Να προτεινω για 24μοιρε ΒΔ της σελινης; Ελα ειμαι απο vhf δεν ακουω καλαα;; ha haaaΛευτερη μας τρολαρεις φιλε?
Να προτεινω για 24μοιρε ΒΔ της σελινης; Ελα ειμαι απο vhf δεν ακουω καλαα;; ha haaaΛευτερη μας τρολαρεις φιλε?
Ανάλογα τον παράλληλο...Προτάσεις για φυσίγγια που θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ μεταξύ 21ου και 22ου Μεσημβρινού;
ΦΙΛΕ ElvasΠροτάσεις για φυσίγγια που θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ μεταξύ 21ου και 22ου Μεσημβρινού;
ΦΙΛΕ ElvasΑφού επιτέλους απόσπασα την προσοχή κάποιων ας κάνουμε μερικές διευκρινίσεις για όποιον θέλει να καταλάβει κάποια πράγματα.
Οι κατασκευαστές όπλων και φυσιγγίων, διεθνώς, είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με κάποια πρότυπα.
Αυτά τα πρότυπα διαμορφώνονται στις μεν ΗΠΑ από τη SAAMI στις δε άλλες (ευνομούμενες) χώρες από τη CIP.
http://saami.org/
http://www.cip-bobp.org/
Όποιος διαβάσει, στα παραπάνω λινκ, σχετικά με κατασκευή φυσιγγίων λειοκάνων, που είναι το θέμα μας, θα διαπιστώσει ότι:
1. Δεν κατασκευάζονται φυσίγγια κλιματολογικών προδιαγραφών (ζέστης, υγρασίας κλπ).
2. Δεν κατασκευάζονται φυσίγγια που ευνοούν κοντόκαννα ή μακρύκαννα όπλα.
3. Η ποιότητα κατασκευής είναι αποκλειστικά και μόνο μέλημα του κατασκευαστή, με δεδομένο ότι πληρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές.
Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας.
Πιθηκίζοντας (όπως πάντα) τα τελευταία πολλά χρόνια, έχουμε σαν πρότυπο τους Ιταλούς. Αυτό, κατά την άποψή μου, γίνεται για δύο λόγους.
1. Γιατί παίρνουμε από αυτούς όλα τα υλικά κατασκευής φυσιγγίων (πυρίτιδες, κάλυκες, μηχανές κλπ) και τεχνογνωσία.
2. Γιατί νομίζουμε ότι επειδή πρωτοπορούν στην κατασκευή όπλων θα κάνουν το ίδιο και στα φυσίγγια.
Ονομάζοντας ένα φυσίγγιο με το όνομα της πυρίτιδας που γεμίζεται δεν σημαίνει απολύτως τίποτε. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι ο κατάλληλος συνδυασμός ΟΛΩΝ των υλικών που το αποτελούν.
Χρησιμοποιώντας υποδεέστερης ποιότητας υλικά και προσπαθώντας με διάφορα τεχνικά (κατασκευαστικά) τερτίπια να ανεβάσουμε την απόδοση μειώνοντας το κόστος, το μόνο που καταφέρνουμε είναι ανεβάσουμε την δυσαρέσκεια και τα παράπονα των καταναλωτών.
Κατασκευαστής φυσιγγίων χωρίς τμήμα Ε&Ε (έρευνας και εξέλιξης) δεν νοείται. Το να σου δώσει ο Ιταλός κατασκευαστής της μηχανής που αγόρασες πέντε συνταγές που θα τις εφαρμόσεις και θα γίνεις κατασκευαστής φυσιγγίων, είναι ουτοπικό όνειρο. Άλλωστε τις ίδιες συνταγές δίνει σε όλους τους πελάτες του, εσύ σε τι θα διαφέρεις.
Το να ξεκινήσεις σήμερα να κατασκευάζεις φυσίγγια και μέσα σε ένα χρόνο να κάνεις απόσβεση της επένδυσης και να γίνεις και πλούσιος είναι όνειρο θερινής νυχτός.
