Απο κει που οι προβατίνες είναι παχιές και τα κοτσύφια τετράπαχα Γιάννη.Ισπανικά ή από αλλού;
Γεμίζονται στην Αρτα.
Απο κει που οι προβατίνες είναι παχιές και τα κοτσύφια τετράπαχα Γιάννη.Ισπανικά ή από αλλού;
Εχω ριξει τα 28αρια και τα 32αρια... Πολυ ποιοτικα υλικα και με πολυ καλη αποδοση σε σκοπευτηριο κ σε μπασιματα της τσιχλας... Δεν εχω εκτεταμενη αποψη με διαφορες καιρικες συνθηκες αλλα με κερδισαν...
Τατσης δηλαδή.Απο κει που οι προβατίνες είναι παχιές και τα κοτσύφια τετράπαχα Γιάννη.
Γεμίζονται στην Αρτα.
Τα γεμιζε με aguila αλλα μετα τα αλαξεΆρη άνοιξες κάποιο να δεις με τί γεμίζεται ; τα 32γρ με ενδιαφέρουν περισσότερο
Εγω που τα ανηξα τη.πυριτιδα που εχει δεν τη ξερω και τησ ισπανικεσ που ξερω psb1/csb1.γιατη γεμηζω με αυτεσ δεν τεριαζε αν ειπαρχουν αλλεσ ισπανικεσ δεν το ξερωΤο φθινόπωρο που τον πήρα τηλέφωνο μου είπε οτι τα γεμίζει με κάποιες Ισπανικές πυρίτιδες που δεν κατονόμασε.
Από τα λίγα που ξέρω είναι ότι όταν ρυθμιζουν τα τσοκαρισματα σε ακριβα αχρωμιωτα χειροποίητα όπλα, χρησιμοποιούν κυρίως ποιοτικά φυσιγγια με μάλλινη τάπα .Δεν εχω ψαξει το θεμα περισσοτερο,απλα περασα στην ιδιογομωση και δεν ξανασχοληθηκα με αυτο το θεμα,ειναι παντος μια απο της παραμετρους δημιουργουν προβληματα στη σταθεροτητα της συγκεντρωσεις.
Τα εχω ριξει σε μπεκατσινια Τασο... Δεν ηταν ασχημα αλλα δεν με ειχαν ενθουσιασει κιολας...Θα τα ξαναδοκιμαζα σε τρυγονακια παντως...αν κανείς εχει ρίξει το gigante στο κυνηγι,θα ηθελα επίσης μια γνώμη..Σιγουρα ο Αρις το εχει ρίξει..