Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
To γνωριζω πολυ καλα!!! Τοτε ημουν μαχιμος εθελοντης δασοπυροσβεστης....Το 2000 χρηστο απο τις
μαλακίες του Φουρλα καηκε το νησι...!!!
Αστο γιατι ''βρωμαει'' φιλε !!!

Κοιτα μια δοκιμη με γνησια μαλλινη σε ρελιαστο....
Ετσι για να ξεχαστουμε....και ξεφυγουμε απο τις φωτιες!!!

View attachment 51474

View attachment 51475
Και στα 35 μετρα...

View attachment 51476

View attachment 51477
Φωτια ειναι το φυσεκι......terror.

Αυτο ειναι αστειο ???:oops:.think.
Έχει δίκιοo_O .Το ξέχασα ...:):)
Άρα .Πυρίτιδα -obturator -diana -μάλλινη -χαρτάκι -σκάγια -αλεύρι -γυαλάκι =8
Όσο αφορά το αλεύρι ναί κάνει πολύ καλή δουλειά .
Μόνο σ'ένα set up το δοκίμασα κι'έμεινα άφωνος απο την συγκέντρωση που έδωσε .
Όμως ποτέ δέν τόβαλα παραγωγή διότι υπομονήν ούκ έχω :)

Έχει δίκιοo_O .Το ξέχασα ...:):)
Άρα .Πυρίτιδα -obturator -diana -μάλλινη -χαρτάκι -σκάγια -αλεύρι -γυαλάκι =8
Όσο αφορά το αλεύρι ναί κάνει πολύ καλή δουλειά .
Μόνο σ'ένα set up το δοκίμασα κι'έμεινα άφωνος απο την συγκέντρωση που έδωσε .
Όμως ποτέ δέν τόβαλα παραγωγή διότι υπομονήν ούκ έχω :)

''Οπλισου'' με θαρρος και υπονομη....και κατσε να βγαλουμε φυσιγγιο που θα δουλευει ( τα μετρα δεν τα
ξερω ακομα ) οπως τα βεγγαλικα.
Εννοω...να πηγαινουν 25-30- 40 μετρα και να ανοιγουν τα σκαγια ξαφνικα κανοντας ομπρελα!!
Δεν λεω για στησιμο no limits....λεω για στησιμο με το βυσμα η οτι αλλο αποφασισουμε να βαλουμε να
ειναι οπως τα νορμαλ φυσιγγια...και πανω απο ολα ασφαλες !!!
Νομιζω θα εχει ενδιαφερον και στην αναζητηση της ιδιογομωσης....αλλα εαν καταφερουμε και το φτιαξουμε
και σαν φυσιγγιο !!!

ΥΓ. Το λεω για ολους τους ιδιογομωτες.....αλλα να λειπουν οι μαγκιές και οι ταρζανιές...
Οτι κανουμε....με προτεραιοτητα την ασφαλεια μας παλικαρια !!!

ΥΓ.2 Δεν ξερω εαν κυκλοφορει τετοιο φυσιγγιο στο εμποριο....Ισως και να υπαρχει !!!

''Οπλισου'' με θαρρος και υπονομη....και κατσε να βγαλουμε φυσιγγιο που θα δουλευει ( τα μετρα δεν τα
Εννοω...να πηγαινουν 25-30- 40 μετρα και να ανοιγουν τα σκαγια ξαφνικα κανοντας ομπρελα!!
Δεν λεω για στησιμο no limits....λεω για στησιμο με το βυσμα η οτι αλλο αποφασισουμε να βαλουμε να
Νομιζω θα εχει ενδιαφερον και στην αναζητηση της ιδιογομωσης....αλλα εαν καταφερουμε και το φτιαξουμε
και σαν φυσιγγιο !!!

ΥΓ. Το λεω για ολους τους ιδιογομωτες.....αλλα να λειπουν οι μαγκιές και οι ταρζανιές...

ΥΓ.2 Δεν ξερω εαν κυκλοφορει τετοιο φυσιγγιο στο εμποριο....Ισως και να υπαρχει !!!
Αυτό πρέπει να είναι το ιερό δισκοπότηρο κάθε ιδιογομωτή !!!

Αυτό πρέπει να είναι το ιερό δισκοπότηρο κάθε ιδιογομωτή !!!

Βασιλη μου , δεν ξερω τι θα ''βγει'' ουτε τι θα ειναι.........Αλλα αυτο φυσιγγιο δεν θα εχει ατρακτο....ετσι
οπως το εχω σχεδιασει στο μυαλο μου...

