Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα πάω σε κανένα μεγάλο οπλοπωλείο και θα τους πω ότι θέλω όπλο με αυλό 18.552mm ακριβώς, μετρημένο με διακριβωμένο όργανο, κώνο με γωνία 8,375 μοίρες ακριβώς και θέλω πραγματική δοκιμή σε πίνακα πριν την αγορά.
Τι λες να μου πουν ;;;; Αχαχαχ
Βλέπω να με πετάνε σαν σακί στο πεζοδρόμιο.
Φίλε, ρίχνω πολύ γέλιο με τους πωλητές.
Η καλύτερή μου είναι όταν πετυχαίνω πελάτη που ενδιαφέρεται για όπλο.
Μιλάμε για μαλακίες ολκής τώρα.

Θυμάμαι είχαμε πάει με έναν φίλο παλιά σε οπλοπωλείο και περιεργαζόταν ενα τόξο.
Λέει στον καταστηματάρχη.
- Μπάμπη βαράει μακρυά αυτό ;
- Εξαρτάται, ... Πόσο θες ;;;;
- 200 μέτρα.
- ΒΑΡΑΕΙ

αχαχααχαχαχα

Δηλαδή τι να πιστέψεις μετά ;;;;
Πριν λίγα χρόνια πήγα σε μεγάλο μαγαζί της Αθήνας να αγοράσω φυσιγγια διασπορας.
Έρχεται κοντά μου ο καταστηματαρχης με ρωτάει κ του λέω θέλω ένα καλό φυσίγγι για μπεκατσα.
Πάει στο ράφι κ μου δίνει neo velox.
Τον ρωτάω τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το φυσίγγι κ μου δείχνει τη φώτο της μπεκάτσας στο κουτί.
Ο τύπος δεν είχε διασπορας κ πήγε να μου δώσει neo velox νομίζοντας ότι είμαι άσχετος.
Έφυγα χωρίς να ψωνίσω τπτ
 
Και η τελευταία παίδες για φέτος.
MB long range 36gr #6

Το RC4 θεωρητικά είναι "καλύτερο".

Μην ξεχνάμε ποτέ.
1. Τα φυσίγγια δοκιμάζονται στις συνθήκες (ειδικά θερμοκρασία) κυνηγίου.
2. Χρησιμοποιείστε μεγάλα χαρτόνια.
3. Όλα τα φυσίγγια με οποιοδήποτε τσοκ έχουν έναν "φονικό" κύκλο στο κέντρο και όσο απομακρυνόμαστε το φυσίγγι γίνεται λιγότερο φονικό.
4. Ο συνδιασμός τσοκ, κάνη & φυσίγγι καλό είναι να "ακούει" στο τσοκάρισμα.
Αν πχ η παρακάτω κατανομή είχε 80% με 3* ναι μεν θα ήταν πιο long range αλλά τι να το κάνω το long range όταν το θήραμα και ο τόπος δεν το χρειάζεται ;
Δεν είμαι τσοκομανής να αλλάζω τσοκ συνέχεια.
Κανονικά θα έπρεπε να ρίξω με το LM αλλά προτίμησα το 3* σαν πιο στάνταρ.
Full βάζω μόνο σε παπιά οπότε όλη η δουλειά μου θα πήγαινε χαμένη αλλά ναι θα είχα πιο σφιχτές κατανομές που στην πραγματικότητα δεν θα τις χρησιμοποιούσα ποτέ.
Αν έκανα τις ίδιες δοκιμές με την 1187 περιμένατε τραγικές διαφορές αχαχα
Αν με την 1187 έπαιρνα 10% παραπάνω σε μια τουφεκιά αυτό θα έδειχνε κάτι ;;;
Κάνη δηλητήριο ;;;; αχαχα
10% είναι η στάνταρ απόκλιση σε συγκέντρωση από ΚΑΛΟ φυσίγγι σε φυσίγγι.
Τίποτα δεν θα εδειχνε για εμένα.
Νομίζετε ότι οι συγκεντρώσεις που αναγράφω είναι οι πραγματικές ;;;;
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ αν το νούμερο σκαγιών είναι το σωστό.
Θα κόψω μερικά φυσίγγια, έτσι για την πλάκα ...
Νομίζετε ότι το αναγραφόμενο τσοκ συμπίπτει με το πραγματικό, χωρίς να ξέρουμε αυλούς ;;;

Το ξαναγράφω για το εμπεδώνουν οι νέοι.
Αν υποθέσουμε ότι έχουμε άπειρα θηράματα η μεγαλύτερη αύξηση της κάρπωσης θα προέλθει από την σκόπευση, μετά από τον συνδυασμό φυσίγγι, τσοκ και τελευταία (και καταϊδρωμένη) έρχεται η κάνη με τους αυλούς της και τους κώνους της.

