φιλε νικο ειναι πολλη καλη η ντουφεκια σου,μιλας με ενα ιδιογωμοτη,και δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση.δεν ξερο να βαζω φωτογραφιες,αλλα και να ηξερα δεν θα εβαζα.να ξερης μονο οτι αν εριχνα με τον κονο με τριαρη σαν και σενα,θα ανερουσες οσα ξερης μεχρη τωρα.δεν θα κοντραριζες καμια σου ντουφεκια με τον κωνο μου.σε βλεπο απο παλια που γραφεις και βλεπο της φωτογραφιες σου,και μου αρεσουν και μπραβο σου.αν ησουν κοντα αθηνα,θα σου ελεγα να βρεθουμε σε εννα σκοπευτηριο,να τα πουμε απο κοντα, να πιομε και καφε να γνωριστουμε κι ολας.μαλον απο οτι ξερο εισαι σε καποιο νησι.αν κατεβης ποτε στειλε μυνημα να βρεθουμε.και παλι σου λεω στα λεω φιληκα,και δεν σε κοντραρω απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις,βαση εμποιριων.αλλα πραγματα εχης δει εσυ αλλα εγω.εγω ειμαι ανοιχτος να ακουω κι αλλες αποψεις,γιατι μαθενω συνεχως.
Εχθες μου ειχαν τελειωσει τα μηνυματα...και δεν μπορουσα να σου απαντησω !!!
Να ξεκαθαρισω κατι απο την αρχη....Με κανεναν συναδελφο και φιλο δεν χαλασουμε τις καρδιες μας ....για
οπλα - καννες - κωνους - φυσιγγια... και γραφω φιλικα το γραφω και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης !!!
Παμε παρα κατω..
Μακαρι...και ισως να γνωριστουμε απο κοντα εαν κατεβω Αθηνα..
Τωρα να αναιρεσω τα οσα γνωριζω...και μην κοντραρω τα φυσιγγια μου με τον δικο σου κωνο γιατι το
λες ?? Τοσο σιγουρος εισαι για τον κωνο σου ??
Εγω απο την μερια μου σου λεω ...οτι ο κωνος σου δεν μπορει με τα οποια εμπορικα να κοντραρει τον δικο
μου αφτιαχτο και μαμα κωνο και τα φυσιγγια μου...
Παλι εγω'ι'στικο ακουγεται...αλλα αυτο πιστευω!!!
Και εγω ανοιχτος ειμαι και σεβομαι ολες τις αποψεις....ασχετα εαν συμφωνω ή οχι.
Το ''κακο'' ξερεις ποιο ειναι ??? Οτι εγω μιλαω με αποδειξεις...Ενω ολοι εσεις με τους κωνους μονο με λογια.
Μια φωτο με πριν και μετα κωνο δεν εχετε ανεβασει να δω το ποσοστο διαφορας ποιο ειναι .
Και ρωταω για αλλη μια φορα....
Τι περισσοτερο θα μου δωσει ο κωνος σε ποιοτητα απο αυτην την τουφεκια ??
Οταν μπορω σαν Νικος..και βγαζω τετοιες τουφεκιες με αυτες τις συγκεντρωσεις και τετοιες ταχυτητες
οπως καταλαβαινεις ...εμενα οι κωνοι δεν μου λενε τιποτα!!
Και με ενα οπλο ''φτηνιαρικο'' των 500 ευρω...και το γραφω γιατι για μενα ολα τα οπλα μπορουν να
βγαλουν τουφεκιες διαμαντια !!!
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι τους οπλουργους....μαστορες ειναι οπως ημουν και εγω...οποτε και
τους σεβομαι και εκτιμω την προσπαθεια τους !!!
ΥΓ. Περιμενω αποδειξεις να δω τι διαφορα εχει ο φτιαγμενος κωνος απο τον αφτιαχτο...