Μόνο κέντρο έχουν Νίκο, όπως μας έδειξε ο Βασίλης στο χαρτί και η πράξη,τις πιο πολλές φορές κέντρο- κέντρο δεν είμαστε.
Αυτή η σοκολ Πολωνίας κάνει θαύματαΜία περσινή δοκιμή 10βολο 11/0 ρελι με σοκολ Πολωνίας Winchester sx4 και Brain Tm στα 36μετρα
Όντως, ότι έχω φτιάξει δεν με απογοήτευσεΑυτή η σοκολ Πολωνίας κάνει θαύματα
Ευτυχώς ξεκινήσα με αυτή και μου έκανε όλα τα χατίρια αλλιώς δεν θα καταλαβαίνα την έννοια ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ για ΚΥΝΗΓΙΌντως, ότι έχω φτιάξει δεν με απογοήτευσε
Λέμε ότι στα 45 θα έχει πιο καλή κατανομή με πιο μικρή συγκέντρωσηστα νορμάλ του 3* για τα 36.5 τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί έτσι συμβαίνει κ με τα φυσίγγια γαλοπούλας,,,,υπερσυγκεντρωτικαΜάλλον έχετε δίκιο αν πρόκειται για 45μ, αλλά μήπως στα 45μ δούμε κάτι πολύ διαφορετικό ;
Θα το ξαναπω και ας με περνετε για μαλακα !!! Αυτη βαγγελη την μετρησες ταχυτητα ;; Εχω να σου δειξω μια παρομια με ssb150 την παλια που ειχα παρει στα 40 μετρα οταν πηρα ταχογραφο και την μετρισα απογοητευτικα !!!! Τα βολια για να εχουν τετοια συγγεντρωση χωρις συγγεντρωτηρα ειναι πολυ- πολυ αργαΜία περσινή δοκιμή 10βολο 11/0 ρελι με σοκολ Πολωνίας Winchester sx4 και Brain Tm στα 36μετρα
Όχι δεν έχω ταχογραφο...Για αργή δεν μου φάνηκε όμως.Με συγκεντρωτηρα είναι s.g.magnum σε 12/76 κάλυκα κομμένο στα 75mm αλεύρι και με γεναιοδωρη ποσότητα πυριτιδαςΘα το ξαναπω και ας με περνετε για μαλακα !!! Αυτη βαγγελη την μετρησες ταχυτητα ;; Εχω να σου δειξω μια παρομια με ssb150 την παλια που ειχα παρει στα 40 μετρα οταν πηρα ταχογραφο και την μετρισα απογοητευτικα !!!! Τα βολια για να εχουν τετοια συγγεντρωση χωρις συγγεντρωτηρα ειναι πολυ- πολυ αργα
Μια μουτζα στο γουρούνι δλδΕμενα η ΤΕΚΝΑ....Δεν με ''χαλαει''.....μου κανει και τα κεφια !!!
View attachment 43673View attachment 43674View attachment 43675
Για μένα πολύ συγκεντρωτική.Θα το ξαναπω και ας με περνετε για μαλακα !!! Αυτη βαγγελη την μετρησες ταχυτητα ;; Εχω να σου δειξω μια παρομια με ssb150 την παλια που ειχα παρει στα 40 μετρα οταν πηρα ταχογραφο και την μετρισα απογοητευτικα !!!! Τα βολια για να εχουν τετοια συγγεντρωση χωρις συγγεντρωτηρα ειναι πολυ- πολυ αργα
Ναι έχει κάμποσες σοκολ,με καλύτερη όπως έχω ακούσει από παλιότερους αυτή που είναι σαν μακαρονακι.Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.Ο πατέρας μου γέμιζε παλιά με σοκολ πολωνίας και μου είχε πει οτι υπήρχε και ρώσσικη σοκολ αλλα η Πολωνίας ηταν καλύτερη!
Κόψε καμία 30αρια μέτρα μην τους σκοτώσω ολους!πάνω από 100μ,
Ελα ιτέα να σου δείξω που το τουφέκισαΚόψε καμία 30αρια μέτρα μην τους σκοτώσω ολους!