Είναι ολίγον φυσιγγαρος για τις ταπεινές τσίχλες δε νομίζεις;Jordan διασποράς 34γρ και είσαι κομπλέ!
Είναι ολίγον φυσιγγαρος για τις ταπεινές τσίχλες δε νομίζεις;Jordan διασποράς 34γρ και είσαι κομπλέ!
Ζέστη πολύ Γιάννη και εγώ το δοκίμασα φέτος αλλά δεν για καλοκαίρι και 9αρια σκάγια....περσι το βαραγα με κρύα σε κοτσιφια κατο από 10 βαφμουςΘα σας πω για τα Α1 34 αγόρασε ο ξάδελφος σε 9αρακι φέτος νέα φουρνιά τα φυσίγγια τα ρίχνει αρκετό καιρό με την ssport κεντανε .Τα φετινά έκανε 3 ντουφέκιες τη Κυριακή στα Μέγαρα σε χαρτόνια και τα έφερε και είναι για κλωτσιές δε ξέρω τι έγινε αλλά αποκλείω να σκοτώσει πουλί παραπάνω από 30 μέτρα διασπορά και κατανομή μάπα , απογοήτευση.Απορουσε και ο ίδιος σαν να εινάι άλλο φυσίγγι.
Την πρωτη μερα ειδικα δεν φοβαμαι το ποδαρωμα με την ξεραιλα μαςΦ
Χρυσανθε ότι τέντωμα και να κάνω,αυτές οι ρουφιάνες θα μας πιούν το αίμα.. από όσο δείχνει θα είναι και νότιας με πιθανότητα βροχής, οπότε το ποδαρωμα είναι βέβαιο. Θα πάλι στο τρέξιμο!
Έριξε χτες νερό,τώρα η ατμόσφαιρα είναι χάλια , κολλάει ο κόσμοςΤην πρωτη μερα ειδικα δεν φοβαμαι το ποδαρωμα με την ξεραιλα μας
Το σκασιμο της πετρας φοβαμαι
Φευγει η πετρα για αστειο
Μακαρι να βρεξει μεχρι την δικη μας εναρξη και να κανει και σε εσας το συτνομοτερο
Τόσα χρόνια δεν έμαθες;Οι κατέχοντες Μπενέλι δεν έχουμε πρόβλημα στις μαύρες. Βάζουμε ένα 3* μαμά και σκουπίζουμε. Όταν σηκωθεί ο ήλιος τι κάνουμε όμως
Είναι πολύ καλά φυσίγγια! Γι αυτό και τα προτείνωΕίναι ολίγον φυσιγγαρος για τις ταπεινές τσίχλες δε νομίζεις;
8.5 γαζώνει λέμε! Τα πρώτα 2 φυσιγγια τα έριξα σε ψηλωμενα τρυγόνια και τα πατσαβουριασαν κυριολεκτικά. Λες και ήταν το φυσιγγι που δουλεύω χρόνια.
Κι εγώ 7,5 έριξα ,αν εξαιρέσεις ένα τρυγόνι που ενώ έβγαλε συννεφάκι στον σμπάρο, συνέχισε την πτήση του για 2-3 δευτερόλεπτα ,μέχρι να σβήσει ακαριαία.Το
Το έριξα σε 7,5
Ακριβέστατο. Όπως είναι ο καιρός Στερεά και Πελοπόννησο τα τελευταία χρόνια , το tordo 30 είναι ιδανικό για όλη τη σεζόν .Και τα 2 πολύ καλά το Ναβάρο μπορείς να το ρίξεις και με Πίο κρύο καιρό.
Νομίζω ότι δεν του πάει το ν9 σε αυτό το φυσίγγι.Θα σας πω για τα Α1 34 αγόρασε ο ξάδελφος σε 9αρακι φέτος νέα φουρνιά τα φυσίγγια τα ρίχνει αρκετό καιρό με την ssport κεντανε .Τα φετινά έκανε 3 ντουφέκιες τη Κυριακή στα Μέγαρα σε χαρτόνια και τα έφερε και είναι για κλωτσιές δε ξέρω τι έγινε αλλά αποκλείω να σκοτώσει πουλί παραπάνω από 30 μέτρα διασπορά και κατανομή μάπα , απογοήτευση.Απορουσε και ο ίδιος σαν να εινάι άλλο φυσίγγι.
Και με τις τρύπες στη κάννη τι κάνεις;Τις αφήνεις για πορτινγκ.;Τόσα χρόνια δεν έμαθες;
Κουμπώνεις την ρεμ από μετατροπή και καις τον τόπο!
Ότι θες Ν10-11 με μουφα.Ε τι φυσεκι να βάλεις στις μαύρες.. από τα πιο φτηνά διασποράς είναι αν όχι το πιο φτηνό. Για πρότεινε κανένα!
Μου έδωσε φίλος για δοκιμή το καινούργιο Classica Dispersante Light 30 γραμμάρια ανάμεικτο 9/11 και θέλω κι εγώ να το δω στις μαύρεςΓια μαύρες τσίχλες και περπατητο.
Με τι τσοκ ανοίγει κλπ.
Οι κατέχοντες Μπενέλι δεν έχουμε πρόβλημα στις μαύρες. Βάζουμε ένα 3* μαμά και σκουπίζουμε. Όταν σηκωθεί ο ήλιος τι κάνουμε όμως
Βγάζεις την περέτα απ το πορτ παγκάζΞανά ψάχνεις τις φτερουγατες,κάθεσαι σε μια πέτρα να πάρεις ανάσες και να σκουπίσεις τον σουγιά από τα αίματα,πας στον καφενέ για κάνα φρέντο η τσιπουρακι...
Τόσα πράγματα μπορείς να κάνεις!
Για να κάνεις απλά μπαμ...Ούτε καν να τα τραυματίζεις...Βγάζεις την περέτα απ το πορτ παγκάζ
Δωστα μου και κάτσε πίσω να μαζεύεις.Πιο πολλές θα κάνεις...Μου έδωσε φίλος για δοκιμή το καινούργιο Classica Dispersante Light 30 γραμμάρια ανάμεικτο 9/11 και θέλω κι εγώ να το δω στις μαύρες
Δεν υπάρχει μουφα, υπάρχει 2* μόνιμη. Νούμερο 11 θα θελα να δοκιμάσω αλλά ποιος βγάζει;;Ότι θες Ν10-11 με μουφα.