Και του χρόνου με υγεία ....

ps
Ελπίζω να κατάλαβαν μερικοί ότι δεν έχω κολλήματα με τα όπλα.
Τούρκικο πάντως δεν θα έπαιρνα ούτε με την τριπλάσια συγκέντρωση .sarcastic.

View attachment 42914
Σε όλες τις τουφεκιές που ανέβασες, 9,5 φορές στις δέκα, στα 36 μέτρα, με αυτό το τσοκ, το θήραμα, θα το είχες κατεβάσει. Μιλάω για φάσσες, πέρδικες, μικρά παπιά αλλά και μεγάλα. Κάποιες τουφεκιές, "πάντα θεωρητικά", μπορεί να μην βγάζουν καλά αποτελέσματα. Αν όμως, κατάφερνες και έστελνες, αυτές τις κατανομές, πάνω στο θήραμα, ο στόχος, θα είχε καταρριφθεί. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο; Τώρα τι θα έκαναν τα ίδια φυσίγγια σε μεγαλύτερες αποστάσεις; Μάλλον θα έπρεπε να σφίξουμε τσοκ, ή και να χοντρύνουμε νούμερο σκαγιών, δεν ξέρω. Μιλάω πάντα, για αυτά που βλέπω στις δοκιμές σου.
 
Γιάννη εχω και γω χρονια αυτους τους προβληματισμους, αλλα ελλειψη αποδειξεων δεν μπορουμε να πουμε πολλα.
Κοίτα όμως κάτι πολύ απλό.
Έχω δοκιμάσει καμιά 15αριά φυσίγγια όλα εμπορικά και οι δοκιμές είναι όλες εδώ με τα όπλα μου, σε στάνταρ αποστάσεις 36.5μ μετρημένα, όχι στο κουτουρού.

Φαντάσου τώρα καμμιά 20αριά τρελλοί με διαφορετικά όπλα να κάνανε τις ίδιες δοκιμές με τα ίδια φυσίγγια, τσοκ και στις ίδιες αποστάσεις.
Φαντάσου να υπήρχαν 100 τρελλοί.
Φαντάσου να υπήρχαν 10.000 τρελλοί.
Εκεί πλέον μιλάμε για βεβαιότητα και ανακηρύσσουμε επίσημα την καλύτερη κάνη της αγοράς.

Αν δεν βγάζαμε συμπερασμα θα μας έφταιγε η υγρασία και ο Ανάστροφος Ερμής, αλλά η γνώση θα μεγάλωνε έστω και ελάχιστα ...

Τελικά νομίζω ότι μας αρέσει να παραμένουμε στο σκοτάδι και να φτιάχνουμε θεωρίες από το να δούμε κατάματα την πραγματικότητα.
 
Last edited:
Κοίτα όμως κάτι πολύ απλό.
Έχω δοκιμάσει καμιά 15αριά φυσίγγια όλα εμπορικά και οι δοκιμές είναι όλες εδώ με τα όπλα μου, σε στάνταρ αποστάσεις 36.5μ μετρημένα, όχι στο κουτουρού.

Φαντάσου τώρα καμμιά 20αριά τρελλοί με διαφορετικά όπλα να κάνανε τις ίδιες δοκιμές με τα ίδια φυσίγγια, τσοκ και στις ίδιες αποστάσεις.
Φαντάσου να υπήρχαν 100 τρελλοί.
Φαντάσου να υπήρχαν 10.000 τρελλοί.
Εκεί πλέον μιλάμε για βεβαιότητα και ανακηρύσσουμε επίσημα την καλύτερη κάνη της αγοράς.

Αν δεν βγάζαμε συμπερασμα θα μας έφταιγε η υγρασία και ο Ανάστροφος Ερμής, αλλά η γνώση θα μεγάλωνε λιγάκι ...

