Με πέθανεςτι θες να πεις ότι εδώμέσα δεν γραφουν ΣΟΒΑΡΟΙ;
γι αυτό βρε βγάζουν sk@t@ ντουφεκιές!!!!!
υ.γ. δεν κρατηθηκα το είπα
Με πέθανεςτι θες να πεις ότι εδώμέσα δεν γραφουν ΣΟΒΑΡΟΙ;
γι αυτό βρε βγάζουν sk@t@ ντουφεκιές!!!!!
υ.γ. δεν κρατηθηκα το είπα
Ο τελευταίος φασσοκυνηγοςστο μουσείο tissotΗ δικη θα μπει στο μουσειο....
ηταν καλο
Εεεεεεετσι κ εγώ όλα τα παπιά με την περιφέρεια,τα τσουβαλιαζωbrow gold hunterόνομα όχι μλκςΑρα σκωτωνει πιο ευκολα οταν δεν εισαι κεντρο οπως ισχιριστηκε η μπερεττα στο 18.6 10% πιο ανοιχτη ωφελιμη τουφεκια
Πάει. Δεν βλέπω να την βγάζω καθαρή. Έχειςβαλθεί να μας κάνει το μυαλό αυγολέμονο.Άλλη ερώτηση.
Ποια η μέγιστη διαφορά συγκεντρώσεων που έχετε βρει ανάμεσα σε 2 διαφορετικά όπλα με τα ίδια φυσίγγια την ίδια στιγμή με τα ίδια ονομαστικά τσοκ.
Πόσα φυσίγγια ρίξατε επαναλαμβανόμενα, ποιά ήταν τα όπλα και ποιά τα φυσίγγια.
Ποια τα ποσοστά περίπου σε απόλυτες τιμές (πχ φυσίγγι 1, όπλο Α, τσοκ mod, ποσοστό 50%, όπλο Β, τσοκ mod, ποσοστό 70%).
Αυτό το όπλο είναι σαν μια Μπένελι να πήδηξε ένα δίκανο Μπερέτα κ αφού το γκαστρωσε γεννήθηκε η κοσμιΚοιτούσα πόσο έξυπνο είναι το cosmi σαν αυτογεμες .Τρία διαφορετικά ελατήρια ανάλογα με τα γρ που ρίχνεις .Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι τα αδράνειας αν ήθελαν να έχουν καλές επιδόσεις με όλες τις γομωσεις φτιάχνοντας κανη με μεγαλύτερο η μικρότερο αυλό και κώνο κτλ .Αλλά δίνοντας και διαφορετικά ελατήρια κλείστρου και επανάτασης για να κρατούν σταθερα καλή τη συμπεριφορά και τη βλητικη του όπλου σε όλες τις γομωσεις.Μπορει να μην ισχύει στη πράξη αλλά μου έχει περάσει από το μυαλό γιατί παλιότερα έχοντας αλλάξει ένα ελατήριο επανάτασης το είχα κάνει εξωεργοστασιακο είχα φτιάξει 3 και σκληρότερα λίγο και είχε μειωθεί η ανάκρουση σε αδράνειας όπλο .
Να ξέρεις συμβαίνει και στα σκυλιά αν το μπασταρδο βγει καλό δεν το φτάνουν ούτε τρία καθαρόαιμα.Αυτό το όπλο είναι σαν μια Μπένελι να πήδηξε ένα δίκανο Μπερέτα κ αφού το γκαστρωσε γεννήθηκε η κοσμι
Μα ούτως οι άλλως οι πιο πολλές φυλές διασταυρώσεις δεν είναιΝα ξέρεις συμβαίνει και στα σκυλιά αν το μπασταρδο βγει καλό δεν το φτάνουν ούτε τρία καθαρόαιμα.
Εγώ νομίζω ότι η "δυνατή" περιφέρεια είναι ο φερεντζές των όπλων με μικρές συγκεντρώσεις.Εεεεεεετσι κ εγώ όλα τα παπιά με την περιφέρεια,τα τσουβαλιαζωbrow gold hunterόνομα όχι μλκς
Όταν στο παπί είσαι κεντραρισμενος το σπρώχνει η τουφεκιά το νιώθεις το βλέπεις...η περιφέρεια απ' την άλλη είναι σαιλεντ κιλερ ...αρπάζει τα σκάγια ...εσύ νομίζεις ότι το εκλασες,αυτό ότι τη γλύτωσε κ μετά από 49.5 μέτρα το παπί φρενάρει στον αέραΕγώ νομίζω ότι η "δυνατή" περιφέρεια είναι ο φερεντζές των όπλων με μικρές συγκεντρώσεις.
