Ο μίστερ BENELLI @gvp9000 να τα βλέπει αυτά παρακαλώ, BERETTA OPTIMA PLUS
Ειδες; ;; δοκίμασα και μπενελλι σε τεστ Τσόρτσιλ ωραία αίσθηση λεπτό κοντάκι και λεπτή παπιά...Υποκλίνομαι !!!
Να πάρεις!Ειδες; ;; δοκίμασα και μπενελλι σε τεστ Τσόρτσιλ ωραία αίσθηση λεπτό κοντάκι και λεπτή παπιά...
Αλλα ρε γ@μοτ@ δεν σκοτώνει
Το επόμενο όπλο θα είναι μπενελλι
όλα ίδια είναι ... απλά άλλα χαλάνε και άλλα όχι ... αυτή είναι η μοναδική διαφοράΕιδες; ;; δοκίμασα και μπενελλι σε τεστ Τσόρτσιλ ωραία αίσθηση λεπτό κοντάκι και λεπτή παπιά...
Αλλα ρε γ@μοτ@ δεν σκοτώνει
Το επόμενο όπλο θα είναι μπενελλι
Αυτό το εχω από το στρατό το 2010 και θελει ένα μεγάλο φρεσκάρισμα..Να πάρεις!
Μόνο μην κάνεις καμιά μλκ και δώσεις αυτό που έχεις!
Συνάδελφος μαθηματικός είσαι?View attachment 64930
n το πλήθος των εύστοχων βολών
(δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα λέμε, αν δεν έχει και του χρόνου πουλιά )
Θα μου το κανείς δώροΑγαπημένο τσοκ, που έκανε κουλά πράγματα στο κυνήγι. Έχω διάφορα περιστατικά που μου είχαν κάνει εντύπωση αλλά το πλέον εντυπωσιακό ήταν όταν μία πολύ κρύα χειμωνιάτικη μέρα είχα μπει στην Παραλίμνη με βάρκα και είχα μαζί μου μόνο B&P Winter 5αρια. Παπιά τελικά δεν είχε αλλά είχε πολύ παιχνίδι από μπεκατσινια. Μην έχοντας ψιλοτερα σκάγια, έβαλα απλά το Spreader στο όπλο και τα πλάκωσα. Κάποια στιγμή πέρασε ένα σφυριχταρι ΜΑΚΡΙΑ και του έριξα με το Spreader δύο απανωτές τουφεκιές μπας και! Η πρώτη το πατσαβουριασε και η δεύτερη απλά πέρασε από πάνω του όσο έπεφτε!
Υ.γ. το πουλάς μήπως;
Όχι, αλλά έχω φίλους και συγγενείς μαθηματικούς. Πριν πολλά-πολλά χρόνια διάβαζα ανάλυση στην πρώτη δέσμη.Συνάδελφος μαθηματικός είσαι?
Δίδασκα σε μαθητες Α δέσμης για περίπου 30 χρόνια. Φέτος συνταξιοδοτήθηκα. Γιαυτό σε ρώτησα.Όχι, αλλά έχω φίλους και συγγενείς μαθηματικούς. Πριν πολλά-πολλά χρόνια διάβαζα ανάλυση στην πρώτη δέσμη.
Αν και γράφουμε σε κυνηγετικό forum, το θέμα που διαπραγματεύεται αυτό το νήμα άπτεται και της φυσικής αλλά και των μαθηματικών - όπως και κάθε πτυχή της ζωής μας άλλωστε, έτσι θα παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα σκέψεων του Κορνήλιου Καστοριάδη, για τη μεταξύ τους σχέση:Δίδασκα σε μαθητες Α δέσμης για περίπου 30 χρόνια. Φέτος συνταξιοδοτήθηκα. Γιαυτό σε ρώτησα.
Μπααα,άστο να υπάρχει..
Δε μου τρώει το ψωμί!
Ήταν το πρώτο τσοκ που πήρα και βελτίωσε πολύ την απόδοση μου αλλά όταν κατέβηκα στα γραμμάρια (28) δεν μπόρεσα να πάρω τα ίδια αποτελέσματα.και εγω για τον ίδιο λόγο το έχω κρατήσει το σπρίντερ κι ας έχω να το χρησιμοποιήσω μια δεκαετία.
Να έβαζες πιο ψιλό σκάγι.Ήταν το πρώτο τσοκ που πήρα και βελτίωσε πολύ την απόδοση μου αλλά όταν κατέβηκα στα γραμμάρια (28) δεν μπόρεσα να πάρω τα ίδια αποτελέσματα.
Παρ' όλα αυτά το κρατάω και' γω.
να ανεβεις παλι γραμμαρια.όταν κατέβηκα στα γραμμάρια (28)
Είναι πανάκριβο το σκάγι!να ανεβεις παλι γραμμαρια.
Γιάννη έχεις μετρήσει εσωτερική διάμετρο πόσο βγαίνει;Να έβαζες πιο ψιλό σκάγι.
Θα μετρήσω,δεν θυμάμαι...Γιάννη έχεις μετρήσει εσωτερική διάμετρο πόσο βγαίνει;