Για να το λες εσύ,θα τα δοκιμάσω!34 αλλά αρκετά μαλακο.το ριχνω στα περιστερια και το εχω πρώτο σε κανενα απόγευματινο για τρυγωνια μπας και περάσει καμμια γαλαζια
Για να το λες εσύ,θα τα δοκιμάσω!34 αλλά αρκετά μαλακο.το ριχνω στα περιστερια και το εχω πρώτο σε κανενα απόγευματινο για τρυγωνια μπας και περάσει καμμια γαλαζια
Αυτό που οι εταιρείες σταματάνε τα καλά φυσίγγια ομολογώ δεν το καταλαβαίνω. Θυμάμαι το export ήταν ωραίο φυσίγγι για δικαννο μαλακό και φονικό. Τα ιδια και το Βεργίνα του Λάμπρου. Ωραίο φυσίγγι πάει κι αυτό! Σε λίγο θα σταματήσουν και τα classic και τα βελοξ και θα δεσει το γλυκό!Παντως άσχετα με το τι ριχνει ο καθενας απο ελληνικές εταιρειες και θα το ξαναπω αλλη μια κι ας γίνω κουραστικος ο μονος σταθερός σε ποιότητα απο 32-36 γραμμάρια γιατι παραπανω δικά του δεν εχω ριξει είναι ο δορκας προς το παρον αλλά τσουζει πολυ.μεγάλο του ατόπημα η κατάργηση του φοβερού export
Θέλω να πάω μια μετά στον Καρασσαβιδη κ να τον πω να μου κατεβάσει από το ράφι τα classica κ τα n-speed κ να τον ρωτήσω Ποια η διάφορα κ τα μικρά είναι 1 ευρώ πιο ακριβα;επειδή τα ζητάνε πολλοί κ θέλει να τους πιάσει τον κ@λο για τα Καλά;Για τα classica !! Το μαγαζι που ψωνιζω ειναι το μοναδικο στην θεσνικη που τα φερνει και τα χουν 9,50€το κουτι
η πλακα ειναι οτι εχουν ιδιο βυσμα ιδια πυριτιδα ιδιο καψουλιμονο τα γραμμαρια διαφερουνΘέλω να πάω μια μετά στον Καρασσαβιδη κ να τον πω να μου κατεβάσει από το ράφι τα classica κ τα n-speed κ να τον ρωτήσω Ποια η διάφορα κ τα μικρά είναι 1 ευρώ πιο ακριβα;επειδή τα ζητάνε πολλοί κ θέλει να τους πιάσει τον κ@λο για τα Καλά;
Ακριβώς,Θέλω να δω ποια θα ειναι η δικαιολογία τουη πλακα ειναι οτι εχουν ιδιο βυσμα ιδια πυριτιδα ιδιο καψουλιμονο τα γραμμαρια διαφερουν
με αφορμή το σχόλιο του Ηλία, θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα! Αυτό το "αν είσαι επάνω δεν γλυτώνει", με όλα τα φυσίγγια δεν ισχύει? και με 28 sporting να είμαι δεν θα πέσει? Για τα τρυγόνια τουλάχιστον, ψάχνω ένα φυσίγγι που θα με βοηθήσει και όταν δεν είμαι επάνω!άμα είσαι πάνω δεν γλυτώνει με τίποτα!
Γιώργο πολύ σωστή η επισημανση σου....αλλά μου έχει τύχει λίγες βέβαια φορές να μην σκοτώνει το φυσιγγι μου....το συγκεκριμένο αντικειμενικά σκοτώνει και σκοτώνει καλά κιόλας αλλά είναι σφιχτό πολύ....τότε θες ένα φυσιγγι μάλλινης ταπας και ένα ανοιχτό τσοκ για να σου δώσει μια πιο ανοιχτή κατανομή....γιατί οι μάλλινες ακολουθούν κατά γράμμα το τσοκαρισμα σε αντίθεση με τον συγκεντρωτηρα....αλλά θα ντουφεκας μέχρι κάποια συγκεκριμένα μέτρα!με αφορμή το σχόλιο του Ηλία, θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα! Αυτό το "αν είσαι επάνω δεν γλυτώνει", με όλα τα φυσίγγια δεν ισχύει? και με 28 sporting να είμαι δεν θα πέσει? Για τα τρυγόνια τουλάχιστον, ψάχνω ένα φυσίγγι που θα με βοηθήσει και όταν δεν είμαι επάνω!
Με δυάρι....αστα!το τεσσαρι μέχρι τα 35 μέτρα όπως λέει και ο Αρις είναι υπέρ αρκετό!!!Με τι τσοκαρισμα τα ρίχνεις τα classica Ηλία;
Σφιχτό φυσιγγι σφιχτό τσοκ..πας στα δύσκολα..Με δυάρι....αστα!το τεσσαρι μέχρι τα 35 μέτρα όπως λέει και ο Αρις είναι υπέρ αρκετό!!!
Δεν έχω επιλογή Γιώργο.....επίσης τα τρυγόνια είναι από τα θηράματα που γενικά τα πάω καλά!Σφιχτό φυσιγγι σφιχτό τσοκ..πας στα δύσκολα..
Διορθωσις νεαρές μου.καλοκαίρι 4αρι και classica 7,5 επαρκεστατο ως τα 40 μετραΜε δυάρι....αστα!το τεσσαρι μέχρι τα 35 μέτρα όπως λέει και ο Αρις είναι υπέρ αρκετό!!!
Δεν σε θίξαμε κιόλας....ούτε εσύ να τα εφτιαχνες.....Διορθωσις νεαρές μου.καλοκαίρι 4αρι και classica 7,5 επαρκεστατο ως τα 40 μετρα
Classica ή γενικά αυτό το στήσιμο;Διορθωσις νεαρές μου.καλοκαίρι 4αρι και classica 7,5 επαρκεστατο ως τα 40 μετρα
Εκτιμώ πως απευθύνεται στα classica!Classica ή γενικά αυτό το στήσιμο;
Για το classica μιλαμεClassica ή γενικά αυτό το στήσιμο;
Δεν σε θίξαμε κιόλας....ούτε εσύ να τα εφτιαχνες.....
Αν ψαχνεις φτηνότερο απ αυτο και σφιχτό express 32 7αρι.αλλα είναι αρκετα σφιχτό σε κατανομεςClassica ή γενικά αυτό το στήσιμο;
Για έναρξη έχω κάτι 206 formula 6αρι και mb32 classic πάλι 6αρι.. για φασσα πάνταΑν ψαχνεις φτηνότερο απ αυτο και σφιχτό express 32 7αρι.αλλα είναι αρκετα σφιχτό σε κατανομες