Τελικά νομίζω ότι μας αρέσει να παραμένουμε στο σκοτάδι και να φτιάχνουμε θεωρίες από το να δούμε κατάματα την πραγματικότητα.
Φοβόμαστε την απόρριψη φίλε ,για αυτό‼️
 
@Alex76
Και για να μην νομίζεις ότι λέω πράγματα στην τύχη ή από αίσθηση πες μου εσύ.

Η πέρδικα και οτιδήποτε άλλο πιο μεγάλο από αυτή χρειάζεται περίπου 130 σκάγια στον κύκλο για 4 πλήγματα.

Σε απόσταση 36.5μ και με τσοκ 3* πήρα τον παρακάτω πίνακα με νούμερα ιταλικά.
Ερώτηση πρώτη. Χρειάζομαι full ;;; ... Όχι.

Επίσης γιατί να ρίξω RC4 #6 και MB long range #6 αν δεν σκοτώνουν και να μην βάλω ένα τριάρι XLR που βάζει 20 σκάγια λιγότερα, αλλά τα ηθικά απαιτούμενα και θα την στείλει την πέρδικα για βρούβες, ακόμα και ένα να την πάρει όχι τα 4 με τα οποία έχει υπολογιστεί ο αριθμός 130 ;;;
Η διάτρηση είναι για να λέμε φίλε και για να "μαλώνουμε".

Αν σου υπολογίσω με τι ταχύτητα το τριάρι ιταλικό τρυπάει το ίδιο με το εξάρι θα πάθεις πλάκα.
3 νούμερα παρακάτω ...

Ή στην τελική βάζω ένα percorso και full και ησυχάζω ... ή δεν χτυπάω τίποτα ;)

Αυτός είναι ο τελικός πίνακας δοκιμών μου.

View attachment 42925
Bill, κανένας δεν θα πήγαινε να κυνηγήσει πέρδικες, με νο 3. Είναι η υπερβολή της υπερβολής. Ακόμη και το νο 6 μπορεί να θεωρηθεί χοντρό για την πέρδικα. Εξαιτίας του γεγονότος, ότι είναι θήραμα φέρμας. Σκέψου λίγο την εικόνα, να σηκώνονται οι πέρδικες στα 15 μέτρα και να τις αρχίζεις στα 3αρια. Μην βλέπουμε, μόνο πίνακες και νούμερα.
 
