D
Deleted member 2
Φωτιά! Με 70% συγκέντρωση η πράσινη θα πάρει 20 σκάγια για πλάκα.
Last edited by a moderator:
Φωτιά! Με 70% συγκέντρωση η πράσινη θα πάρει 20 σκάγια για πλάκα.
Μπα... δεν πάει καλά το αλεύρι στην υγρασία...Παιζεις σε αλλη κατηγορια με το buffer...
Αληθεια, βαρας παπια μ'αυτο φυσιγγι;;;....
Νικολή, με τέτοια σκάγια προσπαθούμε να βάλουμε στο μεγάλο παπί 2 από αυτά.Φωτία! Με 70% συγκέντρωση η πράσινη θα πάρει 20 σκάγια για πλάκα.
Να σου περνάει το μπουλουκι διπλαρωτα στα 60 μέτρα κ να τους πατήσεις δύο τέτοια να σκορπισουν 3-4 να αφήσεις το όπλο κάτω να γελάς για κανένα τέταρτο...
Μεχρι τα 65 εισαι κομπλε μετα θα πας σε ν1 και 50 γρ για ακομα 10 μετρα
Δώσε και την γεμισιά...στα 50 γρ γουστάρω να γεμίσουμε μερικά έτσι για την αλητεία.Μεχρι τα 65 εισαι κομπλε μετα θα πας σε ν1 και 50 γρ για ακομα 10 μετρα
Γεμίζεις φίλε ??? thinkΔώσε και την γεμισιά...στα 50 γρ γουστάρω να γεμίσουμε μερικά έτσι για την αλητεία.
Κάνε δουλειά σου φιλαράκι.....Γεμίζεις φίλε ??? think
Δεν είναι για Beretta αυτά, θα μας βγάλουν κάνα μάτι τα ελατήρια κ τα αυτακια του κλειστρου
Τι σας εχει πιασει ολουσ με αυτη την ΑΟthink δεν ειναι καλη σκορπαει δεν δουλευει καλα απο τους 0 και κατω οσοι εχετε αποθεμα σε αυτη την πυριτιδα σας την παιρνω εγω ολη για να σας βγαλω απο τη δυσκολη θεση να την πεταξετε!!
Γιωργο αν σου κατσει και τη δουλεψεις στο βαλτο με τα σκοτωματα που κανει σε χοντρο νουμερο σκαγι σε βλεπω να κανεις τα διπλανα καρτερια να χαζευουν!!Κώστα μου όλες καλές είναι αν ξέρεις να τις γεμίσεις, το θέμα είναι να σου ταιριάζει η καύση στον τρόπο που ρίχνεις. Είχα ρίξει 2-3 απαυτες τις τουφεκιές σε χαρτόνι αλλά σήμερα στην λαμαρίνα κατάλαβα κάτι παραπάνω από τις συγκεντρώσεις .
Θα δούμε αν θα μου ταιριάξει .
Εξερετικό φυσίγγι για το βάλτο....Δύσκολα θα το άλλαζα...Το ρίχνω 3 χρόνια τώρα σε Νο:5-6.
Μπράβο ρε Γιωργάρα ωραία ντουφεκιά πιστεύω σε 42 γραμμάρια με μπάφερ σε άσσους ή μηδενικά να έχεις ακόμα άνετα 10-15 μέτρα
Όταν με το καλό πάρω το Goose και τα βρούμε αν θα ακούς ντουφεκιά από τον Πύργο θα σκύβεις στην Αμαλιάδα φιλαράκι Πάντως μια ωραία σύγκριση θα ήταν με τα Όλυμπος του Κουτουμάνου σε μηδενικά ή άσσουςΕξερετικό φυσίγγι για το βάλτο....Δύσκολα θα το άλλαζα...Το ρίχνω 3 χρόνια τώρα σε Νο:5-6.
Βέβαια ο καθένας ρίχνει ότι θέλει...Αλλά μήπως στο Νο3 είναι λίγα τα σκάγια για αυτά τα γραμμάρια;
(Δηλαδή θέλω να πω πως σε μακρινές αποστάσεις θα υπάρχουν αρκετά κενά άσχετα αν το σκάγι Νο:3 έχει τη δύναμη να τρυπήσει σε μια βολή των 50-60 μέτρων).
Συμφωνώ....Ανάλογα το τερέν που κυνηγά ο καθένας. Εσύ θες το Goose & BB ενώ εγώ εκεί π πάω θέλω φυσίγγια χαμηλής γόμωσης με σκάγια από Νο:7 ως Νο:5...Όταν με το καλό πάρω το Goose και τα βρούμε αν θα ακούς ντουφεκιά από τον Πύργο θα σκύβεις στην Αμαλιάδα φιλαράκι Πάντως μια ωραία σύγκριση θα ήταν με τα Όλυμπος του Κουτουμάνου σε μηδενικά ή άσσους