Αγαπημένο φυσίγγι σε 6άρι!Mb32 fiocchi 616 1,75 x34 z2m21 No7 57, 50 8*
Απόσταση 36, 50 μέτρα τσοκ 3*
Σκάγια 273 από 374
Συγκέντρωση 73%View attachment 51415
Πολύ δεν είναι το πυτουροαμά ρίξεις τρία τέτοια, έχεις μαλαγρωσει το μέρος για την άλλη μερα(χιούμορ)1.80 688 ταπακι για μαλλινη 4γρ πυτουρο 2χαρτακια καλ 12 16γρ 8 νικελ χαρτακι 16 γρ 7νικελ κλ στα 58 .για απόγευμα στα παπια.
Πιθανώς να μην ταιριάζει το βύσμα στην κάνη σου!!Ολοιδιο σεταπ,ιδιο πατημα.αλλα 6αστερο κλεισιμο σε νουμερο 6,δεν πειρα ποτε πανω απο 66%.Τι γινετε ρε Βαγγελη ..κατι κανω λαθος..
Παντα κεντρα ο V-Zero ρε φιλε....Mb32 cx 2000 1,70x32 V.O. No 7 58.00 8*
Τσοκ 3* απόσταση 36, 50 μέτρα
Σκάγια 264 από 352 συγκέντρωση 75%View attachment 51408
Αυτο μας ενδιαφερει....στο κυνηγι ομως σκοτωνει καλα.
Σωστα.Πιθανώς να μην ταιριάζει το βύσμα στην κάνη σου!!
Παντα κεντρα ο V-Zero ρε φιλε....
Αυτο μας ενδιαφερει....
Κατα Γ.Μ.Ο. τα φυσιγγια που μου δινουν σιχνα τα θηραματα, ειναι αυτα των 70 ως 75% συγκεντρωση...!!
Ρε συ Νικολα τι γινετε παλι στο νησι...μεγαλη φωτια ρε φιλε..Καλημερα Κωστη μου !!! Δλδ τα ποιο συγκεντρωτικα δεν δινουν θηραματα ???
View attachment 51448
View attachment 51449
View attachment 51450
View attachment 51451
Το εχω ξανα πει... και το εχω ξανα γραψει.....Το συγκεντρωτικο φυσιγγιο το ''ανοιγεις'' με τα τσοκ...
Το ''σκορποχωρι'' δυσκολα το μαζευεις....και γινεται πολυ ποιο ''δυσκολο'' στην σκοπευση με κλειστα
τσοκ !!
Και βεβαια χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....απλα την γνωμη μου εγραψα!!!
Ρε συ Νικολα τι γινετε παλι στο νησι...μεγαλη φωτια ρε φιλε..
Δεν λεω πως τα συγκεντρωτικα φυσιγγια, οτι δεν δινουν θηραματα....απλα εγω εχω διαπιστωση πως το (70-75%) της συγκεντρωσης, τεριαζει με τον τροπο σκόπευσής μου.Καλημερα Κωστη μου !!! Δλδ τα ποιο συγκεντρωτικα δεν δινουν θηραματα ???
View attachment 51448
View attachment 51449
View attachment 51450
View attachment 51451
Το εχω ξανα πει... και το εχω ξανα γραψει.....Το συγκεντρωτικο φυσιγγιο το ''ανοιγεις'' με τα τσοκ...
Το ''σκορποχωρι'' δυσκολα το μαζευεις....και γινεται πολυ ποιο ''δυσκολο'' στην σκοπευση με κλειστα
τσοκ !!
Και βεβαια χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....απλα την γνωμη μου εγραψα!!!
Πολυ ασχημη εμπειρια για τους πολιτες Νικολα,το 2000 στη μεγαλη φωτια της Σαμου,εφτα μερες παλευαμε με τη φωτια,δυσκολες καταστασεις φιλε...να προσεχετε.Nαι Χρηστο μου !!! Δυσκολη φωτια....εχουμε πολυ αερα φιλε !!!
Εχω εναν φιλο στην πρωτη γραμμη της φωτιας και μαθαινω νεα οποτε μπορω....Την εχουνε περιορισει
λιγο....
Αυτα ειναι τελευταια μου νεα......Παλευουν με 7 μποφορ αερα....Την Παναγια να εχουν διπλα τους....μην
θρηνησουμε και αλλα ατομα φιλε !!!
ΣωστόςΔεν λεω πως τα συγκεντρωτικα φυσιγγια, οτι δεν δινουν θηραματα....
Πιο απλά δεν θα μπορούσες να το πείς !!!!!!!απλα εγω εχω διαπιστωση πως το (70-75%) της συγκεντρωσης, τεριαζει με τον τροπο σκόπευσής μου.
Συμφωνώ μαζί σου το ζητούμενο είναι η σωστή συγκέντρωση μαζί με καλή κατανομή......Σωστός
Πιο απλά δεν θα μπορούσες να το πείς !!!!!!!
Σωστότατος, αυτό πιστεύω και εγώ.
Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ενα εύρος συγκεντρώσεων μετρημένο στα 36.5μ στο οποίο έχει περισσότερες επιτυχίες στο κυνήγι.
Η εξήγηση είναι χρονοβόρα να την γράψω αλλά έτσι είναι.
Πιθανώς να μην ταιριάζει το βύσμα στην κάνη σου!! Ετσι ακριβως .Γιαυτο το λογο δουλευω γνησια μαλλινη τα τελευταια χρονια...και ησυχασα..
Οχι... Για γραψε.. Εχω παρει μπυρες, ποπ κορν, πασατέμπο και πιτσες.. Γραψε ελευεθερα...Σωστός
Η εξήγηση είναι χρονοβόρα να την γράψω αλλά έτσι είναι.
Βαριέμαι ...Οχι... Για γραψε.. Εχω παρει μπυρες, ποπ κορν, πασατέμπο και πιτσες.. Γραψε ελευεθερα...
Θα σου πω εγώ ποτε,περιμένω τα λιντλ να βγάλουν προσφορά μπύρες από ταιμ σε ταιμΒαριέμαι ...
Άλλη μέρα ...
Ετσι ακριβως.Γιαυτο δουλευω γνησια μαλλινη τα τελευταια χρονια και ησυχασα....Πιθανώς να μην ταιριάζει το βύσμα στην κάνη σου!!
Πολυ ασχημη εμπειρια για τους πολιτες Νικολα,το 2000 στη μεγαλη φωτια της Σαμου,εφτα μερες παλευαμε με τη φωτια,δυσκολες καταστασεις φιλε...να προσεχετε.
κουράστηκα να διαβάζω obturator -diana - μάλλινες -χαρτάκια -γυαλλάκια.....To γνωριζω πολυ καλα!!! Τοτε ημουν μαχιμος εθελοντης δασοπυροσβεστης....Το 2000 χρηστο απο τις
μαλακίες του Φουρλα καηκε το νησι...!!!
Αστο γιατι ''βρωμαει'' φιλε !!!
Κοιτα μια δοκιμη με γνησια μαλλινη σε ρελιαστο....
Ετσι για να ξεχαστουμε....και ξεφυγουμε απο τις φωτιες!!!
View attachment 51474
View attachment 51475
Και στα 35 μετρα...
View attachment 51476
View attachment 51477