Γιάννη εχω και γω χρονια αυτους τους προβληματισμους, αλλα ελλειψη αποδειξεων δεν μπορουμε να πουμε πολλα. Καθε συζητηση πανω σε αυτο το θεμα ποδοσφαιροποιηται. Νομιζω οτι οσοι εχουν ή ειχαν ταυτοχρονα και τα δυο συστηματα , εχουν ενα λογο παραπανω να μας πουν
Δεδομενα για Μπεενελι
- δεν ανοιγει τους αυλους.
- εφτασε το βαρος του κλειστρου στα 500 γρ για να ριχνει και κατω απο 30 γρ.
- με λιγα γρ , μερικες φορες, δεν ριχνει αν δεν ακουμπαει ωμο. (μην τσιμπατε με τα βιντεο, υπαρχουν τεχνικες να αντισταθεις στο κρατημα , το κλασμα δευτ της τουφεκιας , και το οπλο να το αντιληφθει σαν να ακουμπαει σε σταθερο ωμο-συνηθως φτανει να σφιξεις μυς σε πηχη και καρπο χεριων )
Καταληγω οτι εκτος αυτων ολων , μαλλον χρειαζεται και εχει και ειδικη διαμορφωση κανης
Οι παλιες Μπενελι (εχω 123 saint ettiene ) ειχαν φτιαχτει να δουλευουν με πανω απο 30-32 γρ (μαλλον) και αντιστοιχα υποθετω ηταν και η κανη προσαρμοσμενη. Το παντρεμα ηταν ιδανικο , για αυτο και η φημη. Αργοτερα η Μπενελι αλλαξε τη διαμορφωση των κανων , ωστε να δουλευει η αδρανεια σε 24-64 γρ. Οπως καταλαβαινουμε τετοιες κανες ειναι "μεσοι οροι" και οπου τον πιασουμε να τον εχουμε ευχαριστημενο τον καταναλωτη.
Το προβλημα επεκταθηκε σε ολο το φασμα των οπλων και συστηματων . (να τα κανει το δικο μου ΟΛΑ και αγορασε το)
Αποτελεσμα ΚΑθΕ μα ΚΑΘΕ οπλο σημερα να εχει ομαδα δυσαρεστημενων . (βλεπε μαλλινοταπα με 18,8 αυλο κλπ)
Λοιπον αυτη η συζητηση πρεπει να γινει , στο στενο φασμα θηραματος -τροπου κυνηγιου κλπ , τι οπλο -φυσιγγι θελω. Αν καταληγαμε θα μας ακολουθουσε σφαιρα η βιομηχανια. (καλα.... οχι εμας εδω, αλλα μεγαλες αγορες οπως Αμερικα)
Είχα όπλα με όλους τους μηχανισμούς που τα κυνηγούσα ανελλιπώς γι'αυτό έγραψα ότι έγραψα απο εμπειρία και μόνο και ήρθε να μου το επιβεβαιώσει η ίδια η μπενελι βγάζοντας την power bowr λέγοντας ότι μετά από πολλές δοκιμές καταλήξαμε στον ιδανικό αυλό 18.35 για την συγκεκριμένη .Επομένως κάτι παίζει με την αδράνεια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί όπως πρέπει ,γιατί να μη βγάλει 18.6/18.8 οι τόσες άλλες αερίων μαλακές είναι . Μάλλον το σύστημα δεν μπορεί να πάρει το 100% του πυρομαχικου και να το μεταδώσει όπως κάνουν των αερίων με ότι αυτό συνεπάγεται και δεν ρισκάρει να μεγαλώσει και τον αυλό γιατί μάλλον χάνει ακόμη περισσότερο .
 
Βασίλη φίλε λες αν δε βγάζαμε συμπέρασμα (αν) εγώ σου λέω ότι αν μαζευτούμε 100 τρελοί με τα όπλα μας και κάνουμε τις αντίστοιχες δοκιμές που κάνεις εσύ με διαφορετικά φυσίγγια θα βγάλουμε σίγουρα συμπέρασμα και θα είναι και 100%εγκυρο και για την κανη και για το φυσίγγι στην συγκεκριμένη καιρική κατάσταση και απόσταση 100% μόνο που δε ξέρω μετά σε πόσους θα αρέσει το αποτέλεσμα.
 
Χωρίς να θέλω να μπλέξω τη κατάσταση δεν είναι οι κανες μπενελι ίσως είναι το σύστημα αδράνειας που δεν μπορεί να αποδώσει όπως τα συστήματα αερίων και ελατηρίου και θέλει λίγο ψάξιμο και βελτίωση η κανη ,ίσως στενό αυλό το πολύ 18.3 και 18.2 ακόμη και μεγαλύτερο από τον κλασικό κώνο των 2/2.5 εκ .Πιστεύω ότι κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια Γι'αυτό και η μπενελι από μόνη της δεν αναιβαζει τον αυλό πάνω από 18.4 μονο κατά παραγγελία .Ίσως η αδρανεια κάτι χάνει δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί η εάν μπορεί να αποδειχθεί αλλά όσο περνάνε τα χρόνια εκεί καταλήγω με τις λιγοστές γνώσεις αλλά πολλές εμπειρίες που έχω.Αυτο την κάνει και να διαλέγει τάπες περισσότερο από άλλα όπλα αυτό το έχω διαπιστώσει δεν περιμένω επαλήθευση από κανέναν.
Γιάννη δεν παίζει αυτό γιατί εγώ έχω δύο Benelli η μία έχει κανη 1100 η αλη έχει αυλό 18,55 και κώνο 5 εκ και αποχρωμιωση η διαφορά με όπως ήταν μαμά είναι μέρα με τη νύχτα
Το πρόβλημα της Benelli είναι καθαρά θέμα κάνης κατά τα αλά είναι οπλαρα
 
