Καμια κορη εχει μπας και ριξουμε κανενα gamebore;
Καμια κορη εχει μπας και ριξουμε κανενα gamebore;
180 λίρες τα 1000 που πηρε με μια έκπτωση 10% επειδη πηρε ενα φτηνιαρικο dt 11 sporting με ρυθμιζόμενη ρίγα απ το μαγαζιΦαντάσου τι είχε φέρει ο Άγγλος για να τα ρίχνει στο σκοπευτήριο. Με το αεροπλάνο πάντως δεν πρέπει να τα έφερε.
Γιούρι ποια gamebore είναι?εσύ και ο εύσωμος τέτοια φυσιγγια!για ριξτε μια ματια
Ηλια γραφει απανω 7,5 fiber δηλαδη μαλινοταπα.απο κει και περα θα του ζητήσουμε κι αλλα για σφαξιμο να δουμε τα σκωτια τουΓιούρι ποια gamebore είναι?εσύ και ο εύσωμος τέτοια φυσιγγια!
Καλά ρε, ένα σου έδωσε ο ανοιχτοχέρης;Ηλια γραφει απανω 7,5 fiber δηλαδη μαλινοταπα.απο κει και περα θα του ζητήσουμε κι αλλα για σφαξιμο να δουμε τα σκωτια του
Εγω ζήτησα 1 γιατι ντραπηκαΚαλά ρε, ένα σου έδωσε ο ανοιχτοχέρης;
Έχουν λεφτά αυτοί ρε,μην τους λυπάσαι!Εγω ζήτησα 1 γιατι ντραπηκα
Ε καλά κι αυτός το πήρε της μετρητοίς;Εγω ζήτησα 1 γιατι ντραπηκα
Αγγλος γαρ....Ε καλά κι αυτός το πήρε της μετρητοίς;
Εχθες στο σκοπευτηριο καταλαβα για ακομα μια φορα ποσο πισω ειμαστε στα φυσιγγια 28 γραμμαριων.έπεσε στα χέρια μου ενα φυσιγγι 28αρι νουμερο 7,5 της gamebore μαλινη ταπα.τα εριχνε ενας αγγλος και του ζήτησα να μου δωσει ενα.αν και οι σατανάδες της ιδιογομωσης μου ζήτησαν να το σφαξω αρνήθηκα επιμονα.το απογευμα θα το βαλω φωτο να το δειτε.κάποια στιγμη πρεπει να παμε λιγο μπροστα
Ευριπο δεν ξέρω αν είναι το white gold, οι Εγγλέζοι γεμίζουν τα ίδια φυσίγγια και με συγκεντρωτηρα και με diana κάτι που μαρεσει γιατί έχεις δύο επιλογές στο ίδιο φυσιγγι μόνο στην δεύτερη δεν βάζουν πλαστικό ταπακι αλλά σκληρό χάρτινο ποιό πολύ για οικολογικούς λόγους . Τα υλικά τούς δεν είναι τίποτα σούπερ αυτά που γεμίζουν οι Ιταλοί και οι δικοί μας, ίσως όμως είναι το στήσιμο και το μαγείρεμα που λένε τα παιδιά τής ιδιογομωσης. Εγώ πιστεύω αυτό που είχε αναφέρει παλιότερα ό Στέλιος ίσως είναι τα σκάγια, πολύγια ριξτε μια ματια
ΣυμφωνωΖητήστε του κανα κουτι μωρεεε..
Και δωστε του απο την δικα σας η στην αναγκη δελεαστε τον με χρηματα αν ειναι σκρουτζ..
Που θα ξαναβρειτε..
Αλλα μην τα ριξετε ολα στα δισκοποτηρα..φυλαξτε κ για το κυνηγι..
Ζητήστε του κανα κουτι μωρεεε..
Και δωστε του απο την δικα σας η στην αναγκη δελεαστε τον με χρηματα αν ειναι σκρουτζ..
Που θα ξαναβρειτε..
Αλλα μην τα ριξετε ολα στα δισκοποτηρα..φυλαξτε κ για το κυνηγι..
Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας, ένα απλό μαλλινόταπο φυσίγγι είναι, και μάλιστα ούτε καν με γνήσια μάλλινη τάπα, αλλά fibre σκληρή τύπου diana !!! Και δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο που ρίχνει ο Digweed ... Κι εγώ έχω την περιέργεια να δω τα υλικά και τις δοσολογίες του, αλλά δεν περιμένω κάτι το εντυπωσιακό ή μαγικό, ούτε σε απόδοση ότι θα δίνει κάτι παραπάνω από τα φυσίγγια sporting που χρησιμοποιούμε εμείς, Lambro, RIO, NSI, Κένταυρος κλπ. Μόνο αν έχει σκάγια Diamond shot ... Αλλά δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο έχει τέτοια σκάγια ...Την Κυριακη, θα του παρω 1 για σφαξιμο και ζυγισμα
Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας, ένα απλό μαλλινόταπο φυσίγγι είναι, και μάλιστα ούτε καν με γνήσια μάλλινη τάπα, αλλά fibre σκληρή τύπου diana !!! Και δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο που ρίχνει ο Digweed ... Κι εγώ έχω την περιέργεια να δω τα υλικά και τις δοσολογίες του, αλλά δεν περιμένω κάτι το εντυπωσιακό ή μαγικό, ούτε σε απόδοση ότι θα δίνει κάτι παραπάνω από τα φυσίγγια sporting που χρησιμοποιούμε εμείς, Lambro, RIO, NSI, Κένταυρος κλπ. Μόνο αν έχει σκάγια Diamond shot ... Αλλά δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο έχει τέτοια σκάγια ...
Τώρα, αφού ο Phill μπορούσε να τα φέρει από Αγγλία καλά έκανε, Άγγλος είναι, λογικό είναι να υποστηρίξει προϊόντα της πατρίδας του!