Νίκο 10m/sec στα 400 είναι μηδενική διαφορά, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη ...
Πολύ καλές τουφεκιές και οι 2 στα 45μ για πραγματικό Νο3 ... και όχι μαϊμού 3 δηλαδή 5 ...
Χαχαχ υπάρχουν και 3αρια που είναι 2αρια αυτά ρίχνω γω χαχαχαΝίκο 10m/sec στα 400 είναι μηδενική διαφορά, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη ...
Πολύ καλές τουφεκιές και οι 2 στα 45μ για πραγματικό Νο3 ... και όχι μαϊμού 3 δηλαδή 5 ...
Φίλε πρέπει να βρείς και ένα όπλο με υπερδιευρυμένο αυλό ... Ο Τόλης θα σου πεί το όπλο .
Θα τραβήξεις 50+ γρ σκάγια με την ιταλίδα και το ξεχειλωμένο.
Είμαι περίεργος να δω τις διαφορές του αυλού.
Μετά τα Rem αυτές οι δοκιμές
Το καλό όπλο να υποθέσω θα σου φέρουν.Καλα...χαλαρωσε....ασε να δουμε τι θα δωσει η ρεμι πρωτα . Αυτο το σεταπ με την ΤΕΚΝΑ και τον ντραγκο 14
θα το ριξω στα ιδια μετρα με την ρεμι....να δω τι θα δωσει... η Α390 εβγαλε 84,5% να δω την ρεμι θελω.
Το απογευμα θα μου φερουν το οπλο.
Η Remington λογικά θα είναι με 70αρα θαλάμη. Πώς θα γίνει σύγκριση;Καλα...χαλαρωσε....ασε να δουμε τι θα δωσει η ρεμι πρωτα . Αυτο το σεταπ με την ΤΕΚΝΑ και τον ντραγκο 14
θα το ριξω στα ιδια μετρα με την ρεμι....να δω τι θα δωσει... η Α390 εβγαλε 84,5% να δω την ρεμι θελω.
Το απογευμα θα μου φερουν το οπλο.
Πςςςςςς εεεεεδω είμαστετι να πεις τώρα για αυτή την τουφεκια52 γραμ...κ στο 1 1/5 μέτρο χτυπά ...390κ από κατανομή ,κέντημα???Αααααφηνεις τα μυθια φίλε(που λέμε κ στην καρδιτσα,φτου φτου μη σε ματιασω ρε φίλε,απόλαυση εισαι