Ίδιο κουτί άλλες πυρίτιδες;Γνωστή εταιρεία διασποράς.αλα Ντάλτον δημοσίευση από fb
Ίδιο κουτί άλλες πυρίτιδες;Γνωστή εταιρεία διασποράς.αλα Ντάλτον δημοσίευση από fb
Αυτό γίνεται σε όλλους κατά διαστηματαΊδιο κουτί άλλες πυρίτιδες;
Ειδιο φησεκη άλλες πυριτιδεςΊδιο κουτί άλλες πυρίτιδες;
Παρά πολύ καλό θέλει από Οκτώβριο και μετά πολύ καλό στον κρύο καιρό.ηταν με μβ32 τώρα δεν ξέρω με τι είναι γεμισμένο.Για το jordan 33 στο μπλε κουτακι τι γνωμη εχετε?καποιος που να το εχει ριξει?τι υλικα φοραει?
Με Ατλετικο Μαδρίτης η Ρεαλ Σοσιεδαδ...Παρά πολύ καλό θέλει από Οκτώβριο και μετά πολύ καλό στον κρύο καιρό.ηταν με μβ32 τώρα δεν ξέρω με τι είναι γεμισμένο.
Δες εδώ..Για το jordan 33 στο μπλε κουτακι τι γνωμη εχετε?καποιος που να το εχει ριξει?τι υλικα φοραει?
Κααποτε ναι είχε mb32 oπως κ g3000...ηταν με μβ32 τώρα δεν ξέρω με τι είναι γεμισμένο.
Σε κάτι κρύα ( πάγους)που αλλά κλανανε με είχε βγάλει πολλές φορές άσπρο πρόσωπο.Εμένα μου αρεσαν, σε περπατητο τσιχλας τα είχα ρίξει στο ν8...
Είναι γιατί είσαι 7αριού....Σε κάτι κρύα ( πάγους)που αλλά κλανανε με είχε βγάλει πολλές φορές άσπρο πρόσωπο.
Νομιζω οτι μετα την mb32 πηγε στην G3000 με 1,70x33.......Παρά πολύ καλό θέλει από Οκτώβριο και μετά πολύ καλό στον κρύο καιρό.ηταν με μβ32 τώρα δεν ξέρω με τι είναι γεμισμένο.
Ο κλούβας έφερε του δορκα τα σεμι και μου είπε ότι είναι με άλλη μπαρούτι, δε τα αγόρασα..Σήμερα ρωτησα τον αλαγιανη αν ξέρει με τι γεμίζετε τ biturbo 40 αλλά δεν ήξερε ηα ρωτησει από δευτερα π ανοίγει ο ναυπλιωτης υποθέτει με τέκνα,όσο για το δορκα ακόμα δεν έχει γεμίσει φυσιγγια ίσως πρώτη βδομάδα Σεπτεμβρίου...
Αγριεμένο,σε βλέπω...Σήμερα ρωτησα τον αλαγιανη αν ξέρει με τι γεμίζετε τ biturbo 40 αλλά δεν ήξερε ηα ρωτησει από δευτερα π ανοίγει ο ναυπλιωτης υποθέτει με τέκνα,όσο για το δορκα ακόμα δεν έχει γεμίσει φυσιγγια ίσως πρώτη βδομάδα Σεπτεμβρίου...
Έχω στοκ μπόλικο Δημήτρη δεν ανχωνομαιΑγριεμένο,σε βλέπω...
