gvp9000
Banned
270 σκάγια στα 120m34gr n5
Κομμένο βίντεο όμως ...
Να τα χτύπησε σε όλες τις αποστάσεις με 2 φυσίγγια μου μοιάζει πολύ δύσκολο.
Μπορεί όμως με πολύ τύχη.
270 σκάγια στα 120m34gr n5
Θα ήταν κανας άλλος εκεί κοντά που έριχνε με σιγαστήρα270 σκάγια στα 120m
Κομμένο βίντεο όμως ...
Να τα χτύπησε σε όλες τις αποστάσεις με 2 φυσίγγια μου μοιάζει πολύ δύσκολο.
Μπορεί όμως με πολύ τύχη.
Όχι είναι πιο κοντά εκεί που πρέπει να το σπάσεις.αν και τα 85 μετρα αποσταση κρινονται ακρως υπερβολικα, εντουτοις πολλα πιατα στο αγωνισμα του FITASC παιζουν σε αυτες τις αποστασεις... φανταζομαι με extra foul τσοκ!!!
Αν θες να βρείς ικανοποιητικά σκάγια στα 80+ πρέπει να στείλεις την στήλη σκαγιων ανέπαφη μέχρι τα 40+.Ευτυχως κραταω αρχειο...
Βρηκα αλλες δυο δοκιμες ....με ιδιο φυσιγγιο....που τις ειχα κανει παλαιοτερα...
Η μια στα 80 μετρα και η αλλη στα 36,5 μετρα...
Δειτε τες!! Με το φουλ τσοκ στα 80 μετρα και με 3* αστρα της Α-390 στα 36,5 μετρα .
View attachment 72029
View attachment 72030
Που ''παει'' με 67% στα 36,5 μετρα να πιασει τα 85 μετρα... ???
Παλι καλα που βαζει 40 -45 σκαγια στα 85 μετρα στον στοχο επανω...ασχετα εαν τα σκαγια του εχουν ξεψυχησει
και δεν τρυπανε ουτε χαρτοπετσετα...!!!
Με κατι τετοιο....ισως ειχε καποιες ελπιδες !!!
View attachment 72031
View attachment 72032
Όπως η lambro! Πολύ μπροστά!Αν θες να βρείς ικανοποιητικά σκάγια στα 80+ πρέπει να στείλεις την στήλη σκαγιων ανέπαφη μέχρι τα 40+.
Τόσο μπροστά που δεν βλέπουμε σκάγια.Όπως η lambro! Πολύ μπροστά!
Αν θες να βρείς ικανοποιητικά σκάγια στα 80+ πρέπει να στείλεις την στήλη σκαγιων ανέπαφη μέχρι τα 40+.
Ω ρε τηγανιά που θα φας απ την κυρά!Θα διαθεσω οσα χρηματα χρειαζονται..
Ω ρε τηγανιά που θα φας απ την κυρά!
Έχεις πάει Ψαχνά?Εδώ ένα βίντεο που δείχνει απλά πως πραγματικά σπάνε, εύκολα ή δύσκολα τα πιάτα.
Τόσο μεγάλη αμφισβήτηση για το αν έσπασε ή όχι ίσως ο καλύτερος σκοπευτής της Ελλάδας και ένα από τα πιο αξιόλογα άτομα του χώρου, δεν το καταλαβαίνω!
Εδώ ένα βίντεο που δείχνει απλά πως πραγματικά σπάνε, εύκολα ή δύσκολα τα πιάτα.
Τόσο μεγάλη αμφισβήτηση για το αν έσπασε ή όχι ίσως ο καλύτερος σκοπευτής της Ελλάδας και ένα από τα πιο αξιόλογα άτομα του χώρου, δεν το καταλαβαίνω!
Δεν το γνωρίζω αλλά αποκλείεται να τα σπάει κατά λάθος μπορεί και τα σπάει τώρα αναλογία πιάσεις βολές και πιατακια δε ξέρω πάντως τα σπάει .Ενα θελω να μου πεις....Πιστευεις οτι με αυτα τα φυσιγγια ο Μαυροματης στις 10 βολες εσπασε 7 δισκακια
στα 85 μετρα ???
Σε ξανα ρωταω γιατι δεν μου απαντησες...φιλε !!!
Αφού δε μπορούμε εμείς δε μπορεί κανείς.Το σκακια σκοτώνουν παρά μα πάρα πολύ πιο μακριά από εκεί που νομίζει η πλειοψηφία απλά επειδή δεν υπάρχει η ικανότητα το ρίχνουμε στο τσάμικο.Φυσικα δεν σπάνε με όλα τα ντουφέκια αυτό είναι μια άλλη ιστορία .ο tom Knapp αν θυμάστε τρομερός σκοπευτής δεν δοκίμασε τέτοια σπασίματα αποστάσεων διότι δεν τον βοηθούσε το όπλο τώρα που βγήκε το 828 με άλλη κατασκευή κάνης κτλ και βοηθά τόλμησε και η benelli να κάνει βίντεο με σπασίματα μεγάλων αποστάσεων .Τίποτε δεν είναι τυχαίο όταν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται .Εδώ ένα βίντεο που δείχνει απλά πως πραγματικά σπάνε, εύκολα ή δύσκολα τα πιάτα.
Δεν είναι αυτά τα μέτρα Γιάννη μου!Δεν το γνωρίζω αλλά αποκλείεται να τα σπάει κατά λάθος μπορεί και τα σπάει τώρα αναλογία πιάσεις βολές και πιατακια δε ξέρω πάντως τα σπάει .
ο tom Knapp αν θυμάστε τρομερός σκοπευτής δεν δοκίμασε τέτοια σπασίματα αποστάσεων διότι δεν τον βοηθούσε το όπλο
Βεβαίως! Πολύ ωραίος χώρος!Έχεις πάει Ψαχνά?