Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κατανοω και σεβομαι απολυτα αυτα που γραφεις. Εγω τοποθετηθηκα για να σας αποδειξω οτι ασχολειστε με ενα θηραμα που δεν εχει καμια απολυτως αξια. Που δεν χρειαζεται καμια απολυτως ιδιαιτερη σκοπευτικη ικανοτητα, σχεδιασμο ή οργανωση. Για να σου αποδειξω τι εννοω, αν ησουν ψαρας και σε μια συζητηση ελεγες οτι εξαιτιας καποιων παραγοντων ψαρευεις μονο κεφαλοπουλα. Ε με συγχωρεις αλλα οι υπολοιποι ψαραδες δε θα σε υπολογιζαν. Παρε ενα σκυλακι και ξεκινα να ασχολεισαι εντος Αττικης με ορτυκι, περδικα και μπεκατσα. Πιστεψε να σου βγει το ιδιο οικονομικο. Μολιε μαθεις τα κατατοπια, ασχολησου και με μπασιματα φασας δερβενοχωρια. Αλλα και με τρυγονια στη Λαυρεωτικη. Ψαξτο λιγο, υπαρχουν και σκυλια που τα ΧΑΡΙΖΟΥΝ
Δεν κατανοείς τίποτα ούτε σέβεσαι τιποτα. Έχεις δύο μέρες τώρα που το παίζεις βασιλικοτερος του βασιλέως και κρίνεις και κατακρινεις και δεν λες απλώς την αποψη σου. Θα ήθελα να σου γράψω πολλά άλλα έχω καλύτερα πράγματα να κανω. Το μόνο που έχω να σου πως είναι αν κυνηγάς και ψαρευεις για να σε υπολογίζουν οι άλλοι όπως γράφεις , πάτα φρένο και παρτο αλλιώς γιατί θα βρεις....

Δεν κατανοείς τίποτα ούτε σέβεσαι τιποτα. Έχεις δύο μέρες τώρα που το παίζεις βασιλικοτερος του βασιλέως και κρίνεις και κατακρινεις και δεν λες απλώς την αποψη σου. Θα ήθελα να σου γράψω πολλά άλλα έχω καλύτερα πράγματα να κανω. Το μόνο που έχω να σου πως είναι αν κυνηγάς και ψαρευεις για να σε υπολογίζουν οι άλλοι όπως γράφεις , πάτα φρένο και παρτο αλλιώς γιατί θα βρεις....
Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λένε

Για καμιά τσιχλίτσα καλός είσαι και εσύ .yel. .
Έβρεξε σε εσάς Δημήτρη που το περίμενες; Έριξε ψιχάλα Αθήνα και κάτι φίλοι μου έστειλαν φωτογραφία από Χιλιαδού με λιακάδα.

Για καμιά τσιχλίτσα καλός είσαι και εσύ .yel. .
Έβρεξε σε εσάς Δημήτρη που το περίμενες; Έριξε ψιχάλα Αθήνα και κάτι φίλοι μου έστειλαν φωτογραφία από Χιλιαδού με λιακάδα.
Τι να κάνω και εγώ το βλαχαδερο??? Αφού δεν μπορώ να πετύχω τα άλλα ευγενή θηράματα ξεπεσα στις τσιχλες που πέφτουν ακόμα και αν τις φτύσεις απο ότι μαθαινω....
Βροχή δεν έκανε αδερφουλη , κατι σύννεφα εβλαλε μονο , και για αυριο που λεει μείωσε πολύ τα χιλιοστά δυστυχως.

Ο άλλος πρέπει να έχει πτυχίο "Οργάνωση και Διοίκηση κυνηγετικής εξόδου " με μεταπτυχιακό στην "Οικονομία βλητικής " στο Royal College saint George (Βοιωτίας) κι εσείς αντί να ανοίξετε τα αυτιά σας αρχίσατε τα δικά σας...
Δε βλέπω να γίνεστε Λόρδοι ούτε σε 100 σεζόν

Αν δεις τη φωτο μου, αδρανεια δουλευω και εγω... Αλλα ξερω οτι ειναι τα πιο αχρηστα οπλα. Τα αερια , ακομα και τα ελατηρια υπερτερουν κατα πολυ σε τουφεκια. Καλα για τα σουπερ ποζε δε το συζητω. Τωρα απο κει και περα, εχεις δικη σου επαρχια??? Τι εννοεις??? Επαρχος εισαι???
Α εσύ είσαι περιβόλι‼️‼️‼️‼️

Βρείτε τις διαφορές....
Τα πρώτα αγορασμένα πριν ένα μήνα, τα δεύτερα το 2016
6 ολόκληρα χρόνια δέν βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος να τους συμβουλεύσει να μήν
πατούν τόσο πολύ το βύσμα .....:):):)

6 ολόκληρα χρόνια δέν βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος να τους συμβουλεύσει να μήν
πατούν τόσο πολύ το βύσμα .....:):):)

Εμένα μια χαρά τουφεκιά μου κάνουν, ίσως το έχω συνηθίσει, αυτό το απότομο ακαριαιο κλωτσημα, το έχω νοιώσει με τα sipe, της ίδιας εταιρίας, στα ίδια γραμμαρια

Εμένα μια χαρά τουφεκιά μου κάνουν, ίσως το έχω συνηθίσει, αυτό το απότομο ακαριαιο κλωτσημα, το έχω νοιώσει με τα sipe, της ίδιας εταιρίας, στα ίδια γραμμαρια
Eξαιρετικά καί τα 2 φυσίγγια .Αλληλοσυμπληρώνονται .
To GM3 fast είναι πολύ κοντά σε χαρακτηριστικά με το classica .
Ίσως δικαίως κάποιοι να γελάσουν .
Στην ουσία του λείπει μόνο ο antigelo .;)

Eξαιρετικά καί τα 2 φυσίγγια .Αλληλοσυμπληρώνονται .
To GM3 fast είναι πολύ κοντά σε χαρακτηριστικά με το classica .
Ίσως δικαίως κάποιοι να γελάσουν .
Στην ουσία του λείπει μόνο ο antigelo .;)
Το classica c7 δεν έχει?

Status
Not open for further replies.
Back