gvp9000
Banned
Γειά σου Άλεξ ....Βασιλη εισαι πολυ μορψωμενος και δεν χωρα συζητηση σ'αυτο, αλλα καπου αδικεις τον εαυτο σου φιλε!
Εχεις δυο οπλα και μπορεις ανα πασα στιγμη να κανεις τις δοκιμες σου και να βγαλεις τα δικα σου αντικειμενικα συμπερασματα, ασε τι λεω εγω ο κυρΝικος ο Βασιλης ο ενας η ο αλλος...παρε τα οπλα σου με ιδιο τσοκαρισμα, μερικα χαρτονια και κολλες Α4 να τσεκαρεις διατρηση και θα εισαι πρωτος!!!
Παρε και 3 διαφορετικα φυσιγγια, οχι μονο τα Ρεμ που εχουν 40 ευρω το κουτι και κανε ενα τσεκαρισμα, αντε να σου παρει και 2 ωρες το ολο θεμα, αντε βαρια 3 ωρες...εγω αυτα που γραφω για το δικο μου οπλο ειναι αποτελεσμα πολλων δοκιμων συγκεντρωσης διατρησης αλλα και φιλικα τσεκαρισματα με αλλα οπλα.
Οντως ενα καλο φυσιγγι μεταρφωνει ενα οπλο και ειδικα τα γεμισμενα με αλευρι και συμφωνω απολυτα οτι ολα τα οπλα σκοτωνουν, δεν χωραει αμφιβολια καμια, επισης αυτος που ειναι πισω απο το οπλο κατεβαζει τα παπια απ το θεο με τον καταληλο συνδιασμο κανης τσοκ και φυσιγγιου!
Στο λεω ξανα ομως, κανε τα δικα σου πειραματα ( δοκιμες ) με τα δυο οπλα και βγαλε τα συμπερασματα σου, αν και επρεπε να τα ειχες κανει σαν φυσικος που εισαι, το ποσο φιλικα στα γραφω αυτα το ξερεις, δεν χωρα αμφιβολια!!
Φίλε βαριέμαι την διαδικασία και τα καθαρίσματα μετά.
Αυτή είναι η απάντηση.
Έχουμε και κωρονοιο και γράφουμε αντί να τουφεκάμε.
Θα με βάλετε στο τρυπάκι όμως ... Μόλις έρθει το τσοκάκι για την μ2 θα ρίξω καμία μπαταριά και με τα 2 όπλα.
Φθηνό φυσίγγι δεν θα δοκιμάσω.
Rem,Federal,Winchester φίλε.
Πρέπει να φτιάξω και 2 μπετόβεργες με τρίποδο για να πιάνω το χαρτόνι.
Σε δουλειά με βάζεις.