ΟΜΩΣ, το να κάνεις μια έρευνα ξεκινώντας από τα κενά της αγοράς, τις επιθυμίες του καταναλωτή, το ποιοτικό προιόν και τη σωστή πληροφόρησή του, νομίζω ότι θα έδινε σε οποιαδήποτε σχετική επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, τη θέση που της αξίζει στην αγορά.
2614 015364 Κινητό: 6970 376929, 6979 202109, 6948 747871Επισης εχει κανεις το τηλ του ρουμελιωτη;;;
Εγω απο τα ιμπερριαλ εμεινα απόλυτα ικανοποιημένοςΘελω τη γνωμη σας για imperial 32 65ε κουτα κ στοκας μαξ αν τα εχει σοκιμασει κανεις... ?
+10000 likeImperial κάποτε δεν τα άλλαζα με τίποτε,τώρα ούτε να τα βλέπω.Με καραμπίνα βλέπεις φωτιά στο κλειστό και τρως κάργα μπαρούτι στα μάτια.
Έτσι είναι φίλε Ευριπίδη,πριν 4-5 χρόνια τα έβαζες στο όπλο Οκτώβρη και τα έβγαζες Φλεβάρη,σκότωναν με όλους τους καιρούς.Μετά άλλαξαν σίγουρα καψουλι και συγκετρωτηρα και πάπαλα,τώρα δεν σκοτώνουν κιόλας.Πέρση στα περάσματα έριξα 4 κουτιά και κράτησα 21 πουλιά ολοζώντανα,αν δεν είχα το σκύλο δεν θα έβρισκα κανένα,αν τα έβαζα σε κλουβί θα κελαηδούσαν ακόμα...+10000 like
Τα 28 και τα 30 είναι άλλο πράγμα.Αν τα βρεις παρτα,είναι άλλα φυσίγγια,πάρα πολύ καλά,εγώ για τα 32 μιλάω.Μήπως ρίχνεις με δικανο;Φιλε μου εγω φετος πηρα το imperial 32γρ και τα εριξα με καλες εντυπωσεις.
Δεν παρατηρησα κατι για κακη καυση και κατάλοιπα στο οπλο.
Εμεινα ικανοποιημένος και λεω να δοκιμασω και τα 28αρια οπως εχουν προτείνει ο Απόστολος και ο Σάκης που τα χρησιμοποιει πολυ και τωρα στα ορτυκια.
αγγελε με κληστα τα ματια παρε τα 28γρ sporting n8 στην τσιχλα ορτυκι και για κορακοειδη 6ευρω το κουτι επισης ωραια και τα 30γρ και 32γρ και γενικα ολη η σειρα ymperial και τα 36 τα δουλευω φασσα παπια.lazy.Φιλε μου εγω φετος πηρα το imperial 32γρ και τα εριξα με καλες εντυπωσεις.
Δεν παρατηρησα κατι για κακη καυση και κατάλοιπα στο οπλο.
Εμεινα ικανοποιημένος και λεω να δοκιμασω και τα 28αρια οπως εχουν προτείνει ο Απόστολος και ο Σάκης που τα χρησιμοποιει πολυ και τωρα στα ορτυκια.
Οχι με μια μ2 τα εριξα.Τα 28 και τα 30 είναι άλλο πράγμα.Αν τα βρεις παρτα,είναι άλλα φυσίγγια,πάρα πολύ καλά,εγώ για τα 32 μιλάω.Μήπως ρίχνεις με δικανο;
Αυριο που θα μαι κεντρο θα περασω να παρω και μιας και λες και για το 36αρι θα το δοκιμασω κια αυτο.αγγελε με κληστα τα ματια παρε τα 28γρ sporting n8 στην τσιχλα ορτυκι και για κορακοειδη 6ευρω το κουτι επισης ωραια και τα 30γρ και 32γρ και γενικα ολη η σειρα ymperial και τα 36 τα δουλευω φασσα παπια.lazy.