Δε ξέρω φίλε, πάντως τα κουτιά του κλούβα φαίνονταν καινούργια,δεν είχαν το κλασικό ξεθωριασμα ούτε καν σκόνη. Και επειδή μου το είπε ότι άλλαξε μπαρούτι,λέω άστα στη θέση τους. ..Ήρθαν τα waidmashell 36 γρ και πήρα 1 πακέτο. Για αυτά δεν ήξερε αν άλλαξαν μπαρούτι... Ο θεός βοηθός πάλι φέτος.Έχω στοκ μπόλικο Δημήτρη δεν ανχωνομαι
Απλά είχαμε μια συναλλαγή και έγινε λάθος είχα πάρει το Μάρτη ένα κιβώτιο 3α σεμι για τ φίλο μ και για εμένα τα ειχε 10.5ε και μου έστειλε 3α απλά τα 33γρ κατά λάθος από ότι μου πε τα έστειλα πίσω και περιμένω να τ στείλει ο δορκας ν μ στείλει τ αντίστοιχα αλλά μου φαινετε θα του πω ν μ στείλει αλλά για αυτό ρώτησα για τα μπιτουρμπο να δω με τι γεμίζοντας, αλλα αν μ λέει και ο Μάνος ότι αλαξανε μπαρούτι θα θενε πάλι δοκιμή,καλά πως γίνετε ν μ πει ο αλαγιανης οτι δεν έχει ν στείλει ο δορκας και ο κλουβας να έφερε από δορκα;κάποιος από τους δύο δεν.μας τα λέει καλά νομίζω...
Παναγιώτη, αφού ρίχνεις πολλά γραμμάρια,πάρε κάνα κουτί κι απ'αυτά.Έχω στοκ μπόλικο Δημήτρη δεν ανχωνομαι
Απλά είχαμε μια συναλλαγή και έγινε λάθος είχα πάρει το Μάρτη ένα κιβώτιο 3α σεμι για τ φίλο μ και για εμένα τα ειχε 10.5ε και μου έστειλε 3α απλά τα 33γρ κατά λάθος από ότι μου πε τα έστειλα πίσω και περιμένω να τ στείλει ο δορκας ν μ στείλει τ αντίστοιχα αλλά μου φαινετε θα του πω ν μ στείλει αλλά για αυτό ρώτησα για τα μπιτουρμπο να δω με τι γεμίζοντας, αλλα αν μ λέει και ο Μάνος ότι αλαξανε μπαρούτι θα θενε πάλι δοκιμή,καλά πως γίνετε ν μ πει ο αλαγιανης οτι δεν έχει ν στείλει ο δορκας και ο κλουβας να έφερε από δορκα;κάποιος από τους δύο δεν.μας τα λέει καλά νομίζω...
Αυτά πρέπει να είναι όντως καλά.Παναγιώτη, αφού ρίχνεις πολλά γραμμάρια,πάρε κάνα κουτί κι απ'αυτά.
Εγώ θα δοκιμάσω τα 34άρια.
https://www.ehunter.gr/fysiggia-fiocchi-performance-jk6-36-cal12-36gr-p-13531.html
Θα πάρω ένα να κόψω να δω τι έχει μέσα συγκριτικά με τ παλιό δεν ειναι απαραίτητο ότι επειδή άλλαξαν Υλικά δεν θα ναι και καλοΔε ξέρω φίλε, πάντως τα κουτιά του κλούβα φαίνονταν καινούργια,δεν είχαν το κλασικό ξεθωριασμα ούτε καν σκόνη. Και επειδή μου το είπε ότι άλλαξε μπαρούτι,λέω άστα στη θέση τους. ..Ήρθαν τα waidmashell 36 γρ και πήρα 1 πακέτο. Για αυτά δεν ήξερε αν άλλαξαν μπαρούτι... Ο θεός βοηθός πάλι φέτος.
Με jk6 μου γεμιζε ένας φίλος παλαιότερα πριν καταργηθεί 34 με υαπα και 36 συγκεντρωτηρα πολύ καλή πυριτιδα ,μετά με τέκνα βρήκαμε γέμιση καλή σταμάτησε και αυτή το γύρισα στα αμερικανικά αλλά πέρσι μου κάναν νερα δε ξέρω το λόγο ίσως η πιο πολύ ζέστη ίσως να να ταν πολλά χρόνια στ ραφι δε ξέρω, έχω τ 5 κουτια περκοσο από τα παλιά ,και τα 3α που είχα πολλά χρόνια να τα ρίξω και έριξα πέρσι μερικά καλά ήτανΠαναγιώτη, αφού ρίχνεις πολλά γραμμάρια,πάρε κάνα κουτί κι απ'αυτά.
Εγώ θα δοκιμάσω τα 34άρια.
https://www.ehunter.gr/fysiggia-fiocchi-performance-jk6-36-cal12-36gr-p-13531.html