Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

  • Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πρώτη φορά θα το ρίξω καλοκαίρι Ηλία.. τις προηγούμενες χρονιές έριχνα καφέ λαμπρο.. με πολύ καλά αποτελέσματα..
Ας μιλήσουν και οι εμπειροτεροι....δεν ξέρω αν κάνει το φυσιγγι για τόση ζέστη....εμένα σκέψου μου έκανε διαμπερή τραύματα Οκτώβρη μήνα όταν έβγαινε ο ήλιος και είχε ζεστή!
 
Ας μιλήσουν και οι εμπειροτεροι....δεν ξέρω αν κάνει το φυσιγγι για τόση ζέστη....εμένα σκέψου μου έκανε διαμπερή τραύματα Οκτώβρη μήνα όταν έβγαινε ο ήλιος και είχε ζεστή!
Θα δείξει... το πρωί έχει αρκετή υγρασία και κρύο κάθε έναρξη.. το μεσημέρι όμως ανεβαίνει πολύ..
 
Τα velox για 33 gr ειναι πολύ μαλακα και το λεω πάντα τρομερο φυσιγγι ή τιμή ομως καιει....Εγω ριχνω σε έναρξη και γενικα στα τρυγονια superkill κιτρινο και καποια nsi classica που ειχα στοκαρει με προσφορα στα 7 euro...
 
Ακριβώς αυτό.....και αν σε άλλη μάρκα τα 34 γραμμάρια είναι πιο ακριβά σου λένε άλλο παραμύθι
Θέλω να πάω μια μετά στον Καρασσαβιδη κ να τον πω να μου κατεβάσει από το ράφι τα classica κ τα n-speed κ να τον ρωτήσω Ποια η διάφορα κ τα μικρά είναι 1 ευρώ πιο ακριβα;επειδή τα ζητάνε πολλοί κ θέλει να τους πιάσει τον κ@λο για τα Καλά;
 
με αφορμή το σχόλιο του Ηλία, θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα! Αυτό το "αν είσαι επάνω δεν γλυτώνει", με όλα τα φυσίγγια δεν ισχύει? και με 28 sporting να είμαι δεν θα πέσει? Για τα τρυγόνια τουλάχιστον, ψάχνω ένα φυσίγγι που θα με βοηθήσει και όταν δεν είμαι επάνω!
Τέσσερα αστρα τσοκ ένα νούμερο πιο ψιλά σκάγια και 32 γραμμάρια.... Γνώμη μου....
 
Εγω τα τρυγονια δεν τα κυνηγαω σε βοσκη, σε περασμα τα κυνηγαω μετα το πρωτο ντου και σε στανταρ αποστασεις, οχι ετσι οπως πεφτουν ζαλισμενα το πρωι. Το κλασικα με ικανοποιει καθως και το λαμπρο κιτρινο 30γρ. Κι εγω την επομενη φορα που θα παω θα ρωτησω πως εξηγειται η τιμη... Ο καλκαντζακος τα δινει ακομη 8,80?
 
Διονύση είναι γνωστό από παλιά ότι γεμίζει με λίγο ψιλοτερα σκάγια από το αναγραφομενο..Αυτό έχω δει συγκρίνοντας με το μάτι τα σκάγια άλλων φυσιγγιων στο ίδιο νούμερο..
Προφανώς δεν το κάνει επίτηδες αλλά ακολουθεί διαφορετική κλίμακα μέτρησης...
Ανομοιομορφία από την άποψη να μην είναι στρογγυλά κλπ δεν έχω συναντήσει ποτέ..
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top