Βασιλη μου , δεν ξερω τι θα ''βγει'' ουτε τι θα ειναι.........Αλλα αυτο φυσιγγιο δεν θα εχει ατρακτο....ετσι
οπως το εχω σχεδιασει στο μυαλο μου...
.sex hard. την άτρακτο ... κράτα τα σκάγια μαζεμένα όσο περισσότερο χρόνο μπορείς και το φυσίγγι θα γίνει αντιαεροπορικό.

.sex hard. την άτρακτο ... κράτα τα σκάγια μαζεμένα όσο περισσότερο χρόνο μπορείς και το φυσίγγι θα γίνει αντιαεροπορικό.

Κατι τετοιο θελω να βγαλω.... Να εχω μαζεμενα τα σκαγια και ''χαμηλη εκρηξη'' σε δευτερο χρονο....ωστε να
ανοιγουν τα σκαγια αποτομα .....και χωρις ατρακτο....

Θα το ''παλεψω''.....και θα δουμε Βασιλη μου !!!:)

Κατι τετοιο θελω να βγαλω.... Να εχω μαζεμενα τα σκαγια και ''χαμηλη εκρηξη'' σε δευτερο χρονο....ωστε να
ανοιγουν τα σκαγια αποτομα .....και χωρις ατρακτο....

Θα το ''παλεψω''.....και θα δουμε Βασιλη μου !!!:)
Με τις ευχές μας‼️

και σαν φυσιγγιο !!!

Πίσω diana8, τον lb6 ανάποδο με τον σταυρό από τον διασπορέα Gualandi μέσα, και κλείσιμο ρέλι.
Όσες τρύπες επάνω στον lb6 τόσο πιο γρήγορα ''γυρίζει''.
Τι να το κάνεις εσύ τέτοια φωτοβολίδα?

Πίσω diana8, τον lb6 ανάποδο με τον σταυρό από τον διασπορέα Gualandi μέσα, και κλείσιμο ρέλι.
Όσες τρύπες επάνω στον lb6 τόσο πιο γρήγορα ''γυρίζει''.
Τι να το κάνεις εσύ τέτοια φωτοβολίδα?

Περιγραφεις ενα στησιμο του 1999 το no limits.....που εμενα δεν με ενδιαφερει....

Τωρα το τι να κανω εγω '' τετοια φωτοβολιδα''....Εντελως αστοχο το σχολιο σου !!!

Περιγραφεις ενα στησιμο του 1999 το no limits.....που εμενα δεν με ενδιαφερει....

Τωρα το τι να κανω εγω '' τετοια φωτοβολιδα''....Εντελως αστοχο το σχολιο σου !!!
Μπορείς να με πεις που το έχει γραμμένο, και ας μην είναι του 1999 ?
Με ενδιαφέρει! ;)

Καμία σχέση.Αυτό το κάνεις να ανοίγει από τα 30 - 40 -50 - 60 μέτρα αναλόγως το στήσιμο.Παίρνει και άλλα ποτηράκια.
Αμφιβάλω (μη γράψω άλλη λέξη) αν κατάλαβες το στήσιμο.
Δοκιμασμενο και απο εμενα πολη.παλια.αλη φηλοσοφια τον νο λημηντς αλη αυτο.αυτο ανηγη αεροδηναμηκα,ενο το νο λημητς με αδρανια

Καμία σχέση.Αυτό το κάνεις να ανοίγει από τα 30 - 40 -50 - 60 μέτρα αναλόγως το στήσιμο.Παίρνει και άλλα ποτηράκια.
Αμφιβάλω (μη γράψω άλλη λέξη) αν κατάλαβες το στήσιμο.

Καλα.....Τωρα το ποιος καταλαβε ποιον....ψαχτο!!!
Εγω σου μιλαω για το φεγγαρι....και εσυ ακομα μπουσουλάς με τα τεσσερα στην γη...
Για να ( μην γραψω αλλη λεξη ) !!!!

Εγω σου μιλαω για το φεγγαρι....και εσυ ακομα μπουσουλάς με τα τεσσερα στην γη...
Γι'αυτό ο άλλος έχει άβαταρ τον σεληνάνθρωπο? Εσύ περιμένεις στην σεληνάκατο ?
.sarcastic.

.sarcastic.

Γι'αυτό ο άλλος έχει άβαταρ τον σεληνάνθρωπο? Εσύ περιμένεις στην σεληνάκατο ?
.sarcastic.

.sarcastic.

Μπορεις να γελας....Αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη.... :cool:
Εγω ''δουλευω'' το φυσιγγιο που δεν θα εχει ατρακτο.....και εσυ ασχολησε με ''ποτηρακια σταυρουδακια...και
αναποδα βυσματα''......sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back