια 36 γρ δουλεύω σε σκάγια από 3 έως 6... Με τη συγκέντρωση που παίρνω με ένα 33 γρ 4αρι έχω τα 45 μέτρα άνετα...

Ναι Αρη.....Με ''πουλησε'' το 686-1,75χ33+1,2 αλευρι- drago17- N6 -8* -68,5-56,5...Αρχη σεζον Αυγουστο
μηνα πρωι στις φασσες....
Δεν ξερω εαν εφταιξε το σεταπ ή η υγρασια που ειχε....Αλλα εκεινη την μερα με ΕΣΩΣΕ η SIPE με
686 - 1,60χ33+1,2 +1,2 αλευρι -grago 20- N6-8* -68,5 -56,5.

Τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα ...και σε στοχο και στον κυνηγοτοπο...Ενω το cx2000- 1,80x34+1,5- οταν
ψηλωσε ο ηλιος γαζωνε φιλε !!!

Status
Not open for further replies.
Back