Πόσα ν.9 στα 36 γραμ.βαρος
Πόσα ν.9 στα 36 γραμ.βαρος
Ο δεύτερος, έχει προστάτη ,πεστούνΚαι αυτό το έχω υπολογίσει ...
Είτε 90 σκάγια έχει ο κύκλος, είτε 160 η δραστική διάμετρος είναι Η ΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!! με τα παρακάτω δεδομένα.
Το σωστό είναι "το θήραμα να χτυπηθεί από τουλάχιστον 5 σκάγια", μπορεί δηλαδή να είναι και περισσότερα.
View attachment 72926
Αν πάμε στα 10 σκάγια το διάγραμμα γίνεται έτσι.
Είτε 140 είτε 170 βάλεις την ίδια δραστική διάμετρο θα έχεις, μόνο που τώρα από τα 60cm πέφτεις στα 45cm.
View attachment 72927
Με κάνατε να βάλω διάγραμμα
Όσο τα ν.7 μολύβδινα σε βάρος,(περιπου)σε ογκομετρια ομωςπλήθος δλδ σκαγιωνΠόσα ν.9 τουνγκστεν στα 36 γραμ.βαρος
#9 36gr 413 σκάγιαΌσο τα ν.7 μολύβδινα σε βάρος,(περιπου)σε ογκομετρια ομωςπλήθος δλδ σκαγιων
Σιγά μην ρίχνουμε τέτοια σε παπιά.Με τόσο που κοστίζουν ,θα παρακαλάμε να μην βρούμε παπί
Πώς του βρηκεις αρε τι ιεκανεις#9 36gr 413 σκάγια
Έτσι...μή τα ισοπεδώνουμε όλα...Σιγά μην ρίχνουμε τέτοια σε παπιά.
Σε τενεκέδες μόνο θα ρίχνουμε.
Παρατήρησε τις ταχύτητες που έχουνΈτσι...μή τα ισοπεδώνουμε όλα...
Αυτό είναι το σκεπτικό.Αν πάρουμε μια γόμωση 36γρ Νο 3 που μας δίνει περίπου 180 σκάγια και βάλουμε 90 σκάγια στα 60 εκ. το 50% (τσοκ 5*) έχουμε άλλα 90 "χρησιμα" σκάγια για έναν κύκλο που θα είναι γύρω στο 1-1,20εκ. περίπου...
Αν βάλουμε στα 60 εκ. 160 σκάγια 88% (τσοκ xxf) περίπου μας μένουν 20 σκάγια για έναν κύκλο που δεν θα ξεπερνάει τα 70-75εκ.
+1Να ξερεις το ιδανικο φυσιγγιο για ολους τους τροπους κυνηγιου - μερος - μετρα - καιρους- δεν υπαρχει !!!
Το θέμα είναι να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν είσαι φάλτσος.Εαν δεν παρω τον λαγο....ξερω ποιον θα μουτζωσω αδελφε μου !!!
Αυτά είναι!! Τη στιγμή που τα μολύβδινα σε ν5 στα 36γρ είναι περίπου 250-280 (ιταλική και αγγλική κλίμακα αντίστοιχα)!#9 36gr 413 σκάγια
Γιαυτο εγινες γουρουνας !! Να εχεις επιφανεια να σημαδευεις ;;+1
Το θέμα είναι να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν είσαι φάλτσος.
Εδώ δεν μπορούμε να πετύχουμε κέντρο έναν πίνακα 1x1 στα 36m πως θα πετύχουμε κέντρο τον κινούμενο λαγό ?
View attachment 72942
Η υπερσυγκέντρωση θέλει πόδια, χέρια, μάτια, φυσική κατάσταση και αντανακλαστικά.
Εμείς δεν έχουμε τίποτα από αυτά.
Μόνο για πανσέτες είμαστε πλέον ...
Έχεις στραβή κάννη πέτα τη δεν κάνει (έλα και ριμα)+1
Το θέμα είναι να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν είσαι φάλτσος.
Εδώ δεν μπορούμε να πετύχουμε κέντρο έναν πίνακα 1x1 στα 36m πως θα πετύχουμε κέντρο τον κινούμενο λαγό ?
View attachment 72942
Η υπερσυγκέντρωση θέλει πόδια, χέρια, μάτια, φυσική κατάσταση και αντανακλαστικά.
Εχει συμβεί κ σε μ'ένα...την ωρα που παω να ριξω, κλασματα δευτερολεπτων, μου φωναζει η μανα μου για κατι που ηθελε.....εεεε, αρχίδια...η ελια την εφαγε διπλα....+1
View attachment 72942
Τώρα βρήκα άλλο κόλπο ... στιρίζω το όπλο στον ουρανό του αυτοκινήτου, πάνω σε μαξιλάρι.Εχει συμβεί κ σε μ'ένα...την ωρα που παω να ριξω, κλασματα δευτερολεπτων, μου φωναζει η μανα μου για κατι που ηθελε.....εεεε, αρχίδια...η ελια την εφαγε διπλα....
Τωρα τα ειπες ολα.δεν προσθετο τηποτα παραπανοΓια ζουδι πάμε με δικανάρα!
Δύο τσοκ,δύο διαφορετικά φυσίγγια!
Με άλλη βισματωση,άλλο # σκαγιων,ανάλογα του τόπου.
Αν χρειαστεί ν'αλλαξουμε φυσίγγια,θα το κάνουμε με ελάχιστο θόρυβο και..πορευόμαστε....
Ψύχραιμα,ΨΥΧΡΑΙΜΑ,ρίχνουμε με την ανάλογη κάνη!
Ααααντε,να ρίξουμε και την δεύτερη,αν χρειαστεί...
Αν δεν τον πάρουμε με δύο τουφεκιές,ΧΑΛΑΛΙ του!!
Αλλη φορά...