Κανα δυο φορες που δοκιμασα να γεμισω τετοιο κλεισιμο ειχαν και τα δικα μου...τοσο καλος εχω γινει ρε πουστη μου....Winchester pheasant
Παρατήρησα μεγάλη διαφορά στο κλείσιμο.
Ακούω γνώμες;
Κανα δυο φορες που δοκιμασα να γεμισω τετοιο κλεισιμο ειχαν και τα δικα μου...τοσο καλος εχω γινει ρε πουστη μου....Winchester pheasant
Ακούω γνώμες;
Μανο παντως εμενα η εμφανιση δεν μου λεει απολυτως τιποτα αφου για ριξιμο ειναι οχι για την βιτρινα....Αν το φυσιγγι σκοτωνει δεν προκαλει εμπλοκη και πανω απο ολα ειναι ασφαλες,εμενα μου φτανει και μου περισσευει...εχουμε δει και κατι "ομορφα" τι κανουν, τρομαρα τους...Ναι βρε Τάσο το καταλαβαίνω αυτό που γράφεις,αλλά δε γίνεται να δίνεις 40-50 ευρώ σε φυσέκια που είναι σα στραβοχυμενος λουκουμάς!! Θα μου πεις εσένα αυτό σε νοιάζει; Η να σκοτώνει; Προφανώς το δεύτερο, αλλά φτιαξτο ναναι και όμορφο! Τόσα λεφτά κοστίζουν, ανεπίτρεπτο! Όπως επίσης και ελληνική εταιρεία ( όλοι ξέρουμε ποια κράζω) που οι τιμές της είναι ψηλά για την απόδοση των φυσιγγίων της. Προσωπική γνώμη φυσικά!
Σωστό αλλά ας αφήσουμε στην άκρη την αποδοση που είναι κ κάτι σχετικό...εχουμε δει και κατι "ομορφα" τι κανουν, τρομαρα τους...
Προφανώς, αμ εκείνη η bp που έχουν ρίξει και κάνα γραμμάριο πυρίτιδα χύμα μέσα στο κουτί που το πας;; Ωραία φυσέκια,φινετσατα και βλέπεις τα φιλαράκια της μπαρουτης και λες,τώρα αυτά από που έφυγαν;Μανο παντως εμενα η εμφανιση δεν μου λεει απολυτως τιποτα αφου για ριξιμο ειναι οχι για την βιτρινα....Αν το φυσιγγι σκοτωνει δεν προκαλει εμπλοκη και πανω απο ολα ειναι ασφαλες,εμενα μου φτανει και μου περισσευει...εχουμε δει και κατι "ομορφα" τι κανουν, τρομαρα τους...
Τασο εννοω αν εμενα με αφηνει ικανοποιημενο το φυσιγγιο παντα υποκειμενικα μιλαμε δεν θα κοιταξω εμφανιση,αυτο εννοω...Αν και βλεπουμε οτι για καποια φυσιγγια πχ ρουμελιωτη 30αρια περσινα και ναβαρο 30 συμφωνουν πολλοι οτι ειναι καλα φυσιγγια που σημαινει οτι εκει το υποκειμενικο τεινει να γινει αντικειμενικο...Σωστό αλλά ας αφήσουμε στην άκρη την αποδοση που είναι κ κάτι σχετικό...
Σταματ????κοιμηθηκες?Προφανώς, αμ εκείνη η bp που έχουν ρίξει και κάνα γραμμάριο πυρίτιδα χύμα μέσα στο κουτί που το πας;; Ωραία φυσέκια,φινετσατα και βλέπεις τα φιλαράκια της μπαρουτης και λες,τώρα αυτά από που έφυγαν;
Τώρα ξύπνησα!Σταματ????κοιμηθηκες?
δεν λεω εσενα ρε!Τώρα ξύπνησα!
Αν έχουν ξεφυγει λίγα "κλωνιά" είναι φυσιολογικό εχω δει κάποιες φορές σε διαφανους κάλυκες...Προφανώς, αμ εκείνη η bp που έχουν ρίξει και κάνα γραμμάριο πυρίτιδα χύμα μέσα στο κουτί που το πας;; Ωραία φυσέκια,φινετσατα και βλέπεις τα φιλαράκια της μπαρουτης και λες,τώρα αυτά από που έφυγαν;
Με συγχωρείς , ξαναμπαταρα !δεν λεω εσενα ρε!
Εχεις δικιο αλλα επειδη το φυσιγγι ειναι ψυχολογια καμια φορα τα θηραματα πεφτουν αυτοματα οπως λες και αυτοματως δημιουργουνται οι μυθοιΕίναι που ορισμένοι θεωρούν ότι άμα έχουν τέτοια φυσέκια στη θαλάμη, αυτόματα θα πέφτουν και τα θηράματα.. αμ δε!!
Όντως, όπως και το ανάποδο, λόγω ψυχολογίας να νομίζεις ότι ένα φυσεκι είναι κακό και με μια αποτυχία να λες είναι για τα σκουπίδια..εκεί να δεις τι μύθοι δημιουργούνται.Εχεις δικιο αλλα επειδη το φυσιγγι ειναι ψυχολογια καμια φορα τα θηραματα πεφτουν αυτοματα οπως λες και αυτοματως δημιουργουνται οι μυθοι
Tordo πάνε χρόνια που το έριχνα, ευχαριστημένος!Tordo 30gr και Navarro 30gr.
Έχει κανένας γνώμη για αυτά τα 2;
Και τα 2 πολύ καλά το Ναβάρο μπορείς να το ρίξεις και με Πίο κρύο καιρό.Tordo 30gr και Navarro 30gr.
Έχει κανένας γνώμη για αυτά τα 2;
Είναι με μπαφερ?Winchester pheasant
Ακούω γνώμες;
Όχι, μόνο επιχαλκωμένα σκάγιαΕίναι με μπαφερ?
Μια χαρά είναι τότε.Απλα θα φτερνιστηκε ο χειριστής και έφυγε μια στιβάδα μόνο.