10€Έχει να σου δώσει ο Χρήστος.
10€Έχει να σου δώσει ο Χρήστος.
Κάτο από 10 βαθμούς δεν το δοκίμασα φίλος μου με μπαικαλα το ρίχνει όλο τον χρόνοΗ πρώτη παρτίδα κίτρινα που έβγαλε ήταν πολύ καλά σε όλους τους καιρούς.η επόμενη μόλις κρύωνε λίγο ο καιρός έκλανε μεντες
Mε τη sx4 που το δοκίμασα αυτό το κίτρινο βαρέθηκα να τις τρέχω απο πίσω και μια 1187 έκανε εμπλοκές.Με d20 ήταν κάποτε το κίτρινο, τώρα δεν ξέρω...
Δεν μπορούσα να πετύχω ούτε γάϊδαρο στην ανηφόρα
Στα τρυγόνια 4 στα 4. Στις τσίχλες 4444 καντήλια. Μιλάμε αυτά και τα mezzo 28 πρέπει να είναι τα χειρότερα φυσιγγια που έχω ρίξει. ΟΥΤΕ ΕΝΑ πουλί νεκρο....Mε τη sx4 που το δοκίμασα αυτό το κίτρινο βαρέθηκα να τις τρέχω απο πίσω και μια 1187 έκανε εμπλοκές.
Ουστ ρε μαυραγοριτη.
Δεν μπορείς να κάνεις ένα κακοφτιαγμένο φυσίγγι να αποδώσει με κανένα τσοκ και με καμία κάνη.Αυτό συνέβαινε πριν ανακαλυφθούν τα τσοκακια με 3 καλά τσοκακια καλύπτεσαι κατά μεγάλο ποσοστό από ένα καλό φυσιγγι και μόνο με σωστό νούμερο σκαγιου βέβαια .Εφόσον βέβαια αυτά είναι βιδωνενα σε μια σωστά διαμορφωμένη εσωτερικά κανη .
Έριξα 4 κουτιά πέρσι τον Φεβρουάριο σε περπατητά τσίχλας σε ν9 και μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Πολύ μαλακό στην ανάκρουση με ωραία καθαρά σκοτώματα. Απαγορευτική η τιμή του στα 10ε. Φέτος δεν γνωρίζω που έχει φτάσει. Αν τα έβρισκα φθηνότερα θα ήταν στις επιλογές μου σίγουρα.Καλησπέρα.....Έχει δοκιμάσει κάποιος τα συγκεκριμένα;
View attachment 89801
Στα πουλια που δέχονται φερμα η εν παση περιπτωση σηκώνονται σε κοντινή απόσταση είναι θανατος,όπως κ τα 8αρια..Για να φτιάξω ένα κουτάκι για πέρδικα Ν9 να δω αποτέλεσμα
Ιδιο έχει....Μόνο αν έχει τον ίδιο συγκεντρωτηρα
Το αφεντικό τρελάθηκε και χαριζειιιι!!
Ευχαριστώ φίλε μου...μου έδωσαν δύο κουτιά χθες και δεν τα είχα δοκιμάσει ξανά κοντεύει να δούμε τι εντύπωση θα μου αφησειΈριξα 4 κουτιά πέρσι τον Φεβρουάριο σε περπατητά τσίχλας σε ν9 και μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Πολύ μαλακό στην ανάκρουση με ωραία καθαρά σκοτώματα. Απαγορευτική η τιμή του στα 10ε. Φέτος δεν γνωρίζω που έχει φτάσει. Αν τα έβρισκα φθηνότερα θα ήταν στις επιλογές μου σίγουρα.
Το fast είναι απλός ένας μάρκετιγκ.. για να τραβήξει κόσμοΝα ρωτήσω και κάτι άλλο (μπορεί να ναι χαζή ερώτηση) γενικά τα φυσίγγια fast θέλουν συγκεκριμένο τσοκ για καλύτερα αποτελέσματα η όπως τα άλλα;
4αρι και 5αρι τα δουλεύω μόνο...Να ρωτήσω και κάτι άλλο (μπορεί να ναι χαζή ερώτηση) γενικά τα φυσίγγια fast θέλουν συγκεκριμένο τσοκ για καλύτερα αποτελέσματα η όπως τα άλλα;
Όπως τα άλλα.Να ρωτήσω και κάτι άλλο (μπορεί να ναι χαζή ερώτηση) γενικά τα φυσίγγια fast θέλουν συγκεκριμένο τσοκ για καλύτερα αποτελέσματα η όπως τα άλλα;
Με τί είναι γεμισμένο τώρα? Ξέρουμε?Καλησπέρα.....Έχει δοκιμάσει κάποιος τα συγκεκριμένα;
View attachment 89801
Ποιό μαγαζί;Αγόρασα Παρασκευή 9/8 απόγευμα δύο κουτιά ΝΑVARO,το ένα 30gr No 9 και το άλλο 32gr No 7.Aν και τα πήρα από κυνηγομάγαζο της Σταυρούπολης και όχι από τον Κύργια,έδωσα 19,80€.Στον Κύργια θα έβγαιναν 20€. Άρα:συνεννοούνται...