Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόνο κέντρο έχουν Νίκο, όπως μας έδειξε ο Βασίλης στο χαρτί και η πράξη,τις πιο πολλές φορές κέντρο- κέντρο δεν είμαστε.

Toτε με αυτην την λογικη.....δυο εναλλακτικες εχουμε ....η αρχιζουμε να φτιαχνουμε ''σκορποχωρια''...
η ανοιγουμε τσοκ!!!!
Το εχω πει πολλες φορες....ΜΙΑ συγκεντρωτικη τουφεκια την φερνουμε στα ''μετρα'' μας με τα τσοκ.
Ενα σκορποχωρι ομως δεν το μαζευουμε οσο θελουμε με τα τσοκ....
Με αυτην την λογικη φτιαχνω και τα φυσιγγια μου...
Δεν λεω οτι εχω το απολυτο δικιο....αλλα αυτη ειναι η λογικη η δικη μου...

Μάλλον έχετε δίκιο αν πρόκειται για 45μ, αλλά μήπως στα 45μ δούμε κάτι πολύ διαφορετικό ;
Λέμε ότι στα 45 θα έχει πιο καλή κατανομή με πιο μικρή συγκέντρωση‼️στα νορμάλ του 3* για τα 36.5‼️ τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί ❓έτσι συμβαίνει κ με τα φυσίγγια γαλοπούλας,,,,υπερσυγκεντρωτικα

Μία περσινή δοκιμή 10βολο 11/0 ρελι με σοκολ Πολωνίας Winchester sx4 και Brain Tm στα 36μετρα
Θα το ξαναπω και ας με περνετε για μαλακα !!! Αυτη βαγγελη την μετρησες ταχυτητα ;; Εχω να σου δειξω μια παρομια με ssb150 την παλια που ειχα παρει στα 40 μετρα οταν πηρα ταχογραφο και την μετρισα απογοητευτικα !!!! Τα βολια για να εχουν τετοια συγγεντρωση χωρις συγγεντρωτηρα ειναι πολυ- πολυ αργα

Θα το ξαναπω και ας με περνετε για μαλακα !!! Αυτη βαγγελη την μετρησες ταχυτητα ;; Εχω να σου δειξω μια παρομια με ssb150 την παλια που ειχα παρει στα 40 μετρα οταν πηρα ταχογραφο και την μετρισα απογοητευτικα !!!! Τα βολια για να εχουν τετοια συγγεντρωση χωρις συγγεντρωτηρα ειναι πολυ- πολυ αργα
Όχι δεν έχω ταχογραφο...Για αργή δεν μου φάνηκε όμως.Με συγκεντρωτηρα είναι s.g.magnum σε 12/76 κάλυκα κομμένο στα 75mm αλεύρι και με γεναιοδωρη ποσότητα πυριτιδας

Για μένα πολύ συγκεντρωτική.
Στα 40 που έχω δοκιμάσει αρκετά πάνε πιο αραιά με LM.
Έχω δοκιμάσει Remington 000 και 00, Winchester 000.
Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει Hoghammer 000 και Nobel HP 10p.
Τα 2 τελευταία έχουν δοκιμαστεί στα γουρούνια με καλά αποτελέσματα.
Ειδικά τα Hoghammer σε αποστάσεις πάνω από 100μ, 1 φορά.
Τυχερό ;;; Μπορεί ...

Νι
Ο πατέρας μου γέμιζε παλιά με σοκολ πολωνίας και μου είχε πει οτι υπήρχε και ρώσσικη σοκολ αλλα η Πολωνίας ηταν καλύτερη!
Ναι έχει κάμποσες σοκολ,με καλύτερη όπως έχω ακούσει από παλιότερους αυτή που είναι σαν μακαρονακι.Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.

Status
Not open for further replies.
Back