Σε πιστεύω έχω κάνει και εγώ κώνο και σε μπενελι και σε Ρεμί και σε Μπερέτα και σε μπερναντελι .Για το θέμα κάνης μιλάω ότι γιατί αφού δεν υπάρχει πρόβλημα με την αδράνεια δεν φτιάχνει τότε η μπενελι την κανη της .Οι δική σου ρίχνει όλη τη γκάμα φυσιγγίων ή θέλει αλλαγή στα ελατήρια ή κάνει εμπλοκές στα χαμηλά γρ? ερώτηση
 
Bill, κανένας δεν θα πήγαινε να κυνηγήσει πέρδικες, με νο 3. Είναι η υπερβολή της υπερβολής. Ακόμη και το νο 6 μπορεί να θεωρηθεί χοντρό για την πέρδικα. Εξαιτίας του γεγονότος, ότι είναι θήραμα φέρμας. Σκέψου λίγο την εικόνα, να σηκώνονται οι πέρδικες στα 15 μέτρα και να τις αρχίζεις στα 3αρια. Μην βλέπουμε, μόνο πίνακες και νούμερα.
Και φυσικά είναι η υπερβολή της υπερβολής.
Έχω δει να το κάνουν όμως, ο ξάδερφός μου συγκεκριμένα.
Τελευταίο φυσίγγι 3άρι.
Ένα και άντε γεια μου λέει.

Τράβα πες του εσύ ότι είναι υπερβολή :)
"Φύγε ρε χαϊβάνι" θα σου πει ... ξέρεις που έχω πάρει πέρδικα ΕΓΩ με αυτά ? Στα 80μ !!!
Και η πλάκα είναι ότι θα σου λέει την αλήθεια ...

Γιατί τα 0 ή 4/0 στα παπιά δεν είναι ? και εγώ το έχω κάνει ... ένα και στον Άγιο Πέτρο ... επιτόπου και στο χέρι ή μετά από ώρα για τις αλεπούδες.

Εγώ αυτά που ήθελα να δω τα είδα ... τις δοκιμές τις έκανα για εμένα δεν τις έκανα για να αποδείξω τίποτα σε κανέναν ούτε για να πείσω κάποιον για κάτι.
Δεν βλέπω να κάνω άλλη δοκιμή με τόσο πυρομαχικό που έχω μαζέψει, ούτε έχω κάποιες επιπλέον απορίες να λύσω, εκτός αν μαζευτούμε λαός και κάνουμε κάτι οργανωμένα ...

Τα υπόλοιπα στο πεδίο της μάχης ...
Εκεί ο καθένας ότι θέλει λέει ...
.sarcastic.
 
Φοβόμαστε την απόρριψη φίλε ,για αυτό‼️
μόνο που δε ξέρω μετά σε πόσους θα αρέσει το αποτέλεσμα.
Αυτό είναι το ζουμί παίδες ...
Δεν μας ενδιαφέρει η αλήθεια, μας ενδιαφέρει να μην υποστούμε την απόρριψη !!!! και να μην βγει το όπλο μας "χειρότερο" από του άλλου.
Καθίστε να δείτε τι πόλεμος θα γίνει όταν προσπαθήσουμε να καθορίσουμε τους κανόνες με τους οποίους θα εκλέξουμε την καλύτερη κάνη αχαχχααχαχαχ
ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ
ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ
ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΟΙΜΟΡΦΙΑ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ... τι λε ρε μεγάλε εγώ την θέλω για παπιά στα 100 και πάει μπάλα γιατί να έρθω ;;; για να χάσω ;;;; ρε άντε από εκεί ... και πάει λέγοντας ....
Ίσως είναι καλύτερα έτσι γιατί μετά δεν θα έχουμε με τι να τσακωνόμαστε.
 
