Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κατά την άποψη μου μετά τα αμερικάνικα,το Rio pigeon ειναι το καλυτερο φυσιγγι στα 36γρ..ίσως να τα παραλεω..αλλά αυτο πιστεύω ειλικρινά.να αναφέρω οτι τα έχω ρίξει στην παλιά συσκευασια..κ έχω κ κάτι λίγα ακόμα..δεν γνωρίζω αν κ στην νέα συσκευασία παραμένουν τα ίδια..
 
Last edited:
Γιαννη πολυ ωραια τουφεκια το Pichon...
Παιδες, τα φυσιγγια με το Buffer δεν ειναι γι αυτες τις αποστασεις, στα 35 μετρα ενα φυσιολογικο σωστο φυσιγγι αποδιδει μια χαρα... Αυτα τα φυσιγγια προοριζονται για τουφεκιες σιγουρα μετα τα 40-45 μετρα κ εχουν το θετικο οτι δουλευουν καλα ακομα κ χωρις να χρειαστει να σφιξεις τα τσοκ... Ιδανικα για δευτερες-τριτες τουφεκιες... ;)
 
Πραγματικα πολυ εντυπωσιακες συγκεντρωσεις.Με τετοια φυσιγγια μπορεις να κανεις πολλες "πλακιτσες" οταν κοντα σου υπαρχει "κοινο"!!Το μπαφερ Αρι ειναι κανονικο η το γνωστο "τροποποιημενο αλευρο"???
 
Με τετοια φυσιγγια μπορεις να κανεις πολλες "πλακιτσες" οταν κοντα σου υπαρχει "κοινο"!!

Η δυναμη που εχει αυτη η τουφεκια σε εξαιρετικα μακρινες αποστασεις ειναι κατι το οποιο ουτε ειχα ξαναδει αλλα κ ουτε περιγραφεται με λογια...

.my man.
 
Ρε λεβέντες για να καταλάβω..αυτή σκόνη που λέτε ειναι παρόμοια με αυτή που έχουν τα ρεμινγκτον?η καλές κατανομές οφείλονται γιατί μειώνει τις τριβές των σκαγιων?
 
Ρε λεβέντες για να καταλάβω..αυτή σκόνη που λέτε ειναι παρόμοια με αυτή που έχουν τα ρεμινγκτον?η καλές κατανομές οφείλονται γιατί μειώνει τις τριβές των σκαγιων?
Κατασκευαστικά δεν την λες παρόμοια αλλά και οι δύο "σκόνες" για τον ίδιο λόγο χρεισιμοποιούνται. Για να μειώσουν τις τριβές και να διατηρήσουν την σφαιρικότητα τους, όσο περισσότερα σκάγια γίνεται.
 
Το γνωστο τροποιημενο αλευροBuffer Δημητρη... Η δυναμη που εχει αυτη η τουφεκια σε εξαιρετικα μακρινες αποστασεις ειναι κατι το οποιο ουτε ειχα ξαναδει αλλα κ ουτε περιγραφεται με λογια...
Άρη κρατα το αλεύρι γιατι έρχονται δύσκολοι καιροί!!!
 
Απορία..ένα φυσίγγι Σπόρτινγκ 28γρ εχει πιο σφιχτή τουφεκιά από ένα αντίστοιχο κυνηγετικό 32γρ στην ίδια απόσταση βολης κ με το ίδιο νούμερο σκαγίων?η αυτό δεν είναι κανόνας..
 
Δεν ειναι κανονας... Γενικα τα 28αρια εχουν σχετικα σφιχτες κατανομες, το ποσο σφιχτες ειναι εξαρταται, οπως κ σε καθε φυσιγγι, απο το στησιμο του...
 
Οκ Αρι..Αυτό είναι κατι που μόνο το χαρτόνι μπορεί να δείξει..Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν για περπατητο τσίχλας μιας κ λόγω κόστους κυρίως δεν χρεισιμοποιω διασποράς πάντα με 3*κυνηγαω με την καραμπίνα..κ με το δίκαννο αναγκαστικα με 1-3.φετος θα τα δοκιμασω κ στο περπατητο..στα τρυγόνια μια χαρά τα πάνε..βέβαια είναι κ μεγαλυτερο θήραμα..
 
Έχεις 100% δίκιο..κύλινδρο δεν εχει η μοσμπεργκ,Μόνο 1-3-4*..θα βάλω το 4αρι μάλλον..το γνωρίζω ότι είμαι λάθος..απλά το κάνω κυρίως για ψυχολογικούς λόγους..μήπως και "πεταχτεί"κάποιο θήραμα μακρυτερα από το κανονικό..συχνό φαινόμενο όταν τα πουλιά είναι κυνηγημένα..να σκεφτείς ότι από το 2000 μέχρι τώρα δεν έχω βιδωσει άλλο τσοκ εκτός από το 3*(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πραττω σωστά..)
 
Καλυτερα δεν ειναι να εχεις πιο σιγουρα τα κοντινα;
Και το 4* θα σε καλυψει μεχρι τα 30 μετρα,τι αλλο θες;
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top