Σου δουλεύει καλά το mb32 σε τέτοιες καιρικές συνθήκες?Για έναρξη έχω κάτι 206 formula 6αρι και mb32 classic πάλι 6αρι.. για φασσα πάντα
Σου δουλεύει καλά το mb32 σε τέτοιες καιρικές συνθήκες?Για έναρξη έχω κάτι 206 formula 6αρι και mb32 classic πάλι 6αρι.. για φασσα πάντα
Πρώτη φορά θα το ρίξω καλοκαίρι Ηλία.. τις προηγούμενες χρονιές έριχνα καφέ λαμπρο.. με πολύ καλά αποτελέσματα..Σου δουλεύει καλά το mb32 σε τέτοιες καιρικές συνθήκες?
Που βρηκες 206 formula? Ειναι όνειρο αυτα τα φυσιγγια και δεν υπάρχουν πια.εχω 2 κουτιά 6αρια και 2 7αριαΓια έναρξη έχω κάτι 206 formula 6αρι και mb32 classic πάλι 6αρι.. για φασσα πάντα
Σε στοκ μαγαζί έχει ακόμα νομίζω.. με το παλιό κουτί με το σκυλί και την μπεκάτσα έξω...Που βρηκες 206 formula? Ειναι όνειρο αυτα τα φυσιγγια και δεν υπάρχουν πια.εχω 2 κουτιά 6αρια και 2 7αρια
Ας μιλήσουν και οι εμπειροτεροι....δεν ξέρω αν κάνει το φυσιγγι για τόση ζέστη....εμένα σκέψου μου έκανε διαμπερή τραύματα Οκτώβρη μήνα όταν έβγαινε ο ήλιος και είχε ζεστή!Πρώτη φορά θα το ρίξω καλοκαίρι Ηλία.. τις προηγούμενες χρονιές έριχνα καφέ λαμπρο.. με πολύ καλά αποτελέσματα..
Θα δείξει... το πρωί έχει αρκετή υγρασία και κρύο κάθε έναρξη.. το μεσημέρι όμως ανεβαίνει πολύ..Ας μιλήσουν και οι εμπειροτεροι....δεν ξέρω αν κάνει το φυσιγγι για τόση ζέστη....εμένα σκέψου μου έκανε διαμπερή τραύματα Οκτώβρη μήνα όταν έβγαινε ο ήλιος και είχε ζεστή!
Θέλω να πάω μια μετά στον Καρασσαβιδη κ να τον πω να μου κατεβάσει από το ράφι τα classica κ τα n-speed κ να τον ρωτήσω Ποια η διάφορα κ τα μικρά είναι 1 ευρώ πιο ακριβα;επειδή τα ζητάνε πολλοί κ θέλει να τους πιάσει τον κ@λο για τα Καλά;
Τέσσερα αστρα τσοκ ένα νούμερο πιο ψιλά σκάγια και 32 γραμμάρια.... Γνώμη μου....με αφορμή το σχόλιο του Ηλία, θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα! Αυτό το "αν είσαι επάνω δεν γλυτώνει", με όλα τα φυσίγγια δεν ισχύει? και με 28 sporting να είμαι δεν θα πέσει? Για τα τρυγόνια τουλάχιστον, ψάχνω ένα φυσίγγι που θα με βοηθήσει και όταν δεν είμαι επάνω!
ΝαιΟ καλκαντζακος τα δινει ακομη 8,80?
Μαριε φέτος που τα έριξα ξανά δεν ενθουσιάστηκα.. μπορεί απλά να μην ταίριαξε σε μένα απλά το αναφέρω!Τα λαμπρο κλασικ, δεν ξερω με τι ειναι γεμισμενα αλλα μου παν για πρωι καλα ειναι
Με s4 αν δεν κάνω λάθοςΤα λαμπρο κλασικ, δεν ξερω με τι ειναι γεμισμενα αλλα μου παν για πρωι καλα ειναι
Με s4 ειναιΤα λαμπρο κλασικ, δεν ξερω με τι ειναι γεμισμενα αλλα μου παν για πρωι καλα ειναι
Σε τι νουμερο Διονύση?Ας ανοιξει ενας ενα φυσιγι R12....εγω ειχα βρει ΜΕΓΑΛΗ ανομιομορφια σκαγιων....ισως ετυχε....