Λες και είμαστε όλοι σκοπευταράδες και βαράμε πάντα κέντρο και θέλουμε αυτό το κάτιτις παραπάνω μπας και κανουμε κάνα λαθάκι και φάει το θήραμα σκάγι από την περιφέρεια.
Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι όλοι σκοτώνουμε με την περιφέρεια και απλά θέλουμε το πυκνό κέντρο σε ορισμένες περιπτώσεις για μεγαλύτερο βεληνεκές.
Κάποιος μπαρουτοκαπνισμένος χριστιανός είχε πει ότι η τουφεκιά πρώτα χάνει πυκνότητα και μετά ικανότητα να σκοτώνει ;;;
Τον ανατρέψαμε και αυτόν ;;;
Mythbusters γουστάρω ...
Βαριά 10-12% σε συγκέντρωση και 20-25 σελίδες διατριση στον καταλογοΆλλη ερώτηση.
Ποια η μέγιστη διαφορά συγκεντρώσεων που έχετε βρει ανάμεσα σε 2 διαφορετικά όπλα με τα ίδια φυσίγγια την ίδια στιγμή με τα ίδια ονομαστικά τσοκ.
Πόσα φυσίγγια ρίξατε επαναλαμβανόμενα, ποιά ήταν τα όπλα και ποιά τα φυσίγγια.
Ποια τα ποσοστά περίπου σε απόλυτες τιμές (πχ φυσίγγι 1, όπλο Α, τσοκ mod, ποσοστό 50%, όπλο Β, τσοκ mod, ποσοστό 70%).
Κοίταξε να δεις μπλέξιμο για την ιστορία και μόνο στα αρχεία της ιστορίας της η cosmi είναι καταγεγραμμένη αλλά όχι επισήμως για πώληση με το μηχανισμό ελατηρίου που έχει πριν την browning .Που έχουν τον ίδιο μηχανισμό λειτουργίας .Ποιος έγινε πρώτα το αυγό ή η κότα .Αλλά επίσημα κυκλοφόρησε για πώληση μετά τη browning..Είναι κάτι σαν τη μπερναντελι με τη μπενελι στην αδράνεια το πρώτο αδρανιακο ήταν ένα κακάσχημο μπερναντελι το σουλουπωσε και πήρε την ιδέα και χτίστηκε η μπενελι βελτιώνοντας το βέβαια.Αυτό το όπλο είναι σαν μια Μπένελι να πήδηξε ένα δίκανο Μπερέτα κ αφού το γκαστρωσε γεννήθηκε η κοσμι
Τόσο και εγώ σε συγκέντρωση το μέγιστο ... Άλλος ;;;Βαριά 10-12% σε συγκέντρωση και 20-25 σελίδες διατριση στον καταλογο
Το δεύτερο πολύ σημαντικότερο από το πρώτο .Βαριά 10-12% σε συγκέντρωση και 20-25 σελίδες διατριση στον καταλογο
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η πιο αραιή τουφεκιά με το ίδιο φυσίγγι είχε μεγαλύτερη διάτρηση στο κέντρο και στην περιφέρεια ?Αυτές οι 25 σελίδες όμως σε μια οριακή βολή μπορεί να είναι η γραμμή μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας
Νομίζεις ... !!!επιτέλους θα διαφωνήσω σε κάτι με τον Βασίλη
Δεν εξεταζω ποιος από τα 2 είχε την παραπάνω διατριση αλλά όποιο την είχε έχει πλεονέκτημα σε μια οριακή βολήΔηλαδή αν κατάλαβα καλά η πιο αραιή τουφεκιά με το ίδιο φυσίγγι είχε μεγαλύτερη διάτρηση στο κέντρο και στην περιφέρεια ?
Αν η βολή είναι πραγματικά οριακή πλεονέκτημα έχει πρώτα η σκόπευση, μετά η πυκνότητα σκαγιών και μετά η διάτρηση.Δεν εξεταζω ποιος από τα 2 είχε την παραπάνω διατριση αλλά όποιο την είχε έχει πλεονέκτημα σε μια οριακή βολή