Νίκο τι όπλο ήταν ?
1. Στις φωτό βλέπω 17 εκατοστά στην μία και 7 εκατοστά στην άλλη αριστερά στα 15μ ... τι ισχύει από τα δύο ?
Δεν το συζητάω ότι είναι υπερβολικό ... το αριστερά, δεξιά και το κάτω δεν "διορθώνεται" με την πτώση των σκαγιών.
Τα 2 πρώτα μεγαλώνουν συνέχεια ενώ το τρίτο επίσης χειροτερεύει.
2. Περισσότερο εμπιστεύομαι τα σκάγια παρά τα μονόβολα ... μπορεί να έπλεαν στον αυλό.
3. Μπορεί να μην φταίει η κάνη αλλά τα τσοκ ... να είναι στραβοκομμένα ... τράβα μια καθαρή φωτό από μπροστά στο Full.
Κάνατε δοκιμές με άλλα τσοκ ? Όλα είχαν την ίδια απόκλιση ?
4. Ναι, αν η απόκλιση είναι στα πλάγια να το φέρει στο κεφάλι αυτού που του το πούλησε ή αν το έχει καιρό να το πάει σε οπλουργό.
Βασιλη μου το οπλο ηταν μια Beretta 3,5'' A391 Extrema....Ειναι κολλητου μου φιλου.... και το πουλαει .
Επεσα στην περιπτωση....που ηθελε να το αγορασει αλλος καλος φιλος απο το φορουμ...και μπηκα
στην ''μεση''....
Δεν υπηρχε περιπτωση να αδικησω κανεναν.....Το οπλο το ξεσκισα στις δοκιμες και με κυλινδρο και
με φουλ τσοκ...
Την πρωτη μερα στις δοκιμες ...το οπλο ειχε εξτρα αυτοκολλητο σκοπευτρο...και οι τουφεκιες
φευγατες... Και στα 15 και στα 20 και στα 40 και 45 μετρα...Ελεος !!!
Λεω του φιλου μου....Να βγαλουμε το εξτρα σκοπευτρο να δοκιμασουμε με το μαμα σκοπευτρο...
Σημερα το βγαλαμε....και αρχισαμε τις δοκιμες....
Πρεπει να σου πω οτι την πρωτη μερα με το εξτρα σκοπευτρο....οι δικες μου βολες ειχαν 25 εκατοστα
αποκλιση απο το κεντρο στα 15 μετρα !!!!
Με μαμα σκοπευτρο βελτιωθηκε....αλλα το οπλο κεντρο δεν ευρισκε.
Τι να πρωτο βαλω να δεις...εχω πανω 100 φωτο των δοκιμων....και εγω εχασα αυγα και καλαθια...
Βασιλη μου δεν ειμαι πρωταρης στις δοκιμες....Πιστευω οτι εχω λιγες γνωσεις...Το σωστο οπλο
''κελαιδαει'' απο την πρωτη τουφεκια φιλε !!
Το σωστο οπλο δεν βγαζει σχεδον εκτος στοχου στα 45 μετρα της ρεμικτον τα Νιτρο μαγκνουμ Ν2..
Σου λεω εριξα πολλα φυσιγγια....και το εξαντλησα το θεμα ευθυβολιας..
Σημασια εχει οτι πιστευω οτι οι δοκιμες ηταν σωστες.....και δεν αδικησα κανεναν απο τους φιλου μου !!!
Ενας οπλουργος....ειπε οτι το οπλο εχει στραβες βολτες στο σημειο των τσοκ.