Ποιος το κάνει αυτό εδώ στην Ελλάδα;Ξεκόλλημα και κόλλημα.
Ποιος το κάνει αυτό εδώ στην Ελλάδα;Ξεκόλλημα και κόλλημα.
να το πω?Ποιος το κάνει αυτό εδώ στην Ελλάδα;
Σωστός ντουφέκια που σου δίνει το θήραμα!!Τέτοιες "αποτυχημένες" τουφεκιές μου αρέσουν εμένα!
Έτσι ακριβώς.Άλλο η σύγκλιση των καννών που πρέπει στα δίκανα θεωρητικά να ρίχνουν στο ίδιο σημείο στα 36 μέτρα. (Το κάνουν ελάχυστα). Και άλλο αυτό που έγραψε ο Γιάννης ότι αν βάλεις π.χ. 2 σωλήνες καννών μέσα στο μονομπλόκ ,θα τέμνονται στο ίδιο σημείο στα 2.5μετρα περίπου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε σωστή σύγκλιση καννών.
Δεν δέχομαι ότι λόγω ανάκρουσης μπορεί να ρίξει ένα πλαγιοκαννο η ένα ποζε δεξιά-αριστερά ή πάνω κάτω.Μη σας παραξενεύει το γεγονός ότι οι κάνες συγκλίνουν κοντά και τα σκάγια σε μεγαλύτερη απόσταση διότι μπαίνει στην εξίσωση και ο παράγοντας ανάκρουση.
Ο Μήτσος ο υδραυλικόςΠοιος το κάνει αυτό εδώ στην Ελλάδα;
Χωρίς να είμαι σίγουρος, συμφωνώ μαζί σου ...Δεν δέχομαι ότι λόγω ανάκρουσης μπορεί να ρίξει ένα πλαγιοκαννο η ένα ποζε δεξιά-αριστερά ή πάνω κάτω.
Μα, ακριβώς λόγω ανάκρουσης (λακτίσματος) γίνεται η σύγκλιση. Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει. Και φυσικά στα ανώτερης κατηγορίας όπλα γίνεται με δοκιμές (κόλημα-ρίξιμο-ξεκόλημα-μετατόπιση των κανών-ξανακόλημα-ξαναρίξιμο) και η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να έρθει το ζητούμενο αποτέλεσμα.Δεν δέχομαι ότι λόγω ανάκρουσης μπορεί να ρίξει ένα πλαγιοκαννο η ένα ποζε δεξιά-αριστερά ή πάνω κάτω.
Αρα σε ένα σκληρό φυσίγγι μεγαλης ανάκρουσης οι κάννες φεύγουν περισσότερο;Μα, ακριβώς λόγω ανάκρουσης (λακτίσματος) γίνεται η σύγκλιση. Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει. Και φυσικά στα ανώτερης κατηγορίας όπλα γίνεται με δοκιμές (κόλημα-ρίξιμο-ξεκόλημα-μετατόπιση των κανών-ξανακόλημα-ξαναρίξιμο) και η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να έρθει το ζητούμενο αποτέλεσμα.
Κανένας δεν το κάνει στην Ελλάδα.Ο Μήτσος ο υδραυλικός
Αυτό που πρέπει είναι να πηγαίνουν οι βολές εκεί που δείχνει το σκοπευτρο. Συμφωνείς;Ναι.
Έτσι ακριβώς.Αυτό που πρέπει είναι να πηγαίνουν οι βολές εκεί που δείχνει το σκοπευτρο. Συμφωνείς;
Γιάννη έχω κυνηγήσει με όπλο που τα γκρουπ της πάνω κάννης είχαν διαφορά 15-20 εκατοστά με τα γκρουπ της κάτω στα 30μΘεωρώ όχι και τόσο σωστό οι κανες να συγκλίνουν ειδικά όταν ρίχνεις σκακια εκεί που θα έπρεπε να συγκλίνουν θα ήταν σε όπλο που προορίζεται για μονοβολα και αυτό όχι στα 36 αλλά στα 50 μέτρα.