Γιάννη θα πω κάτι που μπορεί και να μην ισχύει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μην νομίζουμε πως επειδή η τεχνολογία προχωράει ανανεώνονται με τον ίδιο ρυθμό και οι γραμμές παραγωγής στις βιομηχανίες. Η κατασκευή κανων δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 50 χρόνια, εκτός ίσως την μικρή διαφοροποίηση στα μέταλλα. Οι μεγάλες βιομηχανίες έχουν στραφεί στην ψυχρή σφυριλατηση, οι μικρές συνεχίζουν με βαθύ τρυπανισμο που είναι παλιά αλλά ίσως καλύτερη μέθοδος. Στην σημερινή πραγματικοτητα με την αγορά κυνηγετικών να μην διευρύνεται, δεν βρισκω τον λογο γιατί η benelli πχ να παροπλισει τα μηχανήματα της και να επενδύσει σε νέα ,όταν για να έχει κερδοφορία συμπιέζει όσο μπορεί τα έξοδα της. Στην ψυχρή σφυριλατηση νομίζω δεν είναι απλή ,άρα φθηνή υπόθεση η αλλαγή των προκαθορισμενων διαστάσεων. Εντάξει η μαμά beretta πήγε Τουρκία παλιό εξοπλισμό και συνεχίζεται εκεί η παραγωγή κανων < ξεπερασμενων>, και τις αντικαταστήσε με νέο σύμφωνα με τις< σύγχρονες > αντιλήψεις. Έτσι έχει διαφοροποιησει την παραγωγή της, για όλα τα γούστα, το μάρκετινγκ έχει τον πρώτο λόγο και στις μεγάλες εταιρίες μπορεί να παίρνονται αποφάσεις από άσχετους και αδιαφορους για τα όπλα. Βλέπεις συχνά αναθετουν την σχεδίαση όπλων σε επώνυμους με κριτήρια μόδας και όχι χρηστικότητας, αυτό που προκύπτει εντυπωσίαζει έναν ασχετο επισκέπτη μουσείου, και απογοητευει έναν ώριμο οπλοφιλο ΚΥΗΓΟ, το τονίζω γιατί οι περισσότεροι που επηρεάζουν τους κυνηγούς για να αγοράσουν ένα όπλο δεν είναι πλέον κυνηγοί, άσχετα αν δηλώνουν τέτοιοι.
 
το μάρκετινγκ έχει τον πρώτο λόγο
και τον τελευταίο για τους περισσότερους ...

Δες παρουσιάσεις στο YT να γελάσεις ... το πόσο καλό σκοπευτικό οπτικής ίνας 5 εκατοστών έχει, τα πολύ ποιοτικά πλαστικά που φθείρονται αμέσως, το πόσο μεγάλο άνοιγμα έχει στην σκανδάλη για το γάντι, η παραλλαγή που την κάνει αόρατη κτλ κτλ κτλ

Τουφεκιές δεν βλέπουμε ... μόνο σε κάτι δισκάκια στα 5μ
 
και τον τελευταίο για τους περισσότερους ...

Δες παρουσιάσεις στο YT να γελάσεις ... το πόσο καλό σκοπευτικό οπτικής ίνας 5 εκατοστών έχει, τα πολύ ποιοτικά πλαστικά που φθείρονται αμέσως, το πόσο μεγάλο άνοιγμα έχει στην σκανδάλη για το γάντι, η παραλλαγή που την κάνει αόρατη κτλ κτλ κτλ

Τουφεκιές δεν βλέπουμε ... μόνο σε κάτι δισκάκια στα 5μ
Το θέμα είναι ότι την αγορά...ΑΓΟΡΑ την διαμορφώνουν κάτι μπουρτζοβλαχοι Αμερικάνοι...εδώ γκοντζαμ Τζων Μπράουνινγκ έφαγε πόρτα από γουιντσεστερ κ ρεμινγκτον αν θυμάμαι σωστά κ στράφηκε στο Βέλγιο για την αουτο5‼️
 
Είχα όπλα με όλους τους μηχανισμούς που τα κυνηγούσα ανελλιπώς γι'αυτό έγραψα ότι έγραψα απο εμπειρία και μόνο και ήρθε να μου το επιβεβαιώσει η ίδια η μπενελι βγάζοντας την power bowr λέγοντας ότι μετά από πολλές δοκιμές καταλήξαμε στον ιδανικό αυλό 18.35 για την συγκεκριμένη .Επομένως κάτι παίζει με την αδράνεια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί όπως πρέπει ,γιατί να μη βγάλει 18.6/18.8 οι τόσες άλλες αερίων μαλακές είναι . Μάλλον το σύστημα δεν μπορεί να πάρει το 100% του πυρομαχικου και να το μεταδώσει όπως κάνουν των αερίων με ότι αυτό συνεπάγεται και δεν ρισκάρει να μεγαλώσει και τον αυλό γιατί μάλλον χάνει ακόμη περισσότερο .
Η ιμπαλα πως το εκανε ?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top