Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αφού τα κεφαλόπουλα είναι τσίχλες κ εσύ τα τουφεκας‼️ γιατί δεν πας για τσίχλες κ να βαράς κεφαλόπουλα❓❓❓
Ουτε για τσιχλες παω ουτε για κεφαλοπουλα ουτε για μπαλιζες ουτε για αγριοπεριστερα. Θα μου πεις "και δηλαδη τι κυνηγας εσυ ρε φιλε"? Εχει θηραματακια αξιολογα...

Εχει θηραματακια αξιολογα και η Αττικη. Αλλα θελει ορεξη και μερακι το κυνηγι. Περιορειστε τα εξοδα που σας βαζουν να κενετε οι γυναικες. Ολα αυτα αχρηστα ειναι. Πατηστε ποδι και εξοικονομειστε χρηματα να φχαριστειθειτε το χομπυ σας.
Φίλος μου ψυχίατρος μου έχει εκμυστηρευτεί ότι όλοι οι λαγαδες έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Αντίθετα τσιχλας κάνεις. Έχει άδικο;

Φίλος μου ψυχίατρος μου έχει εκμυστηρευτεί ότι όλοι οι λαγαδες έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Αντίθετα τσιχλας κάνεις. Έχει άδικο;
Ε ναι νταξει... Ο λαγας που βγαινει στο βουνο με τα σκυλακια του εχει ψυχολογικα. Ο τσιχλας που παει και χαμηλοτουφεκαει τις τραυματισμενες μεσα στα λιοστασια που δουλευει ο κοσμακης απο νοεμβρη μεχρι φλεβαρη εχει σωας τας φρενας

Ε ναι νταξει... Ο λαγας που βγαινει στο βουνο με τα σκυλακια του εχει ψυχολογικα. Ο τσιχλας που παει και χαμηλοτουφεκαει τις τραυματισμενες μεσα στα λιοστασια που δουλευει ο κοσμακης απο νοεμβρη μεχρι φλεβαρη εχει σωας τας φρενας
Με το χέρι στην καρδιά ποιοί μνημονεύουν τα θεία πιο συχνά;

@Ksts ξέρεις πόσες φορές έχει βάλει χειμερινές φανέλες ο Ολυμπιακός; Τόσα ποστ θα κανεις ακόμα στο φόρουμ νομίζ

@Ksts ξέρεις πόσες φορές έχει βάλει χειμερινές φανέλες ο Ολυμπιακός; Τόσα ποστ θα κανεις ακόμα στο φόρουμ νομίζω…
Συγνωμη προισταμενε.

Οχι βεβαια. Εχω βαρεσει τσουβαλια τσιχλες. Αλλα πλεον δε καθομαι να ασχοληθω ιδιαιτερα. Και μπαλες μαζι σας παιδια. Το νου σας. Σας βγαινουν τα γουρουνια και εχετε μεσα 9αρια. Δικανακι μπαικαλ (πατε και μου αγοραζετε τις παλιοαδρανειες) στη μια θαλαμη 8αρια (να πιανετε και τις μπεκατσες) και στην αλλη μπαλες υψηλος 8βολες. Ειναι λιγακι ακριβες βεβαια , αλλα κανουν για μια ζωη. Α! Please , μη μου πειτε τωρα "δε δινω 25 ευρω για 10 μπαλες υψηλος δηλαδη please)

πως τα λες και δεν κλαις? τα τσουβάλια από τσίχλες πως τα βάρεσες? εγώ γνώρισα έναν τέτοιον και όταν του ειπα να μην ξαναεμφανιστεί η πινακίδα του στην επαρχία μου δεν μίλησε και δεν ξαναεμφανίστηκε. Οσο αφορά την αδράνεια προφανώς είσαι νύχτας από μηχανική, οσοι διαλέγουν αδράνεια την διαλέγουν από στυλ, είναι πολυτεχνίτες, πολυμήχανοι και κάνουν τα πάντα με τα χέρια τους. Αν βγαίνεις για μπεκάτσα και έχεις στην μια θαλάμη βολια για χοντρό κάτι δεν κάνεις καλά και μάλλον είσαι επικίνδυνος για τα ταίρια σου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι όσοι χρησιμοποιούν βόλια δεν έχουν εμπιστοσύνη στο όπλο τους ούτε στον εαυτό τους. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο γιατί έχω ένα πολύ καλό φίλο που κυνηγα με 9βολα και οταν σηκωνει το οπλο σε γουρούνι οι άλλοι φερνουν το αυτοκίνητο.

