Μην ξεγελιεσαι με τα πλαστικά μπετονια.
Σε δοκιμή στα 30μ με ρεμ hevishot no6 είχαν σφηνωσει σχεδόν όλα στο πλαστικό κ κανένα δεν το πέρασε
Μην ξεγελιεσαι με τα πλαστικά μπετονια.
Δεν ριχνω διασποράς στην περδικα... μαλλινη για πρώτο στην φέρμα.. μετά bior18-21 και συγκεντρωτηρα 3τοΆσε την γεμησια ίδια και βάλε καρδάρα 19/22 διασποράς ότι τεριαζει
Το ξέρω.. ρεμ εξπρές περνάει και απ την άλλη μεριά ντενεκι.. πιστεύω με 5% θα είναι καλύτερα να βάλω.Μην ξεγελιεσαι με τα πλαστικά μπετονια.
Σε δοκιμή στα 30μ με ρεμ hevishot no6 είχαν σφηνωσει σχεδόν όλα στο πλαστικό κ κανένα δεν το πέρασε
Τι Νο. Σκαγια?
Τι κλείσιμο, υψος καλυκα και τελικό υψος;7αρι μαλλινη 4τσοκ 25μ τα σκαγια είναι μουφες
7αριΤι Νο. Σκαγια?
Αυτό το βυσμα που σου προτείνει ο Ηλίας δεν είναι ακριβώς διασποράς, κρατάει μέτρα, τα 25 για πλακα....Δεν ριχνω διασποράς στην περδικα... μαλλινη για πρώτο στην φέρμα.. μετά bior18-21 και συγκεντρωτηρα 3το
65χιλ 5.30 κενο 59 πάτημα είναι τα σκαγια πιστεύω πολύ μαλακα.. εδώ εβαλα 1τσοκ με σιπε στο 1.70Χ35 και δεν πέρασανΤι κλείσιμο, υψος καλυκα και τελικό υψος;
Μου κάνει εντύπωση και με αλάτι χοντρό να εριχνες παλι κάπως έτσι θα ήταν....
Δεν το εχω δει εχω 1000 μαλλινες τι να ασχοληθώ και με άλλα.. εξάλλου με πήγε πολύ καλά με σοκολ. Η μαλλινη.Αυτό το βυσμα που σου προτείνει ο Ηλίας δεν είναι ακριβώς διασποράς, κρατάει μέτρα, τα 25 για πλακα....
Στο 1.70 η sipe και δεν τρυπησε? Κατι παιζει Νικολα.....καπου κατι δεν παει καλα65χιλ 5.30 κενο 59 πάτημα είναι τα σκαγια πιστεύω πολύ μαλακα.. εδώ εβαλα 1τσοκ με σιπε στο 1.70Χ35 και δεν πέρασαν
Κουβετ βάζεις;65χιλ 5.30 κενο 59 πάτημα είναι τα σκαγια πιστεύω πολύ μαλακα.. εδώ εβαλα 1τσοκ με σιπε στο 1.70Χ35 και δεν πέρασαν
Είναι καλός ο ντενεκες.. λογικά τα σκαγια γιατί έκανα με μβ36 1.71χ35 που βρήκα από ένα mb long range 6αρια και τρυπισανΣτο 1.70 η sipe και δεν τρυπησε? Κατι παιζει Νικολα.....καπου κατι δεν παει καλα
Ναι φίλε ασε φέτος με μπεκάτσα έβαζα 1 μπροστά και πίσω σοκολ για να τις κρατάω
στο ειπα και πριν μερες τα σκαγια ειναι βουτηρο παρε σκαγια απο αλλου απο τον κενταυρο ας πουμε !! το ειχα παθει και εγω οχι σε ντενεκε αλλα σε πιο χοντρη λαμαρινα και με 4 αρια αλαξα σκαγια και τριπησανε μια χαρα τωρα μπορει στο κυνηγι να μην εχεις μεγαλες διαφορες στις καταβολες αλλα!!!!Είναι καλός ο ντενεκες.. λογικά τα σκαγια γιατί έκανα με μβ36 1.71χ35 που βρήκα από ένα mb long range 6αρια και τρυπισαν
Θα παρω με 5% να κανω δουλειάστο ειπα και πριν μερες τα σκαγια ειναι βουτηρο παρε σκαγια απο αλλου απο τον κενταυρο ας πουμε !! το ειχα παθει και εγω οχι σε ντενεκε αλλα σε πιο χοντρη λαμαρινα και με 4 αρια αλαξα σκαγια και τριπησανε μια χαρα τωρα μπορει στο κυνηγι να μην εχεις μεγαλες διαφορες στις καταβολες αλλα!!!!
Πάλι ζωντανά θα φευγουν και θα ψοφάνε παρακατω....Θα παρω με 5% να κανω δουλειά
Απο διαμπερές τραύματαΠάλι ζωντανά θα φευγουν και θα ψοφάνε παρακατω....