Αν κ το 2001 δεν ειχε πλαστικο δισκο εμφραξης μεταξυ της πυριτιδας κ της μαλλινης ταπας, νομιζω οτι ειναι μακραν το πιο συγκεντρωτικο μαλλινοταπο που εχω δοκιμασει...
αρη συγγνωμη για τη παρεμβαση αλλα το r12 και το τωρινο 3α αλλα και το velox δε τα λες και μαλακα οπως τα περισσοτερα ελληνικα φυσιγγια και το λεω αυτο αφου κι εγω αριστον χρησ. τ οποιο ουτε αυτο το λες μαλακο.μαλακα θα χαρακτηριζα φυσιγγια της b&p οπως το classic και το καινουργιο το 30αρι που εβγαλεΤα φυσιγγια του Δορκα ειναι απο τα πιο μαλακα κ πιο συγκεντρωτικα ελληνικα φυσιγγια κατα τη γνωμη μου... Τα σκαγια οντως ειναι ελαφρα πιο ψιλα σε πολλες περιπτωσεις...
Στα γερμανικα Rottweil τα σκαγια ειναι ελαφρα πιο χονρα απο τα αντιστοιχα ιταλικα...
Εδώ πάνω Lambro Tordo 30 6.50 αλλά αξίζουν το κάθε cent τα Navaro30 αν θυμάμαι τα είχα πάρει κάπου στα 6 (?) θα σας γελάσω.τα ποιο φθηνα καβαλα ηταν τα navaro30 με 5.80 νομιζω, το ιδιο και τα lambro 30 τα κιτρινα...ισως να ανεβηκαν και στα 5.90/6.00 δεν θυμαμαι ακριβως..
δεν ειχε σε 30γρ ποιο φθην εδω...εκεινα που μου αρεσαν πολυ ηταν τα φαστ με μια τσιχλα εξω...νομιζω σε 28/29γρ..εμενα προσωπικα, το simson μου σε τσιχλες το χειμωνα ηταν πολυ καλα...
Καλά είστε, για τα κίτρινα έλεγα το 6,5 τα πορτοκαλί στα 7,5 αν θυμαμαι καλά .buy buy.βασιλη εδω χανια lambro tordo 6.00 τα τελευταια 2 χρονια και μαλλον απο φετος 6,20.κιτρινα tordo 5.70 kai ariston 6,00
Αν δε δω φωτο δεν πιστευω τίποτα.
Το buffer είναι με αλεύρι ολικής αλεσης από μυλους Λουλη η μαλακό εισαγωγής;
πολυ καλες Αρη ..... ειδικα το 4αρι, κανει για κρυο κ βαλτο (οπου επιτρεπεται )