Τι φυσίγγια ρίχνεις στα παπιά στον θεό και θερμοκρασίες πολικές ;
Γεμίζεις ;

Στα γουρούνια τι ρίχνεις ;
Στο Θεο δε ριχνω ποτε. Οριακες τουφεκιες εννοουσα και ριχνω 70βολα ροτβαιλ με φουλ τσοκ και παντα θα κλεισω ματι. Δεν παιζουν ανοιχτα και τα δυο ματια εκει. Θα σημαδεψω κανονικα και αν το παρει θα πεσει. Στα γουρουνια 8βολα χαμερ χογκ με δυο αστρα φθινοπωρο-χειμωνα.

πως τα λες και δεν κλαις? τα τσουβάλια από τσίχλες πως τα βάρεσες? εγώ γνώρισα έναν τέτοιον και όταν του ειπα να μην ξαναεμφανιστεί η πινακίδα του στην επαρχία μου δεν μίλησε και δεν ξαναεμφανίστηκε. Οσο αφορά την αδράνεια προφανώς είσαι νύχτας από μηχανική, οσοι διαλέγουν αδράνεια την διαλέγουν από στυλ, είναι πολυτεχνίτες, πολυμήχανοι και κάνουν τα πάντα με τα χέρια τους. Αν βγαίνεις για μπεκάτσα και έχεις στην μια θαλάμη βολια για χοντρό κάτι δεν κάνεις καλά και μάλλον είσαι επικίνδυνος για τα ταίρια σου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι όσοι χρησιμοποιούν βόλια δεν έχουν εμπιστοσύνη στο όπλο τους ούτε στον εαυτό τους. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο γιατί έχω ένα πολύ καλό φίλο που κυνηγα με 9βολα και οταν σηκωνει το οπλο σε γουρούνι οι άλλοι φερνουν το αυτοκίνητο.
Πως να τα βαρεσω ρε συναδελδε. Με σπανιολικο πλαγιοκαννακι **** ** 3.150 κιλακια. Σιγα μη βαλω την καραμπινα στις τσιχλες ή το σκοπευτηριο να τρεχω καθε χρονο στον οπλουργο... Ειπα εγω οτι οποιος κυνηγαει μπεκατσα πρεπει να βαζει στο οπλο και μπαλες???? Φφφφφφ..... Εγω για τις τσιχλιτσες μιλησα και οποιος θελει ας με ακουσει. Απο κει και περα προφανως και θα ριξω με μπαλες στο γουρουνι τι εννοεις????

Πως να τα βαρεσω ρε συναδελδε. Με σπανιολικο πλαγιοκαννακι **** ** 3.150 κιλακια. Σιγα μη βαλω την καραμπινα στις τσιχλες ή το σκοπευτηριο να τρεχω καθε χρονο στον οπλουργο... Ειπα εγω οτι οποιος κυνηγαει μπεκατσα πρεπει να βαζει στο οπλο και μπαλες???? Φφφφφφ..... Εγω για τις τσιχλιτσες μιλησα και οποιος θελει ας με ακουσει. Απο κει και περα προφανως και θα ριξω με μπαλες στο γουρουνι τι εννοεις????

Αν δεις τη φωτο μου, αδρανεια δουλευω και εγω... Αλλα ξερω οτι ειναι τα πιο αχρηστα οπλα. Τα αερια , ακομα και τα ελατηρια υπερτερουν κατα πολυ σε τουφεκια. Καλα για τα σουπερ ποζε δε το συζητω. Τωρα απο κει και περα, εχεις δικη σου επαρχια??? Τι εννοεις??? Επαρχος εισαι???

Αν δεις τη φωτο μου, αδρανεια δουλευω και εγω... Αλλα ξερω οτι ειναι τα πιο αχρηστα οπλα. Τα αερια , ακομα και τα ελατηρια υπερτερουν κατα πολυ σε τουφεκια. Καλα για τα σουπερ ποζε δε το συζητω. Τωρα απο κει και περα, εχεις δικη σου επαρχια??? Τι εννοεις??? Επαρχος εισαι???
όχι, αυτός ήταν της λυρικής, και στο χωριό μου τα τσουβάλια παίρνουν 80 κιλά στάρι.

κάτσε να φέρο πατατάκια μην φύγειςo_O

Status
Not open for further replies.
Back